icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

dasaa
13. máj 2014

@javorinka2 mňa zatiaľ nič neboli len som unavená a niekedy sa mi točí hlava. Aspoň pri prvom tehotenstve keď som chodila do Martina tak príznaky som mala oveľa neskôr až okolo 3 až 4 mesiaca.

sfera
13. máj 2014

@javorinka2 8tt, kríže ani nie, občas podbruško ako na mrchu,ale inak pohoda 😉 v pondelok idem na kontrolu, 1.x som bola na sono cca v 5 tt a bolo vidieť len vak, teraz už by mala byť aj akcia

javorinka2
13. máj 2014

@sfera no uvidíme čo uvidia u mňa..kiežby tam bol krajkovic;)čo píšeš že si bola na 2.sone v cca 5ty myslíš tým 5 týždňov od ovu alebo od začiatku ms?? Neviem či som to napísala dosť zrozumiteľne;)

sfera
13. máj 2014

@javorinka2 na 1. Sone som bola v 5 tt+4 podľa poslednej menštruacie, ja som z PO takže ja som od et už v MT nebola len im hlásim výsledky! Ale neviem ako sa tie týždne počítajú pri iui... Lebo pri ivf sa deň OPU počíta ako 2 tt a to je presne 2 týždne od mrchy, teda aspoň ja som to tak mala, možno ma niekto vyvedie z omylu

anuska30
13. máj 2014

@franchise27 ahoj.uz si urcite z prace doma.Ako to vyzera ?Dufam,ze ok.Mna zas bolua krize a aj podbrusko.Ak bude este zajtra,tak idem od stvrtku na Pn. Dnes som robila test a druha bola silnejsia ako v sobotu,ale nie uplne.Nemusela som ju hladat na svetle )

javorinka2
13. máj 2014

@sfera ahaa, no tak uvidim, nechame sa prekvapit🙂

mirus1510
13. máj 2014

pani Dr. Starovecká komunikuje aj emailom, dnes mi konečne odpísala ..... 🙂 len ak by chcel niekto vedieť či sa jej oplatí písať 🙂

franchise27
13. máj 2014

Tak baby je to v kely...cely den bolo dobre, spinenie bolo slabsie, bolesti brucha skoro ziadne...ale po prichode domov prisla MS...cize je to uz pase...Kocky revem ako decko, muz rovnako...a nenavidim cely svet....propri tom ako som revala nad vysledkom na vecku som robila aj test a tu je vysledok...chudatko moje male bojovalo ale nevybojovalo

smoulinka13
13. máj 2014

@franchise27 ale vsak ti stale silnie nie? ten posledny je z dneska,?

franchise27
13. máj 2014

@smoulinka13 hej predposledny je z rana a posledny som robila pred chvilou...ale je to zbytocne lebo kramy sa spustili...ide cervena krv aj so sliznicou...cize je to v riti...ale co som mohla cakat.... ☹ dufam ze ten hnev vyspim a rano bude dobre

smoulinka13
13. máj 2014

@franchise27 hmmm pokial ciarka tmavne este by som to nevdzavala, zavolaj do centra co mas robit alebo rovno Krajkovi

franchise27
13. máj 2014

@smoulinka13 uz pri spineni mi kazali zvysit davku na 6utrosov denne a pri krvacani vraj staci 3 denne cez usta...cize uz len potvrdit krv...ale to pojdem k svojmu naco budem testovat do MT

smoulinka13
13. máj 2014

@franchise27 tak hej..a kedy ides svojmu?

franchise27
13. máj 2014

@smoulinka13 zajtra si zavolam ale asi v piatok...v pondelok mam ist do Heliosu ale to bude zbytocne...je mi strasne smutno ale tak viem ze aj to sa stava...

smoulinka13
13. máj 2014

@franchise27 podla mna ak ti ciarka tmavne tak sanca je stale 🙂 ja som pri 2.KETE mala ducha a potom slabol, tak to bolo jasne, ale tebe neslabne 🙂 drzim palce

ingrid0105
13. máj 2014

@franchise27 drzim palce nevzdavaj to 😠

erinka12345
13. máj 2014

@franchise27 myslím na teba, drž sa!

