icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

santana2
29. jan 2011

@zabka1124 ahoj Iscare nie je pobočka Heliosu su to dve rozne centrá ktoré je lepšie to nevie nik sto ludi sto nazorov musiš si len vybrat kam pojdeš . Injekci sa neboj nie je to také strašné da sa to vydržat

zabka1124
29. jan 2011

Santana2 dik za info o tom Heliose a Iscare. Neviete ci sa daju najst niekde statistiky uspesnosti🙂!!Len tak by ma zaujimalo , pre porovnanie🙂!Lebo co , pojdem najprv do Heliosu a ked sa nepodari tak potom do Iscare??? 😉 !
Ozaj a do Heliosu mozeme ist dat si spravit spermiogram, alebo to je uz vramci konzultacie?Neviete kolko sa za tto v Heliose plati???

santana2
29. jan 2011

@izzie27 bolesti hlavy tie občas mam ale može to byt aj počasim ale aj hormonmy každý reaguje rozne a ja som sa tiež pytala v lekárni na to ako skladovat injekcie a povedala že nemusia byt v chladničke tak teraz si vyberte najlepšie je prečitat si asi leták a podla toho sa zariadit. Ja ich mam stale vonku ved nemame doma saunu a v spalni kde ich mam je najchladnejšie. Zatial som tu a nič sa mi nestalo je to na každej ako si ich bude skladovat ale potom menej štipu ked su není studené 😉 zatial si pichaš iba decapeptyl?

santana2
29. jan 2011

@zabka1124 ked sa objednáš do heliku spravia tebe vyšetrenia a aj manžel. spermiogram potom ked budu mat všetky vyšetrenia ktoré potrebuju ta objednaju na konzultaciu a tam sa dozvieš viac ako budeš pokračovat. Len by som ti radila aby si sa rozhodla a išla do jedného centra lebo všade ti budu robit vyšetrenia a aby si nestracala čas.

izzie27
29. jan 2011

@santana2 zatial len ten decapeptyl. V pondelok mám ísť na krv a sono a potom asi začnem s menopurom. Ty už budeš pomaličky aj končiť a chystať sa na OPU pravda?

izzie27
29. jan 2011

@zabka1124 Viem že priateľ za spg platil 17 eur. Ako píše santana 2 vyber si jedno zariadenie, aby si ten čas nestrácala. Ja ked som dostala leták od mojho dokiho, tak som tam hned volala - bolo to v auguste. A až ked sa porobia vyštrenia, tak sa pohnete dalej. Takže treba sa len rozhodnuť.

santana2
29. jan 2011

@izzie27 ano v pondelok mi končia injekcie menopur a to už bude 12 den čo ich picham tak ratam že v stredu pojdem na OPU

izzie27
29. jan 2011

@santana2 budem na teba A aj na vsetky velmi mysliet nech sa to zadarí.

santana2
29. jan 2011

@izzie27 dakujem aj tebe nech sa darí

makovicka53
29. jan 2011

@ivankakov ...noo tak budes v predstihu 3 tyzdne 🙂 hlavne nech to vsetko dobre skonci

makovicka53
29. jan 2011

@ivankakov ...ved ja som tiez nervacila ze kedy to uz konecne bude..ja som myslela ze uz v januari pojdeme na to a vidis...oni maju toho vela ved ja verim a my sme zas netrpezlive...vidis a ja som volala do centra a ma hned zrusila ze to az ked ziadost pride a posudi koordinatorka tak potom ma az objednaju...

icub
29. jan 2011

@santana2 v pondelok sa nestretneme, ja mam odber v utorok... dnes sa cesty dali, len bola dost hmla..

zabka1124
29. jan 2011

Izzie27,santana2 diky 🙂!!!No nieco uz musime podniknut🙂!!Drzim vam prsteky, nech ste coskoro tehuuuuuu🙂

zabka1124
29. jan 2011

Aj ostatnym babam drzim prsteky🙂🙂

majda27
29. jan 2011

@santana2 ahoj to brnenie som mala aj ja. Nic to nie je..

santana2
29. jan 2011

@icub budem držat palce
@majda27 brnenie je dobre doki povedal že aspon sa tam niečo deje 🙂
@zabka1124 dik a tiež budem držat palce len treba podniknut prvý krok a ono sa to rozbehne ani nebudeš vediet ako 🙂

ivankakov
30. jan 2011

@makovicka53 kedy ideš ku koordinátorke?

