Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Baby, ked zostanu injekcie, cele balenia, nerozbalene....myslite, ze nam to v lekarni ci v centre vezmu spat a peniaze vratia? Ci asi nie....?
@majda27 tak drzim palce, nech uz mas OPU co najskor
Ja picham decapeptyl a buduci tyzden by som mala ist na kontrolu.... kolko injekcii gonalu sa spolu asi tak picha? A boli menej ako decapeptyl? Lebo mna decap. dost stipe.
@icub
@majda27
@izzie27 dievčence tak v pondelok sa stretneme 😀 tak to znamená že tam bude vela ludí aspon virtualne sa pozname mali bu sme sa nejako označit 😀 majda ked ideš na sono už v pondelok možno pojdeme spolu na odber ešte ma aj predbehneš 🙂 icub tebe budem tiež držat palce nech OPU dobre dopadne, izzie tak už aj ti si postupila pekne teraz po kontrole začneš brat už dalšie injekcie to je super ale to ide rychlo však nedavno sme ešte len prišli od koordinatorky a už sa bliži OPU 🙂 🙂 🙂 🙂 super
@ame tak toto neviem ani ja. mne bude v jednom baleni cca 1 decapeptyl chybat. Tak neviem ci mi to zoberu aj naspat. A asi ja nepouzijem asi 400 pero gonalu. Ja sa na to spytam asi v pondelok v heliose. Som zvedava co mi povedia. Len ja mam to balenie uz otvorene, ale nechtiac ked sme chceli vediet bud ako to vypada alebo kvoli tomu navodu ako sa ma pouzivat. Ale da sa to zalepit. Tiez som zvedava co s tym ked sa to neminie. Myslela som ze sa to vsetko tak ako nam dali aj minie. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte dievcata.... mam jednu otazocku...injekcie ktore ste doniesli domov z lekarne ste davali do chladnicky? alebo ste ich mali pri normalnej izbovej teplote do tych 25 stupnov, tak ako to pisu na krabickach.......???
@makovicka53 ahoj, ja som bola v pondelok u koordinátorky a na druhý deň mi volali ( 25.1.), že už konečne dorazila žiadosť do centra. Manžel má za sebou už aj ten trial test, tak budeme čakať výsledky, dokonca už som ho poslala aj na krv, lebo už išiel do práce a príde až za dva týždne.Držím palce a kedy asi začínaš?
@ivankakov ...ahojky tak super silno drzim palce...no zavisi kedy dostanem ale tak cca okolo 22.2. by mal vychadzat 16DC..a to co vlastne zistuju z toho trial testu? moj je objednany v jeden den o 9h test a potom 9.30 pohovor...len som nepochopila oni maju vlastne hned vysledky z toho testu? aby sa vlastne rozhodlo ake IVF nam urobia...vy akym sposobom idete?a ty kedy zacinas ci uz mas prvu tabletku za sebou? 😉
@makovicka53 trial testom premývajú spermie a zisťujú ich priechodnosť vajíčkom, výsledky sa dozvieme až pri pohovore s embryologičkou, ktorá nám určí spôsob oplodnenia a to bude až ku koncu procesu. Aj my sme to absolvovali jeden deň. Začínam 31.1. tabletkou.
ahojte babule, tak vy sa v pondelok zidete v heliku pekna zostavicka 😉ja mozno pojdem v pondelok na ET. ci to bude v pondelok, alebo utorok, mi oznamia v pondelok rano. dnes som volala embryologicke, takze mame stale vsetkych 6 bubliniek, co sa nam oplodnilo v den OPU. 5 je jednotkovych a 1 dvojkove, tak sa vytesujem a dufam, ze vydrzia takto "kolektivne" aj nadalej.Ak by vydrzali vsetky, dame vlozit asi dve a zvysne zamrazit. uvidime, co bude v pondelok. ale zatial mam z toho dobry pocit, babenky. a drahy skonstaloval, ze tam mame celu skolku 😀
inak aj mne ostalo 5 dekapeptylov a cca 300 j. gonalu, neviem co s tym. ale zatial to neriesim, iba veeeelmi dufam, ze uz ich potrebovat nebudem 😉
@makovicka53 Vieš čo, pre mňa je strašne zvláštne ako dlho trvalo to schválenie žiadosti, v centre sme ju podali 26.11. a 25.1. nám zavolali, že už konečne dorazila do centra.Dobre, že som to dohodla popredu ten pohovor inak by už manžel bol preč a nestihlo by sa to. Teraz vybavujem odber krvi, v pondelok už idem na to.
@sylvestra ved to dufam aj ja. Manzel ma setri ako sa da, nechce aby som nic robila. Som rada ze sa uz blizi koniec pichania decapeptylu. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som si vcera tie modriny natrela s heparoidom, a dnes sa mi zdaju ze mi trosku blednu... Ja som tiez rada ze nam to takto dobre vychadza a dufam ze nam to aj pekne vyjde vsetkym 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sylvestra tak to je super ako sa vam tie bublinky ako si ich nazvala pekne vyvijaju len tak dalej 🙂 tiež si myslim že sa nam to podarí všetkym musime zdvihnut porodnost nie 😀
@majda27 a tie modrinky aj mna trapia ale oni sa stratia to je nič ked nas tak sylvestra potešila ako sa bublinky vyvijaju aj nam sa budu a bude to už čoskoro 🙂
dievčence chcem sa ešte spytat ako zvladate injekcie lebo ja celkom v pohode bala som sa že budem mat bolesti ale zatial je to v pohode teraz ked si picham trochu vačšiu davku mam take brnenie v brušku a to je všetko 🙂
ahoj babenky🙂. Baby, ja ked vas citam, ze ako si pichate tie injekcie a kolko, az mi je nedobre, ja neznasam injekcie, ale zato krvicky mi mozu brat kolko chcu, aj sa na to mozem pozerat, ale injekciieee ☹ ☹ ☹ !!Ale co zena nepodstupi pre to , aby mala malicke vonavucke babatko🙂!Asi vsetko🙂!
My sa chystame robit spermiogram, len neviem ci v Heliose alebo v Iscare🙂!Baby je to to iste sak, len Iscare je pobocka Heliosu, ci ako???Dufam,, ze vsetky budete za 2tyzdne az mesiac pisat, ze ste nasli 2 //!!!!!! 😎
@speranza1 mne pani v lekárni povedala, že decapeptyl aj menopur mám dať do chladničky. A tak ako píše majda, aj ja si ho asi polhodku predtým ako idem pichnúť vyložím.
@sylvestra to je pekné, držím palce aby bublinky vydržali až do konca.A aby sa pekne zahniezdili a aby si nám už čoskoro mohla oznámiť tú radostnú správu 🙂
@santana2 velmi pekne nám to všetkým ubieha. Len škoda, že sa mi ms poriadne nerozbehla už vo štvrtok. Takto musím čakať až na pondelok. 😠
Mávali ste bolesti hlavy? Ja ich mám každý deň odkedy si pichám decapeptyl ☹

@majda27 no mne to vychadza na pondelok, naisto to budem vediet zajtra, ked pojdem na kontrolu.. to sa potom budem poriadne obzerat... 😉