Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@erinka12345 😀 😀 😀 joooj si ma pobavila...Ja nastastie mam decapeptyl a to su uz striekacky namiesane...asi to tak dali podla toho ze som si vybrala puregon pera tak aj toto sibli uz k tomu narobene...neviem...no mne prve pichnutie trvalo asi 20 minut...a to len preto ze som drzala ihlu nad bruchom a nie a nie pichnut...Ihli su fakt tenucke a ostre cize to nie je moc citit, ale to vytlacanie tekutiny uz v polovici citim a uz sa mi zacne tazsie dychat 😀 no kovbojka...kebyze to mozes hned vtlacit tak pohoda, ale to sa musi pomaly..no vcera som si spravila modrinu tak dufam ze dnes to napravim.No s stou MS fakt neviem, aj mne to mozno vyjde ze pojdem az na 4DC na krv...ale tak dufam ze su na taketo pripady pripraveni, a nie je to nic vynimocne...inak by nam kazali prist aj cez vikend ...
@franchise27 len tak mimochodom mne povedala koordinátorka že ak dostanem M do štvrtka večera tak sa vidíme v piatok a ak dostanem v piatok tak sa vidíme až v pondelok, no ale moja neprišla tak sme sa tak či tak videli v pondelok lebo to bol už 33. DC!
Pre kocky kt. cestujete do Heliosu zo zapadu je tu oznam o opravach na trase Zilina - Strecno kt. vyrazne spomalia jazdu autom...http://zilina.sme.sk/c/7164835/most-za-strecnom... ono kym to zacne nejaky cas ubehne, ale lepsie ked si najblizsie mesiace preverite ci su dlhe cakanie alebo nie. 😉
Dobre spravy sa vzdy dobre citaju 🙂 ja som bola nakoniec v utorok v heliose,meskala potvora. Islo to ako na beziacom pase... 🙂 vysledky boli dobre a dnes som si dala k diph. aj menopur. Inac prva inekcia bola aj pre mna 😖 ,bala som sa pichnut,no teraz je to v pohode.V pondelok si to s muzom namierime opat do MT.
🙂
@koida Ahoooj, ako sa mas? mne dnes zacina mrcha, tak zajtra rano do heliku 😉 Ak mi vies poradit, mam ist najprv na krv? alebo je to jedno? Diiiiky 🙂
pregnyl sa moze pichnut aj do brucha alebo len do svalu?
@mariajuraj myslím že je to jedno, ale mne sa stalo že po sone volala lekárka sestrickam že dať vyšetriť aj progesteron, takže som vždy radšej chodila na krv až po sone, aj ked ten jeden odber navyše urobia pravdepodobne z tej istej skumavky 😉
A dlhy stoji kolko
@franchise27 no ja sa snažím tie injekcie naozaj vytlačiť z hlavy, ved naozaj to nebude také strašné, keď baby t u o tom hovoria,že pohodka po pár pichnutiach .. 😉 Budem na ne myslieť až v sobotu včera, dám si vínko a pak pichnem, hovorila koordinatorka, že si môžem dať zajeden pri prvej 😀 😀 A inak nebolí ťa podbruško? Mňa sem tam akoby ťahalo raz na ľavej strane, raz na pravej, sem tam v strede, ale nie príliš často. Nejako sa nesledujem, len sem tam to zacítim.
@erinka12345 teraz ma podbrusko uz neboli, ale asi tak 5.den uzivania provery to bola sila zacalo to pobolievanim podbrusko az nakoniec pocitom ze mi vyvali bok, tak som citila vajecnik...vtedy som sla aj na to kontrolne sono lebo som spinila..tak lekarka povedala ze je vsetko ok.Tak to bude tymi liekmi ..no moja vcerajsia 3.injekcia uplne super, uz ziadna bolest, ziadne stipanie, uplne ukazkova bez modriny a ani kvapky krvi...tak ako baby hovoria kazdou injekciou je to lepsie a lepsie...jednoducho to dame 😉
@franchise27 tééééda z teba sa stáva profesionálka normálne 😀 veru sem tam ma tak ťahá, ale dá sa to vydržať, ved už s proverou končím v ponelok 🙂 ale to letí akosi, zozačiatku mi to išlo pomalšie, taraz už ked som v tom procese, tak to fičí... kokso dnes mame taký frmol v robote, že dovi dopo ... už nech je poobedie a valím domov 🙂 chcem okná poumývať a poupratovať také veci ktoré potom nebudem môcť o týždne dva, ked začnem s merionalom 😎
@erinka12345 😀 veru leti to...ja uz dnes bez Provery,cez vikend cakam ze dorazi MS lebo ja mam kratke cykly a uz teraz som nad mojim limitom...Ja uz som okna pre istotu poumyvala pred tyzdnom a pol, lebo by som sa teraz asi zblaznila z tolkych okien, takze tiez uz len take somarinky a nieco popiect a uz len oddychovat..Bozinku ja som dnes az do siestej v praci a bodol by mi ten tvoj frmol, aby mi to rychlejsie odsypalo...sa tu zblaznim, hlavne ked vidim ako je pekne. Tak krasny den zelam a hlavne pekny vikend a vela odvahy na sobotu...zbehne to rychlo a uz budeme pisat o tom ktora kedy ide na OPU 😉
Ahojte, som tu nova, tiez chodim do Heliosu, zatial len na planovanie pohlavneho styku, momentalne treti posledny pokus. Ak sa nepodari ani tento mesiac, idem mat mesiac pauzu, a bude nasledovat IUI,
@franchise27 no moja už sa ti to kráti do šiestej :D vidíš ako to rýchlo ubehlo ... ja už som rada, že som doma, zaplasom Panelák zo včera vegetím, nech trochu vyvetrám hlavu z práce. No veru zajtra si otvorím šampáno, trošku si dám na posmelenie, nech sa mi lepšie picháááá :D :D :D no ty veru budeš mať asi o nejaký ten týžden OPU skôr 🙂 budeš taký predvoj :D
Dievčatá, prosím Vás neostal niektorej PUREGON??SúRNE. DAKUJEM.
