icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

dadaga
9. jan 2015

hm teste sa z babatiek....ale hlavne si davajte veeeeelky poozor aby ste nedostali z tych hormonov emboliu ako moja sesta...........................bola v 7 tt ked ju mm nasiel rano mrtvu........................tak obrovsky POZOR na krv........... ci vam nehustne...ludovo povedane....

isabella22
9. jan 2015

@mamina084 a ako casto si chodila na tie kontroly odkial si?? nebolo to moc narocne...??tych penazi za injekcie sa nebojim to zaplatim len s tycm dochadzanim neviem ako to urobim este aj popri praci...

isabella22
9. jan 2015

@dadaga tohto sa bojim namenej keby som tehu amm chlapa hematológa ten by mi krv kontroloval asi kazdy den aj 😀

isabella22
9. jan 2015

@dadaga a ked chces babo urobis cokolvek a podstupis cokolvek len aby bolo....pri vsetkych liekoch je riziko raz je to uz tak...

dadaga
9. jan 2015

isabella22@ bojim nebojim....aj segra bola hrdinka...... a vidis... ale ved mas pravdu... bat sa nemusis...ty o tom vediet nebudes.... len tvoji najblizsi sa z toho zblaznia.... ja netvrdim, ze to tam ma byt...ale stat sa moze....

mamina084
9. jan 2015

@isabella22 ked sme to zvladli predtym zvladli by sme aj teraz ,ale za vyskusanie nedam nic. Som z oravy cesta nieco okolo hodiny a pol a tam si chvilu 😀. Pracovala som na smeny ako predavacka r aiesila som to dovolenkou alebo pnkou ked som bola po zakroku. Ten cas je hrozny ale vysledok stoji zato. Nieco ti mozno moze odsledovat aj tvoj gyn. Alebo zobrat potrbne vzorky ale ja som radsej vsetko absolvovala tam oni vefia co robia. Tiez som sledovana hematologom ale len v tehotenstve inak to prolem nieje Cele tehu som si pichalaa

isabella22
9. jan 2015

@dadaga ale keby sa mam bat vsetkeho podla mna uz som tu davno neni...co uz na mne vsetko dokazali gynekológovia....a prezila som a tuzba po babetku je velka tkaze urobim cokolvek aj dalsie pokusy na mne a obetujem sa....

malzeville
9. jan 2015

@dadaga uprimnu sustrast :(
aj tak nechapem ved pracovala v zdravotnictve :( to sa lekari uz naozaj nedokazu profesionalne postarat ani o svojich spolupracovnikov - ked uz kaslu / niektori/ na cudzich ? ved musela chodit na krv 🙂 preco ju neliecili?
prepac - nechcela som sa dotknut :(

mamina084
9. jan 2015

@isabella22 ty si odkial ked to mas tak daleko. Nemas nieco blizsie ako helios?

mamina084
9. jan 2015

@isabella22 ty si odkial ked to mas tak daleko. Nemas nieco blizsie ako helios?

isabella22
10. jan 2015

@mamina084 nie vsetko mam tak isto vzdialene...z okolia nitry som...a helios je vraj dobry

bubbbulik
10. jan 2015

ahojte dievčata,chcela by som sa informovat o Heliose...aky je a tak ake mate skusenosti?

smoulinka13
10. jan 2015

@bubbbulik ahoj ja sice nemam ako porovnat s inymi centrami ale ja som bola spokojna. Su to odbornici, aj ked to tam niekedy ide ako na pase, ale asi nas je vela co mame problem s pocatim 😔 Neviem co konkretne by si chcela vediet...

bubbbulik
10. jan 2015

ajoj,aky tam je prístup a tak ja chodím do Gin fivu už skoro rok aj pol,a už mám zasebou 2ifv..a teraz som bola konečne tehu ale udržalo sa to len do 7tyždna a krv my klesa radi by sme vyskušali asi niečo ine tam my vravia že som mlada,a že určite sa to podarý ale kedy??ake to tam je cenovo a tak??rada by som bola keby sa my niekto viac povenoval

bubbbulik
10. jan 2015

@smoulinka13
bubbbulik ajoj,aky tam je prístup a tak ja chodím do Gin fivu už skoro rok aj pol,a už mám zasebou 2ifv..a teraz som bola konečne tehu ale udržalo sa to len do 7tyždna a krv my klesa radi by sme vyskušali asi niečo ine tam my vravia že som mlada,a že určite sa to podarý ale kedy??ake to tam je cenovo a tak??rada by som bola keby sa my niekto viac povenoval

