icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

zuzina1881
22. máj 2014

Dakujem dobrej dusi za ♥
Potesilo 🙂
Pekny slnieckovy den vsetkym 😉

smoulinka13
22. máj 2014

@franchise27
@zuzina1881 ahojte baby dnes som bola v heliku, ordinovala culbova a starovecka, culbova mala veeela ludi a starovecka nikoho :D kedze sme sa ponahlali isla som staroveckej. dnes som 15 DC sliznica 9 mm tak super, pytala som sa na trofoblast, tak mi to pozerala ze to mam spravene aj spermie, takze je to ok. Povedali mi ze to je akysi momentalny hit davat si robit vysetrenia na trofoblast :D tak som za zasmiala..sak co clovek neurobi :D tak ked som trofoblast mala, na genetike sme boli a na hematologiu som objednana, tak som viac neriesila.ale bola mila, to musim uznat, dali mi utros, zatial ho maju v lekarni 🙂 a vklad budem mat utorok juj tesim sa..je to moj posledny mrazacik snad zabojuju...

bambula27
22. máj 2014

Zenicky...trosku odveci otazka, vobec nie k teme. Ale chcem sa opytat, mate zivotne poistenie? Neviem sa rozhodnut. Doteraz som mala pocit, ze je to zbytocne, aj som v minulosti jednu poistku uz zrusila...a teraz ma stale ktosi nahovara a ja neviem....

franchise27
22. máj 2014

@smoulinka13 😀 😀 aspon zistili ze tie protilatky maju robit automaticky pred ivf a nie az ked to ziadame ...ale si ma pobavila...Tak v utorok drzim palce, nech sa mrazacik krasne rozmrazi a bojuje. 😉

smoulinka13
22. máj 2014

@franchise27 xixi aj ja som sa pobavila, lebo za tento tyzden nas bolo asi viac co sme to ziadali haha..ale nech, nech vedia ze sa nedame len tak :D a dakujem, ja tiez rozmyslam ze sem nebudem tolko chodit, na jednej strane mi to dodava silu ale zase potom na to stale myslim..a ked uz je tak kraasne vonku tak mam opat vela energie a pozitivnu naladu 🙂

franchise27
22. máj 2014

@bambula27 ja nemam...sice v praci sme kazdy rok jednorazovo poisteni zivotne ako benefit, ale to su take smiesne sumy na vyplatenie...u nas sa uz rok rozhoduje manzel poistit ale zakazdym najde na tej poistke nieco co ho odradi 😀 ale myslim ze poistit by sa mal ten koho prijem do rodiny je omnoho vyraznejsi a keby sa nieco stalo ze by ten prijem dost chybal..

smoulinka13
22. máj 2014

@bambula27 noo ja som na tom tak isto, raz som mala, potom som zrusila, pred rokom som si dala znova a rozmyslam ze zbytocne to platim, no sama neviem.neviem ci mi niekto neikedy cosi da ak sa mi stane..

franchise27
22. máj 2014

@smoulinka13 presne dnes rano som na to myslela ze konecne je krasne tak budem naberat energiu...rano cestou do prace som zas nakupila kvietky do zahrady a na balkon...cez obed si vybehnem kupit nieco pekne na seba a idem si robit cely mesiac radost...posledne 2 mesiace som bola len smutna, vonku len prsalo a depresivna nalada v plnom prude, tak mozno aj preto ET tak skoncil...tak idem naberat energiu. Inak zavidim ti ze budes mat KeT teraz ked je tak krasne, lebo to aj ked nechces tak sa clovek citi fajn ked svieti slnko...tak ideme bojovat 😉