@mariajuraj ahooj,jej prepáč,až dnes som si zapla pc....ako si pochodila?ja som bola dnes na poslednom sone,v utorok ideme vybrať kraslice z košíka ☺ inak dnes sme došli 8:40 a bola som tam sama☺
@koida Ahoooooj, v pohodickeee. 🙂 Včera som pichla prvu davku Merionalu 🙂 150 jedotiek - v stredu dalsia kontrola. My sme boli v heliku v piatok hned rano a bol tam pekny natresk 😀 Dosli sme tam uz o 7 rano. manzel mi dovolil aj si zasoferovat, kedze na dalsie kontroly uz so mnou chodit asi nebude, tak aby som mala nacvicenu cestu 😀 Inak po Diphereline som mala prvy den mrchu normalnu a včera a dnes uplne slabo....myslis ze je to ok?
ahojte.Dievcata,v piatok som mala 29DC a menzes nikde.Stalo sa vam,ze vam meskala mrcha ked ste si pichali Diphereline? Ak ano,kolko dni,alebo museli ste ist na vyvolavacku? V letaku je napisane,ze prvy mesiac moze meskat mrcha.Dnes zacinam s druhym balenim Diphereline. Kolko ste vy uzivali? Ja som mala styri balenia po 8 ks .
@anuska30 si v prípravnej fáze ivf, teda Provera následne Diphereline a čakáš na mrchu? Ja som ju dostala až na 40DC od 33 DC som bola 2 x v centre kde mi robili sono a brali krv, čakajú kedy dostaneš M normálne nepichaju vyvolavacku a mala som malo Decapetylu ale v centre mi dali, chýbala mi jedna striekacka
@sfera Neuveris, ale akurat som ti zacala pisat a pozeram, sprava od teba 🙂 Ty sa pochval? Uz mate po ET? Ako ste na tom? Dnes som na teba myslela, tak som ti sla pisat, ze ako. Ja? Hmmm...som dnes dost nesvoja. Vcera sme totiz mali prvy sexik 6.den po ET. A hned na to som trosku spinila. Vecer potom znovu, tak som pisala do Heliku a odpisali mi, ze sa nemam plasit, vraj jednorazovo po pohl.styku to pokojne moze byt. A vraj pri spineni si mam zvysit davku Duphastonu na 3x1. Tak som hned vcera dala 3...Dnes rano v pohode a na obed znova a to uz take tmavohnede spinenie. Poobede zas nic a teraz vecer zase. ☹ Joj, taka som z toho nestastna....Chcela som s testom pockat aspon do stredy, tak neviem...kolko este vydrzim. Dnes som 7.den po ET, cize este skoro.
@bambula27 Poznám nejaké kočky, ktore špinili rovnako, ako ty a nič to neznamenalo 🙂 (v maternici sa proste niečo "deje" a tá "pracuje" - chystá sa na bábätko 🙂 ) Moc ti držím palce, nech je to tak 🙂 A ku testíkovaniu...8 den už ducha uvidíš 🙂 (pokial si mala predlženu kultiváciu, čo som nepostrehla)
@mariajuraj a odkial cestuješ?sama šorefovať?no to ťa teda obdivujem!!! 🙂 Myslím,že je to v pohode,hlavne že prišla.Ja dnes posledne pichanie ráno a teraz za hodku idem na Pregnyl,ten bude asi štipať ale teším sa že už posledna inj. ☺
Áno vklad sme mali včera, nakoniec zostalo 9 na mrazenie, jedno mám v brušku a dúfam, že to skvelé dopadne tak ako každá z nás! No stale mám zväčšene vajecniky a treba vela pit atď. O tom spineni po sexe po et som tu už kdesi čítala, tak sa neplas asi je to ozaj bežné! A to že spinis, môže byt aj uhniezdovanim, nie? Skús to brať takto! Spinenie nič v podstate neznamená podstatné bude hcg! Ja si vravím že nebudem testovať a že vydržím až to testu ale neviem neviem! Je to hrozný nápor tých 14. Dni čo mi napísali že mám ísť na krv!

@adka666 dakujem.Mam 37 rokov a idem na prve ivf a prvy krat. Tiez som pocula,ze je lepsie si dat jedno. No....rozmyslam nad jednym,ale stale nie som si ista.