icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

phalla
3. okt 2014

Ahojte dievcata vie mi niektorá povedat ako to ivf dlho bude trvať lebo niekto tu pise o mesiacoch , rokoch a neviem co 😀 ja idem o dva tyzdne prvý krát . Da sa to aj rýchlejšie vsetko urobit ? Lebo nemam v pláne pchať do seba pol roka tabletky a kadečo 😉 obaja sme zdraví manžel ma perfektný spg sama sexuologicka povedala ze ak bude treba umele nebude problém . Ja som vyše roka po laparke vsetko ok vajcovody priechodné vsetko ok. Čaká sa na nejake schválenie od poisťovne ? Kazdy inac pise tak mam misungen z toho 😀 dakujem za odpovede

anuska30
3. okt 2014

@franchise27 ahojky.Pozerala som si tvoje komentare.Drzim ti velmi palce nech to vyjde...Drz sa.Ja picham fraxik stale ...Drz sa.Budem cakat na pozitivnu spravu...

franchise27
6. okt 2014

Kocky ja som nevydrzala...dnes som 6D po KET...a je tam dusik.Zatial sa moc netesim, lebo je to tak isto ako po ET, len s tym velkym rozdielom, ze zatial nespinim a verim, verim ze ani nebudem...Bolia ma dnes trocha krize,ale dam magnezko a bublinka musi vydrzat.Joj dufam ze o par dni vam tu nebudem pisat s placom ze je to v cudu...chcem konecne verit.

mariajuraj
6. okt 2014

@franchise27 Dobre ranko 🙂 tak toto je pozitívna správička takto z rána, nakoplo ma to, silno držím palčeky franchise🙂 opatrujte sa a bude o fajn. ja cakam na vysledky z hematologie, na oktobrovu mrsku a v novembri sa ide na KET 😉

franchise27
6. okt 2014

@mariajuraj dakujem...aj ja som vybavovala hematologiu pred KETom...istota je istota. No dufam ze ak do stredy nebudem spinit tak to moze mat aj stastny koniec,ale teraz som priserne opatrna v teseni sa.

zienka42
6. okt 2014

@franchise27 silno držím pästičky ja som bola na Ket v piatok, tak hádam budeme kočíkovať cez leto

erinka12345
6. okt 2014

@franchise27 yes, yes, yes!!!!! super. Držím palce, nech sa drobček držím zubami nechtami a nech je všetko v poriadku. 😵 😵 😵 😵 Skvelá správa 😀

jana954
6. okt 2014

@franchise27 silno držím palce aby to dobre dopadlo.... 🙂

ingrid0105
6. okt 2014

@franchise27 mozem sa ta spytat ake embryjko ti vkladali? ja chodim do Heliosu ale v Brne 🙂

franchise27
6. okt 2014

@ingrid0105 ahoj, netusim ake embryo...jedine viem ze je po predlzenej 5dnovej kultivacii...a uprimne bol to moj jediny mrazacik tak som sa nepytala akej je kvality.v mojom pripade radsej sladka nevedomost ako keby som sa stresovala tym, ze je slabe a aj tak sa to nepodari...

ingrid0105
6. okt 2014

@franchise27 no ale pekne sa drzi podla testu, tak drzim palce nech sa drzi 9 mesiacov 😀

miminkova
6. okt 2014

No my ideme na transfer koncom tyzdna, tak myslite na mna.....

jarenka1
7. okt 2014

@franchise27 ahoj, viem ze si par prispevkov dozadu pislala, ze mas urobenu hematologiu. Prosim Ta, kde si bola v ZA na hematologii? Tiez si potrebujem urobit hemato, ale vobec neviem ku komu mam ist. Vies mi prosim poradit, som zo ZA. Inac drzim palce, nech testiky silneju.

mariajuraj
7. okt 2014

Ahoj, prepac ze sa Ti ´´montujem´´ do rozhovoru 😀 ...ja som bola na hematologii minuly stvrtok v Zilinskej nemocnici. Objednávala som sa mesiec dopredu, maju tam natresk. Na vysledky budem cakat do konca oktobra. brali mi krv na trombofilny stav a este na nejake lepive krvne dosticky....

jarenka1
7. okt 2014

@mariajuraj kludne sa montuj 🙂 aspon budem mat viac info. Dakujem

mariajuraj
7. okt 2014

😉 Doktorka sa vola Kucerakova, fakt si tam hned zajtra volaj, nech ta objednaju cim skor...Ja som tam stravila vyse 3 hodin....brali asi 8 ampuliek krvi, tak som to este rozdychavala v cakarni.... 😉 Mas za sebou ET?