bambula27
22. máj 2014

@franchise27
@smoulinka13 ved prave...moj manzel je sice zivnostnik, ale poistku ma uz roky, samozrejme aj prijem vyraznejsi ovela ako ten moj. A ja ked som pod tlakom, ako teraz, ze kamoska ma posledne zmluvy od amslico na tu poistku EVA a chce to odovzdat zajtra, tak uz ani tolko sa neviem rozhodnut. Balicek staji 20 € mesacne a mas v nom : Kryttie v pripade diagnostiky rakoviny zenskych organov, v pripade hospitalizacie v suvislosti s diagnostikou rakoviny zenskych organov, lekarske konzultacie s americkou klinikou a americkymi lekarmi v pripade ochorenia, krytie v pripade urazu - zlomeniny,vyklbenia, vyvrtnutie, natiahnutia atd vyse 600 diagnoz, kryje tvoj zivot v pripade smrti, plus setrenie. ...Je tam zjednoduseny zdravotny dotaznik cize neuvadzas svoje zdravotne problemy,netreba ziadne lekarske spravy ...Poistuje vsetky zeny aj s gyn.problemami ak nebolo nic zhubne ... No neviem, keby som pocula viac ponuk, tak mozno sa viem rozhodnut, ale takto....A ja osobne by som asi skor bola za to, aby sme setrili tych 20€ na nejaky ucet a aj keby sa mi nieco stalo, tak ... tie smiesne peniaze, co by mojmu manzelovi dali, mu moj zivot nevratia...Ja fakt neviem :D

smoulinka13
22. máj 2014

@franchise27 presne tak, mne slniecko dodava velmi vela energie, akokolvek som smutna nestastna, vyjdem na slniecko a je mi uzasne 🙂 aj ty nacerpaj energiu a uvidis nabuduce sa podari 🙂 drobcek ta uz caka..

bambula27
22. máj 2014

@franchise27 tak, tak moja krasna....uplne perfektny pristup...sa tesim z teba ;)

smoulinka13
22. máj 2014

@bambula27 ja tiez mam taky nazor, budem si radsej odkladat 20 eur bokom a ziadnu poistku si nedat...takze stale to idem rusit ale mangel ma vzdy odhovori, ze ak ju zrsuim akurat sa mi cosi stane..tak tiez to stale riesim..

franchise27
22. máj 2014

@bambula27 len jedno ti pripomeniem...aj ked ti daju zjednoduseny dotaznik tak treba napisat radsej vsetko...dovod..? ked sa nieco stane vypytaju si lekarske spravy, zistuju ci si nebola chora alebo nemala priznaky uz pri podpisovani, robia vsetko len aby nasli dovod preco nevyplatit, resp. musia mat vsetko riadne presetrene. Sice 20€ nie je velka suma..resp. zalezi od sumy kt. potom oni vyplacaju ..ale je fakt ze ked si ju odkladas na ucet tak mas istotu ze ich dostanes...ak neskrachuje banka 😀....poistku by som riesila az ked bude dieta v rodine...ale neviem teraz ked ma tvoj muz poistku co je dobre riesenie kedze je zivnostnik tak podla mna to staci...resp. ak mas zvysnych 20€ kt. ti chybat nebudu tak skus...
A inak dufam ze mi tato nalada vydrzi dlho...lebo ja som v poslednej dobe ako na hojdacke...a ty dufam ze tiez vyhrievas drobatko na slniecku...😉

bambula27
22. máj 2014

@franchise27 nooo...a toto mi ani jeden z tych poradcov nikdy nepovie, ze ak sa aj nieco stane, budu presetrovat donekonecna, len aby nemuseli vyplatit. Totot je jedna velka pravda. Manzel sice povedal, aby som si to dala....ale ked pocul, ako na mna tlaci, tak mi zakazal sa s nou stretnut, ze to treba najskor nieco vypocut, doma porozmyslat a rozhodnut sa. A raz som sa s nou uz stretla, a ona chcela odo mna rozhodnutie hned pri kave....cize toto ma strasne odradza. Nooo, drobatko sice na slniecku nevyhrievam, kedze sedim v praci....ale naladu mam ako pocasie 😵 Cize snad aspon toto malicke citi a ostane tam...