smoulinka13
10. jan 2015

@bubbbulik no cenovo podla mna dost drahe, ale zase pristup a profesionalita stoja za to. Koordinatorky su veeeelmi mile, vela krat mi psychicky pomohli a poradili, mohla som im volat nonstop 🙂) pacilo sa mi ze maju otvorene sviatok piatok vianoce..nemusela som nic odkladat....prisposobia sa ti ako ti to pasuje casovo, poradia ti a vsetko vysvetlia..Venuju sa ti ako treba, ale ked chces nieco viac napr genetiku hematologiu musis im povedat a poslu ta, sami akosi neposielaju (teda nie na zaciatku, az ked sa dlho nedari). Striktne odmietaju vkladat 2 embrya ale ked si stojis za svojim tak ti daju ale budu sa cely cas odhovarat...

bubbbulik
10. jan 2015

@smoulinka13 no mne stale vkladaju dve...a dokonca teraz bolo 100bunkove tak niekde chyba byt musí myslim možno že aj to že mam maternicu otočenu dozadu neviem asi vyskušame niečo ine dakujem za info vam sa podarilo??tam?

smoulinka13
10. jan 2015

@bubbbulik nam sa podarilo 2,ivf 5.vklad... Este mame 7 zmrazenych, tiez som nechapala prevo sa nedari lebobmne nic nie je... Asi je to fakt o stasti

bubbbulik
10. jan 2015

@smoulinka13 asi ano musíme dufat 🙂 iné my nezostáva

smoulinka13
10. jan 2015

@bubbbulik drzim palce!!! A pojdes teda do heliosiu?

bubbbulik
10. jan 2015

ešte neviem mam ešte dve embrijá v gf

mamina084
10. jan 2015

@isabella22 nemam scim porovnat, ale som tam spokojna vratila som sa tam po rokoch 😉

ramadasa
11. jan 2015

@smoulinka13 ahoj.Aj ja nam sa podarilo az druhe ivf,piaty pokus a tiez mama maternicu otocenu do zadu treba len vydrzat i ked sa my to uz lahko hovori my sme uz 30tyz.a naozah verim ze ona aj samo babo musi chciet bit silne hlavne a udrzat sa ja som tiez namala ziadne problemy drzte sa

isabella22
12. jan 2015

@ramadasa ahoj a preco ste teda isli do centra ked si nemala ziadne problemy?? ci kvôli chlapovi??ako casto si chodila do centra?? daju sa niektore prehliadky aj u svojho gyndosa absolvovat?? platila si moc??

ramadasa
12. jan 2015

@isabella22 my tam chodily 4a pol roka.Manzel mal pomale a nechcely ku mne dojst,ale nie vsetky a potom jedine ja nemam pravidelny cyklus az oni nam pomohly,tymy vkladmy,ktore som mala vzdy na 19 den.Muz bral aj lieky a v druhom Ivf spermyje zosilnely.No a potom uz len nechcely u mna zostat ja mala vzdy ok slyznicu,aj prechodne vajecniky,preto nam povedaly ze len IVf lebo spermie su ok ale trocha pomale.Ja som chodila len tam a iba na zaciaku co bolo asi 4 krat som bola na rkv u svojej.nas to vyslo na 5000eur aj z cetou.Cestovala som vzdy rano 4.20.tam som bola 7-00 a stihlala som rych.9.05 na vychod.Inac vzdy som bola na marodke aj teraz som a ide my to celkom rychlo.Po vklade som 2 tyz.len lezala a teraz ked sa podarilo tak nelutujem ze som doma.Drzim palce 🙂

isabella22
12. jan 2015

@ramadasa fuha takze to vyzera na dost zdlhavy proces...ja si zas myslim ze problem bude vo mne mam len 1 vajecnik nedozrievaju mi folikuly a este aj nepravidelna mrcha. Neviem ako to budem riesit s pracou to ma najviac desi... a ivf nepreplaca poistovna ked si tolke peniaze do toho dala??

smoulinka13
12. jan 2015

@ramadasa veru treba vydrzat..my uz tiez finishujeme za chvilu, uz som 27tt 🙂 ak by bolo nutne pre surodenca ist znova na ivf, tak pojdem....

mariajuraj
12. jan 2015

@smoulinka13 ahooooj. Ten cas ale letiiii. Len tak pekne dalej 😉

dadaga
12. jan 2015

@malzeville dakujem... no vidiš...a to ju riešil sám rednosta tej klinky v BA... Harbuliak...

smoulinka13
12. jan 2015

@mariajuraj veru letiiii, vam sa ako dari,? Necitam forum