jarenka1
7. okt 2014

@mariajuraj hej 1 IVF z toho 1xET a 2xKET ale ani raz sa nepodarilo, tak pred 2 IVF chcem mat urobene hemato aj imuno.

franchise27
8. okt 2014

@jarenka1 ahoj na hematologiu v ZA jedine do nemocnice v budove kde je interne lozkove myslim na 3 poschodi...a presne ako pise @mariajuraj u primarky Kucerakovej. Povedz ze ides kvoli ivf, lebo ze si napr. predosle pokusy mala skore potraty alebo nieco podobne a oni ti najdu skorsi termin. Ja som cakala 2 tyzdne. je to tam katastrofa to cakanie...ale potom je dobre ked ta objednaju prist pred siedmou az si skor na rade.

franchise27
8. okt 2014

No ja teda takto pokracujem, dnes 8.den od KET...od vcera trocha spinim, zatial to nezvysuje svoju intenzitu a ani brucho neboli, tak uvidime ako to bude pokracovat. Mätie ma aj to ze prsia prestavaju boliet, cize nieco sa deje ale co? ...Som uz sice trocha smutnejsia,lebo mam obavu ze sa historia opakuje...uz je to vsetko vo hviezdach.

zienka42
8. okt 2014

@franchise27 držím silno pästičky ja ešte nemám odvahu testovať po KET

mariajuraj
8. okt 2014

@franchise27 Cinkni si do heliosu, ako si mas zvysit davku utrogestanu..aj ja som to tak mala a o 2 dni spinenie prestalo...drzim palceky nech je to v poriadku 😉

franchise27
8. okt 2014

@mariajuraj ja uz beriem utrogestan 3x2tbl a k tomu aj estrimax 3x1 tbl...cize vyssie sa asi uz neda...zvysila som vitamin C a popijam vodu s citronom a uvidime

mariajuraj
8. okt 2014

Musí to byť ok, vraj špinenie je v poriadku, kamoška ( po IVF) aj segra až krvacali a maju babo, no zo zaciatku len a len lezali. Dufam ze si domka

franchise27
8. okt 2014

@mariajuraj ja viem ze spinenie este nic neznamena, ale tak uvidime. Doma nie som...bola som doma 6 dni a polyhovala...Som v praci kde len sedim s vylozenymi nohami ... Lekarka mi raz povedala jednu vetu : ak sa embryo uchyti a dalej sa bude spravne delit, tak to ostane len pri spineni....ale ak sa prestane delit, tak ani lezanie nepomoze a pride mrcha.....

jana954
8. okt 2014

@franchise27 neboj, teraz to určite dopadne lepšie.... len sa nenamáhaj.... a keď prídeš z práce tak oddychuj.... 🙂

erinka12345
8. okt 2014

@franchise27 ahoj Peťka, testíky ti pekne silnejú, ja si myslím, že by to malo byť v poriadku. Ja som mal napríklad 19/9 vklad a 27/9 som špinila na hnedo, bola som 8 DpT. Myslela som, že je koniec. Ale testy silneli, aj brucho ma bolelo ako na menzes. Veľmi dúfam, že to bude v priadku. Keď prídeš domov z roboty, tak sa vyvaľ, pusti si nejaký film a aspoň na pol hodky si oddýchnni, keď je špinenie. Lebo teraz už je jasné, že embryo sa uchytilo a treba mu trošku pomôcť. Držím palce a myslím na teba. 🙂

ingrid0105
8. okt 2014

@franchise27 drzim palce vyzera to nadejne 😀 😀

franchise27
8. okt 2014

@erinka12345 jooj to ja ked dorazim domov tak leharo pred telkou...bozinku u nas to vyzera ako po vojne, spustu siat na zehlenie, kuchyna ako po bombe...ale ja ziaden stres a v tom bordeli si najdem miesto a lenosim.A to som clovek ktory neznasa ani len smietku na zemi 😀.No ale teraz som si zazila asi 2 hodky stresu v nemocnici so segrou.Opakovane ju boli slepak az sa dostala na prijmovu chirurgiu s tym ze sa ide objednat na operaciu.Podla vsetkych vysetreni je jasne ze je zapalene ale oni zhodnotili ze este nie dostatocne a ze este 2 mesiace pockaju a az potom budu planovat operaciu.... 😠 fakt slovenske zdravotnictvo a hlavne to tu v Ziline je fakt nieco extra.

anuska30
9. okt 2014

@franchise27 ahojky.Drzim vela palce.Vyzera to super ;) Testiky tmavnu ;)

franchise27
9. okt 2014

@erinka12345 Erika a tebe ako dopadla sono kontrola z tohto tyzdna? su to dvojky ?