zuzina1881
22. máj 2014

@bambula27 ahoj, ja poistena som aj moj manzel, poistovali sme sa minuly rok a to hlavne kvoli tomu, ze mame pozicky a keby sa jednemu nieco stalo, ten druhy by to financne neutiahol!!! A druhy dovod je to, ze to mame taku poistku so sporenim a ked nam to po 20 rokoch vyplatia, tak nam bude sveta zit 😉 je to garantovane a poistene aj proti insolventnosti. Takze tolko moj nazor... pravda je, ze keby sme nemali pozicky a zarabali 2x viac, tak by som poistenie neriesila.. takto to vnimam ako ochranu pred totalnym krachom v pripade, ze by sa nad nieco stalo.

zuzina1881
22. máj 2014

@smoulinka13 ahoj moja! Tak sa tesiiim s tebou 🙂 paradicka!!! Vsimas si, ze mame zas vsetko rovnake?! Aj vysku sliznice 😀 beries teraz aj ten estrimax, ci sliznica dorastla sama? Vklad ti vychadza na 20ty den?
Si ma rozosmiala 😀 vsetci sa pytaju na trofoblast 😀 hahaha!!! Co uz, je to hit tohto maja! 😀
Pokial ide o tu dobru naladu, tak s tebou uplne suhlasim, staci slnecny den a hned je vsetko krajsie a jednoduchsie 🙂

smoulinka13
22. máj 2014

@zuzina1881 ano narovnako veru, no beriem estrimax, bez estrimaxu som mala velmi nizku sliznicu minule, tak uz automaciky beriem od 1DC, dnes som mala 15 DC a dali mi na 20 DC vklad 🙂 od zajtra beriem utros..
no aj ja som sa dnes pobavila...Trofoblast hit mesiaca maj :D :D :D

zuzras
24. máj 2014

Ahojte 🙂 tak si vsetky, ako vidim, uzivame slnecne dni bez MK 😉 ...len som vam chcela povedat, ze na vas vsetky myslim 🙂 opatrujte sa a nabijajte energiou zo slniecka!

javorinka2
24. máj 2014

Dievčatá prosím vás do ktorého tt ste chodili do heliku?? Kedy sa budeme lucit;)?

mariajuraj
24. máj 2014

@javorinka2 Ahoj, ked uvidia srdiecko 😉

javorinka2
24. máj 2014

@mariajuraj ďakujem;)

smoulinka13
24. máj 2014

@mariajuraj ahoj ako sa ti dari???

sfera
24. máj 2014

@javorinka2 ja som po et už nebola ani raz, len som im volala ako pokračujeme! Ale ja som z PO a tak sme sa s koordinatorkou dohodli

javorinka2
24. máj 2014

@sfera no my ideme budúci pondelok pozrieť srdiečko tak uvidíme.my to máme hodku cesty tak sa dá vieš_)

zuzras
Odpoveď bola odstránená
zuzina1881
25. máj 2014

@smoulinka13
@bambula27
@franchise27
Tak kočky, držte palce!!! Ideme na to.. dúfame, že sa nám embryjko dobre rozmrazí a že sa to tentokrát, do tretice, podarííí!!! 🙂
(Som sa omylom prihlásila pod nickom, ktorý už nepoužívam)

bambula27
25. máj 2014

@zuzina1881 moja, myslim na vas a drzim palce. Strasne, prestrasne ;) a hned napis!!!

bambula27
25. máj 2014

Zienky moje...neviete kolko dni po KET moze byt nieco vobec vidiet na teste? Som dnes 10 dni po a ....je tam ,,nieco,, velmi slabucke a je mozne, ze to tam vidim len preto, ze to chcem vidiet :(

kathrin17
25. máj 2014

@bambula27 mne bolo vidiet uz 6 dni po KET....ale mali sme predlzenu kultivaciu, takze to bolo v podstate 11DPO

smoulinka13
25. máj 2014

@zuzina1881 moja drzim palce myselala som na teba ze dnes ides 🙂 juj ozvi sa..a vychutnavaj si slniecko 🙂