Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bambula27 moja zlata este skus pockat napr. do soboty...mozno je to fakt tym ze sa neskor zachytilo..raz davala jedna kocka taky rozpis ze kedy je hcg v takej vyske ze ho zachyti nejaky test a po KET alebo ET to vychadza ze 9den je len prvy kedy sa hcg moze ukazovat na testoch...takze este sa nestrachuj. Moooc na teba myslim a drzim ti palce.
@smoulinka13
@franchise27
@chorucka dakujem baby, ale som hlupa, ze som testovala...lebo priznam sa, som z toho akasi frustrovana dnes. Ja viem, ze niektore mali ducha az napr. na 11 den, alebo neskor....len ja to porovnavam s prvym ET, ktory vysiel, preto asi stresujem. ☹
@bambula27 ja ta chapem ja som tiez nevydrzala netestovat, skus sobotu uvidis
@bambula27 zlato ja by som urobila to iste....ved ja som po ETe testovala uz 6.den...a viem ze nevydrzim ani pri KET dlhsie...len je to fakt ze sa mohlo uhniezdit na inom mieste a neskor vyslalo hormony....Uplne ta chapem, ale dufam ze tak prekvapi a aj nas dalsi test.
@smoulinka13
@franchise27
@chorucka na 10den po KET je tento duch, ktoreho vidim s najväcsou pravdepodobnostou len ja, asi nie moc dobre znamenie, co?
Dievčatá..prepačte že Vam sem stupujem, len sa chcem spytat ?!počuli ste už o Reprogene v Martine? Malo by to byť v budove genetiky ?! a konkretne p,dokt. Černakova... čaka nas tam spermiogram a nevieme sa rozhodnut či Reprogen ci Helios. 😵
@bambula27 aj ja vidim ducha!! Snad bude silniet!!!
@smoulinka13 snad!!! .... no nic, necham dalsi test az na pondelok
@bambula27 kedy ides na krv?
@smoulinka13 krv by som mala mat az v stredu, ale neidem do Heliosu...dam si to urobit u nas v praci, lebo to cakanie do 15:0 hod, kedy oni volaju, to je na nevydrzanie...a ja budem mat vysledok do hodinky
@chorucka ach moja, negratuluj....ja tak strasne dufam, ze bude silniet, ale...toto je dnes 10 den po ket, podla mna trosku prislaby duch... 😔 Ale tiez skusim v pondelok este. A nadej je stale....citala som tu na MK, ako mali baby napr. na 11 a 13 den negat.test a hcg na 14 den bolo 700. Nic nie je stratene.
@bambula 27 bud kludna moja , trpezliva , urcite to vyjde a ty budes mat bublinku ktora ti bude raz robit radost 🙂
@bambula27 ja tam vidim ducha a bude silniet uvidis....a nebudes ho musiet ani pod svetlom natacat...😉drzim moooooc palce
@franchise27 joj, zajtra chcem testnut zas a uz teraz mam z toho krce v bruchu 😔
@bambula27 totalne viem co zazivas....ja by som bola slaba a nevydrzala by som ani dnes, tak klobuk dole ze si vydrzala a uz teraz sup radsej do postele az na to nemyslis a rano sa tesime na test. A uvidis bude to silnejsie...bude, musi....
@franchise27 no uz mi skoncila dovolenka, tak rano testnem, ale utekam do prace...fotka sice nebude, ale dam vediet, ako. Aj ja si hovorim, ze bude silnejsi, musi...tak velmi tomu chcem verit...az tak velmi, ze si neviem ani predstavit, ze by to bola pravda...
@smoulinka13
@chorucka
@jana954
@franchise27 zienky, no moj dnesny test ☹ ... nic sa nezmenilo. To iste co bolo. Akurat po 3 hodinach mozno trosku viac viditelnejsi....Podla mna z toho zase nic ☹
@bambula27 preco sa testovanim stresujes :( to bublinke neprospeje :( vydrz do stredy krv ti najlepsie ukaze 🙂 drzim vsetky palceky 🙂
@bambula27 este treba verit 😉
@malzeville to je velmi tazke vysvetlit, preco sa stresujem testovanim....myslim, ze sa takto "stresuje" kazda jedna z nas, ktora tym prechadza....
@bambula27 este stale nic nie je stratene, verime do krvicky ;)

@bambula27 joj moja este skus pockat moze byt skoro, ze sa uhmiezdilo neskor este klud a skus zajtra drzim palce