aisha6
13. máj 2014

@franchise27 ahoj viem som tu pri vás nová ale chcem ťa povzbudiť presne aj ja som to tak mala ibaže to bolo po KET testy boli výraznejšie ale veľmi som krvácala zobrali ma do nemocnice tiež 6 utrošov denne ale teraz mám 20 mesačnú krásnu bambuľku moooc ti držím palce vlastne vám všetkým. My ideme na další ket v auguste tak už pomaly čítam tu na mk diskusie lebo ked som bola prvý raz tehu tak sme si písali a mooooc mi tie babenky pomohly . Inak píšeme si dodnes. Tak tfuj tfuj tfuj nech ti to vyjde 😀

smoulinka13
13. máj 2014

@franchise27 vidis..ja by som volala hned...

franchise27
13. máj 2014

@aisha6 jedla si utrose alebo vkladala ked si krvacala? lebo mne kazali pri krvacani jest 3x1tbl. pri spineni 3x2tbl....Rano sa uvidi...ak test bude stale silny volam Krajkovicovi...ak zoslabne tak uz nic nevyriesim...aj ked viem co mi Krajkovic povie...zvyste si davku utrosu a klud...a v pondelok na krv...uz ako keby som ho pocula...

aisha6
13. máj 2014

@franchise27 kým krvácanie nebolo moc silné vkladala ale potom jedla aj ty ho radšej jedz a nemysli na zlé viem je to ťažké ale......

jana954
14. máj 2014

@bambula27 ahoj.... tak sa ti to blíži... budem na teba myslieť a dúfam, že teraz bude všetko OK.... 😉

bambula27
14. máj 2014

@jana954 ty si skvela. DAKUJEM. Tak si pamätas. No zajtra ideme na 10:30. Sa aj tesim, aj bojim, aj vsetko....ale stale VERIM. Ty sa mas ako? Uz nech idete aj vy ;)

bambula27
14. máj 2014

@franchise27 och moja...no ako? volala si dnes? Akurat dnes ta citam, lebo tu nechodim.....Tak ale ja na tvojom mieste to nevzdavam, testy mas krasne a postupne silnejsie....Kolke uz krvacali a nakoniec donosili. Och, keby to bol aj tvoj pripad....

franchise27
14. máj 2014

@bambula27 Ahoj moja...no do Helika sa nedarilo dovolat, tak som im napisala...Ja som od Culbovej este vcera rano dostala pokyny ze mam pri spineni zvysit davky na vkladanie a pri krvacani davat zas utros 3x1tbl...a nic viac nemam jest...cize taka tuctova rada. Zajtra rano idem ku svojmu lekarovi na krv. Dnesny ranny test zas o trosilinku silnejsi tak fakt uz nechapem..bud to odide alebo to bude mimomaternicove. Tebe zajtra drzim palce, nech to uz dopadne dobre a budeme tu citat len pozitivne spravy.

bambula27
14. máj 2014

@franchise27 joj, vidis....tak ked je po vcerajsku zas o cosi silnejsi, tak tam nadej stale je. Nevesaj hlavu uz teraz. Je pravda, ze vysledok z krvi ti povie viac, ale....ja verim, ze sa udrzi malinke 😵 . Mne testy potom uz slabli...a to som nekrvacala, kym som nevysadila Duphaston. Dokonca aj spinit som prestala. A aj tak to dopadlo ako dopadlo. Ale ideme dalej a DAKUJEM. Snad to dobre dopadne.... Drz sa moja zlata

amonda
14. máj 2014

@franchise27 jedna kocka tu pisala, ze prvy mesiac tehotenstva mala menzes, normalne so sliznicou a pod...a babo zostalo a uz je aj na svete, nadej zomiera posledna....drzim palec

anuska30
14. máj 2014

@franchise27 ahojky.Podla mojich skusenosti,ked som mala mimomaternicove,tak mi test nesilne.mala som tmavy vytok a pichanie v posve obcas .Dufam,ze to bude ok.Drzim palce

franchise27
14. máj 2014

Tak kocky len pre zaujimavost prikladam foto testov z dnes rana..tie prve su Lady May a tie druhe Mamatest..uz to je suche, ale cerstve boli krasne ruzove...Zajtra na krvi tj. 10D po ET sa zahada dufam skonci a bude jasno. Neviem odhadnut ci su na dany den slabe alebo silne...ale potvora hcg asi malymi krocikmi stupa...Kocky ja som za tieto dni z toho psychickeho nepokoja len schudla a to je u mna katastrofa..Zajtra vam dam info ako som dopadla...pre zaujimavost spravim aj test ci zacne slabnut a ci ta debilna mrcha ustupi.

ingrid0105
14. máj 2014

@franchise27 drzim palce zatil to vyzera nadejne, myslim na teba 🙂