Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte baby, chodím do centra ISCARE v BA, ale chcem sa spýtať, či niektorá z Vás nebola v podobnej situácii ako ja, v piatok mám OPU, žiaľ ochorela som, mám zápal nosohltana, vravela som to dr. v Care a povedala, že sa mám dať rýchlo do poriadku, obvodáčka mi predpísala 3 dňové antibiotiká, ale nič, ale nie je mi o nič lepšie, pýtala som sa lekárky v Care, že či robia opu aj bez narkózy, a povedala že len v krajných prípadoch? Neboli ste niektorá v podobnej situácií? Bojím sa strašne, aby mi vajka odobrali, lebo po tej stimulke by som to asi neprežila, keby opu zrušili....
@alica311 ahoj no mne povedali ze v ziadnom.pripade.chora kusok nadchy ok ale silnejsie v ziadnom.pripade... ty chces ist na.odber vaajicok.bez narkozy???? Ja viem ze.je.to.naprd.ked si.chora ale vyberanie vajicok nie je ktovie aka slast :( nepredpokladam zeby ti to urobili bez.narkozy :( ved to ti napichavaju maternicu ked mam dobre nastudovane. asi som ta moc.nepotesila.
@alica311 bola som 1 x ber narkozy a bolo to v pohode.. Brali len 2 oocyty ale prepichuje sa stena pochvy a vajecnik..
@tinkatinulka ok, ďakujem
dievčatá kto je tu s tým že na UTZ nebolo nič vidiet a poslali ho na kyretáž ?mám len gestačný vak ale plod nikde, jedna lekárka minulý týždeň vraví že som v 5 tt čo by sedelo a druhá dnes že som v 8, ona to rátala od menzesu ale ako sa ráta pri IVF týždne ? som už totálne na nervy z tohoto všetkého, keď si predstavím zase behačky predoperačné interné a narkoza je mi do plaču.
mne povedala lekárka pred týždnom že som v 5 tt našla gestačný vak a dnes mi by som mala byt podla nej v 6 a druhá mi povedala že som už v 8 a posiela ma na kyret, áno kázali mi všetko vybavit, ja už jedno dieta mám, som zdravá nič mi nenašli žiadnu vadu , velmi ma to vzalo
@macicka52 áno podla tej kalkulačky to sedí na 8 tt ale mne pred týždnom lekárka u nich povedala to bolo minulu nedelu že som v 5 tt a ked som teraz o týžden v 6 tak plod vidiet ešte nemusí, ja mám z tohoto celého taku traumu, minule som mala mimomatericové u nich a to sa napokon nepotrvrdilo
@erika2312 tu si daj kedy si mala transfer a kolko dnové embryjko to ti ráta presne aj oni to použivaju mam pocit v Heliku
http://www.yourduedate.com/
dievčatá, je to anembryomola, bola som u známeho na vyšetrení, takže ma čaká kyretáž
ahojte, baby mate niektora skusenosti že partner bol v heliose na spg a vysla azoospermia? potrebovala by som sa niečo opytat.
dakujem🙂
Baby, čo chodíte do Heliosu v MT, viete mi povedať koľko stojí hysteroskomia v Heliose, ak mám zdravotnú poisťovňu dôveru?

@myriada ja som bola zatial iba u Dr. KRAJKOVICA a ako pisu baby je tam uzasny pristup a tento lekar je super, mily, a fesacisko a odbornik ako.kazdy lekar v Heliose.