Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@franchise27 praveze ani nie pocit zacinajucej mrchy.skor,ked sedim ,tak si tlacim na spodok.Ja mam tiez jemnucke spinenie.Citim dnes take steklenie v prsiach.Cakam kym bude pol 12 aby som sa mohla natiahnut.
@franchise27 rozmyslam,ze sa opytam na ascorutin.Uzivala som ho pri dcerke ked som spinila.Idem asi zavolat do centra a uvidim co mi povedia
@anuska30 bolesti križov asi len pri dlhšom státi, a v podbrušku ako na mrchu mávam doteraz, skôr som nevedela vysedieť kvóli nafuknutému bruchu, dosť to tlačilo. A k tomu zdvíhaniu, netreba nič samozrejme preháňať, mám doma 4,5 kg psa a ten mi nedá aby som ho aspoň občas nevzala na ruky, takže od 2.dňa som ho veselo /opatrne / zdvíhala a dnes začínam 8tt 😀 snáď je všetko v poriadku 😉
@anuska30 velmi drzim placeky 😀 robota bola a vzdy bude setri sa 😀
@franchise27 drzim palceky 😀
@anuska30 prave som si robila test je pozitivny...nie je to ani duch ale riadne viditelna ruzova ciarka aj ked slabsia ako ta kontrolna.....ale problem je ten ze som zacala dnes este viac spinit....a podbrusko pobolieva ...snazila som sa dovolat do Heliku ale stale je obsadene...ja mam doma ten ascorutin tak ho nasadim a uvidim ci to prestane alebo nie...ale uz sa zacinam dost bat...oproti vcerajsku vyrazne stmavla tia ciarka tak neviem..co ti povedali v Heliku?
@franchise27 ak ti možem poradit tak len lezat magnezko, vysie davky utrogestanu a klud.zabera to. a citronovu vodu, hooodne citronu.
ahoj @javorinka2 potom daj vediet ako si dopadla.No verim tomu ze si tehulka🙂
@franchise27 aj ja spinim odvcera co bol 5.den preventivne som uz vcera zvysila davku utrosu na 3x2 a dnes mi to aj dr.culbova odobrila,hlavne vraj mam byt vklude. Ja som sa rozhodla este ostat na PN aby som si to potom nevycitala ze som pre uspesny koniec neurobila naozaj maximum. Uz som sa vcera aj vyplakalala ked som zacala spinit s az dnes mi doslo ze okolo tohto casu by som mala MS.ak sa dovolas do heliku prosim daj vediet ci odporucili ten ascorutin popripade daco ine.dakujem
@franchise27 ja som volala s pani Janakovu a vravela mi,ze mam si davat utros cez usta 3x1 a ascorutin sa dava az ked sa preukaze tehu,lebo ze to moze znamenat to spinenie zacinajuca menstruacia,spinenie ako pocas menst.,....je viac faktorov.Ja som sa dnes v praci stale kontrolovala,nakolko ma prist dnes mrcha.Zatial ziadne spinenie,ale som ubolena z toho sedenia a aj hybania sa.Zajtra idem na zaskok ta kolegynu,tak bude lepsie a uvidim.Ak by som sa necitila fit,idem od stredy na pn.Uz som to aj v praci vravela.Nikto nevie kde som bola.To vieme iba s manzelom a chcem aby to aj tak zostalo.Akym si testovala? Kupim si 10 tie vraj su najcitlivejsie.Mne vravela pani Janakova,ze mam skusit na 10 den,ale si ma nakazila)))) Je silnejsia ako vcera ?
@franchise27 aha....vsimla som si,ze si napisala,ze je od vcerajska tmavsia ))) Zostan na Pn
@anuska30 uz musim do prace...strasne je mi z toho smutno...Ak bude zle tak si vezmem v praci volno...do Heliku sa mi stale nepodarilo dovolat, tak som napisala mail Culbovej..tak som zvedava co odpise. A je vyrazne tmavsi ten test...ja som si kupovala len 10-tkove....ale vobec sa netesim ze je silnejsi...
@franchise27 a preco sa netesis, co by dali ine za pozitivny test ☹
@dasaa zatiaľ ešte nevolali..aj ja verím;) si zlatá ďakujem;)
@javorinka2 oni asi budu volat az okolo 14 hod
@ingrid0105 ja viem....ale smutok a strach z toho ze sa spinenie zas objavilo a vyraznejsie tak ma drzi strasne pri zemi...dufam ze bude bublina bojovat a ostane tam kde ma
@franchise27 ja brala utros 2x2,vcera mi ho kazali zvysit na 2x3 a dnes vravela pani Janakova,ze staci 3x1 cez usta.Tak si vyber )Neviem ci 2x3 alebo stavi 3x1 cez usta.Aky je medzitym rozdiel ? Ustami ci cez posvu ?
@javorinka2 mne vzdy volali okolo 15,00 hod. A to cakanie bolo nekonecne ☹((. Drzim palce.
@trinity8 ani nevrav..som na prášky:(
@franchise27 ak môžem poradiť, tak pokiaľ máš špinenie zostaň zatiaľ domka a nechoď určite do práce.. držím pršteky 🙂 🙂
@javorinka2 poznam to ☹(( , ked som potratila tak este predtym som tam chodila kazdy tyzden to boli nervy a cakanie ake bude HCG
@javorinka2 super gratulujem....🙂
@javorinka2 jeeej tak super 🙂, aku si mala hodnotu HCG???
@franchise27 ahoj ti MK vymazal fotku? aj ja som mala pri poslednom KET spinenie a je to dobre znamenie..sice to nedopadlo dobre..neudrzalo sa..ale malo by to znamenat uhniezdovanie 🙂 drzim palce...
Ked som spinila mi kazali zvysit davku utrosu a klud
@trinity8 v tom šoku som sa zabudla opýtať ale nevadí aspoň nebudem stresovat;)
@smoulinka13 nie nevymazal...to je take male gesto lebo umrela jedna zienka z MK...@bubena...mala som ju moc rada a hrozne som z jej pristupu k zivotu cerpala energiu. Ved dnes som aj dost v klude, lezim radsej, ale zajtra musim do prace...ale budem tam len sediet...max. na zachod prejdem...este aj po vytlacene doklady presvedcim aby mi chodili kolegovia...hrozne ma to mrzi ze musim do prace ale tak dufam ze sedenim to nepokaslem a ak sa bublinka rozhodla odist tak ju nemozem drzat na silu...a ako si spinila po Kete? len trosicka ci aj viac...Ale nejdem sa uz zbytocne lakat...zvysim davku utrosu a necham to na osude...inak som prekvapena sama zo seba ze nehladam na nete ziadne fora ohladne spinenia...

@anuska30 ja som bola na 3 deň po et v práci, tiež vačšinou sedím.