ivankakov
30. jan 2011

@sylvestra ahoj, chcela by som sa ťa spýtať kedy ste sa dozvedeli výsledky toho trial wash testu?

majda27
30. jan 2011

@santana2 ahojky mne doki povedal ze OPU vidi na stredu, ze sa mi to velmi dobre rozbehlo, a aj koordinatorka mi povedala ze mam velmi dobre vysledky. My ideme zajtra a hned mame aj pohovor s embriologickou. Potom dam vediet ako sme dopadli.to brnenie som mavala dost vyrazne v zaciatkoch, ale este ho obcas mavam aj teraz...
@zabka1124 ahojky helios je vlastne ak by sa to takto dalo nazvat dcerska spolocnost ceskeho heliosu, a predsa v cechach su v tomto smere uz ovela viac dopredu ako na SR. A Helios ma aj navyssiu uspesnost zo vsetkych centier na sr. Ved nie nadarmo by tam chodili aj blavaci, a pritom v blave je celkovo 5 Centrier. Mne bol helios odporucany, ze je tam velmi mily personal a aj doktori. Netreba sa nicoho bat...Na prvu navstevu co sme tam isli, nas objednali o dva tyzden ako sme im volali. A ako pisali uz holky treba si vybrat jedno z nich dvoch a nebat sa do toho ist. To sme mali vsetky strach...Spermiogram sa robi na tej prvej konzultacii, a tiez aj tebe zoberu krv..Takto to bolo aspon ked sme tam isli my.

makovicka53
30. jan 2011

@ivankakov ..sme objednany na 15.2. uz sa nevieme dockat...hlavne nech to vyjde...lebo ak nie to sklamanie neviem ako unesiem...jasne ze treba verit 🙂

mrnous1
30. jan 2011

Ahojte babenky 🙂 ďakujem za vaše odpovede. S ant. už asi nezačnem, lebo už beriem proveru a v piatok začínam pichať Dipherline . Napokon ani neteplotujem, tak načo brať zbytočne ant. ale vďaka viem že to so mnou myslíte dobre. Dúfam, že tá nádcha už konečne prejde. 🙂

ivankakov
30. jan 2011

@makovicka53 a budeš si injekcie pichať sama, ja ešte neviem ako to urobím. Pomaličky sa odhodlávam k tomu kroku, lebo od 7.2. už musím.

ame
30. jan 2011

@ivankakov mne picha injekcie manzel, mam za sebou uz osmu a stale si neviem zvyknut, ja by som asi nebola schopna pichnut si ju sama, jedine so zatvorenymi ocami 😀 , sklanam sa pred vami vsetkymi, co si ju pichate sami 😉

ivankakov
30. jan 2011

@ame môj manžel mi v tomto nepomôže, lebo pracuje na kamione 😖 Mám ešte v rodine zdravotnú sestru, lenže ona máva aj nočné, skrátka nakoniec to asi zostane na mne.

makovicka53
30. jan 2011

@ivankakov ...no uvidim ako to zvladnem a ked nie tak kamoska mi bude pichat...vraj ma s injekciami skusenost hehe...ale najradsej by som to riesila sama...a ty 7.2. zacinas pichat?ktore injekcie sa pichaju ako prve ..to su tie do mrchy ze?a potom tie druhe...no som z toho zatial mimo ale coskoro budem aj ja v obraze 🙂

makovicka53
30. jan 2011

@ivankakov ..a ty si si dala klasicke injekcie ci pero?.ja klasicke 🙂

mrnous1
30. jan 2011

@makovicka53 A aké injekcie máš predpísané, lebo ja začínam pichať 4.2. Dipherline a tiež mám klasické injekcie. 🙂

ivankakov
30. jan 2011

@makovicka53 ja mám do ms decapeptyl,a potom puregon pero. Už sa teším ako si budeme referovať o účinkoch tých injekcií.

ivankakov
30. jan 2011

@mrnous1 ahoj ty budeš 3 dni predo mnou, ja začínam 7.2. s decapeptylom.

graen1
31. jan 2011

ahojte dievcata, mam asi problem a potrebujem poradit 😕 pisali ste, ze strasne dlho trva, kym poslu vysledky z krvi - az dva alebo tri tyzdne, a ze ich treba priniest uz na tu prvu kontrolu. ja idem do martina 10. alebo 11. 2., kedy by mi uz mala prist ms po provere, a bojim sa, ze vysledky dovtedy mat nebudem. ja som totiz bola na odbere krvi iba dnes. stalo sa to niektorej z vas, ze nedoniesla vysledky v den kontroly?