icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

kvitku
5. feb 2016

@myriada ja som bola zatial iba u Dr. KRAJKOVICA a ako pisu baby je tam uzasny pristup a tento lekar je super, mily, a fesacisko a odbornik ako.kazdy lekar v Heliose.

kvitku
5. feb 2016

@msmutna ahoj blahozelam k babatku. Ak mozem vediet podarilo sa na 1x?

msmutna
5. feb 2016

@kvitku ano dakujem na prvy krat ET

kvitku
5. feb 2016

@msmutna a ak.mozem vediet aky ste mali problem???

msmutna
5. feb 2016

@kvitku ja mam polycysticke vajecniky...skoro ziadny menzes a addisonova choroba pre ktoru mi hrozi predcastne ovarialne zlyhanie...cize co najskor mat deti pokial sa da...jedno som potratila pre 3rokmi ...ina sanca na otehotnenie nebola

kvitku
5. feb 2016

@msmutna jasna ak to nejde prirodzene IUI, IVF je skvela vec.... ešteže existuje taka moznost... velmi ti to zelam .... coskoro snad aj ja ;) budem happy

msmutna
5. feb 2016

@kvitku dakujem 🙂

alica311
6. feb 2016

ahojte baby, chodím do centra ISCARE v BA, ale chcem sa spýtať, či niektorá z Vás nebola v podobnej situácii ako ja, v piatok mám OPU, žiaľ ochorela som, mám zápal nosohltana, vravela som to dr. v Care a povedala, že sa mám dať rýchlo do poriadku, obvodáčka mi predpísala 3 dňové antibiotiká, ale nič, ale nie je mi o nič lepšie, pýtala som sa lekárky v Care, že či robia opu aj bez narkózy, a povedala že len v krajných prípadoch? Neboli ste niektorá v podobnej situácií? Bojím sa strašne, aby mi vajka odobrali, lebo po tej stimulke by som to asi neprežila, keby opu zrušili....

kvitku
6. feb 2016

@alica311 ahoj no mne povedali ze v ziadnom.pripade.chora kusok nadchy ok ale silnejsie v ziadnom.pripade... ty chces ist na.odber vaajicok.bez narkozy???? Ja viem ze.je.to.naprd.ked si.chora ale vyberanie vajicok nie je ktovie aka slast :( nepredpokladam zeby ti to urobili bez.narkozy :( ved to ti napichavaju maternicu ked mam dobre nastudovane. asi som ta moc.nepotesila.

alica311
6. feb 2016

@kvitku no to nie, no dr. že bez narkozy len v krajnom prípade ale že vajka musia proste von...

alica311
6. feb 2016

@kvitku no po tej stimulke vydržím čokoľvek, jedna baba písala, že v Reprofite jej bez narkozy brali 7 vajok... ale písala že už nikdy viac

tinkatinulka
6. feb 2016

@alica311 bola som 1 x ber narkozy a bolo to v pohode.. Brali len 2 oocyty ale prepichuje sa stena pochvy a vajecnik..

alica311
6. feb 2016

@tinkatinulka ok, ďakujem

kvitku
6. feb 2016

@alica311 och 7 bez narkozy???? Dost klobuk ddole pred tou babou

erika2312
8. feb 2016

dievčatá kto je tu s tým že na UTZ nebolo nič vidiet a poslali ho na kyretáž ?mám len gestačný vak ale plod nikde, jedna lekárka minulý týždeň vraví že som v 5 tt čo by sedelo a druhá dnes že som v 8, ona to rátala od menzesu ale ako sa ráta pri IVF týždne ? som už totálne na nervy z tohoto všetkého, keď si predstavím zase behačky predoperačné interné a narkoza je mi do plaču.

macicka52
8. feb 2016

@erika2312 Ahoj, to je mi ľúto. Týždne sa počítajú ako v normálnom tehu, teda od poslednej menštruácie, aspoň mne tak počítajú. Inak pri kyretáži asi nepotrebuješ pedoperačné, či ti kázali?

erika2312
8. feb 2016

mne povedala lekárka pred týždnom že som v 5 tt našla gestačný vak a dnes mi by som mala byt podla nej v 6 a druhá mi povedala že som už v 8 a posiela ma na kyret, áno kázali mi všetko vybavit, ja už jedno dieta mám, som zdravá nič mi nenašli žiadnu vadu , velmi ma to vzalo

macicka52
8. feb 2016

@erika2312 A kedy si mala posledný menzes? ja by som ešte išla ku svojej gynekologičke, nech ma ona pozrie a potom až to ostatné, ak by tam naozaj nič nebolo. Držím palce.

erika2312
8. feb 2016

@macicka52 17.12 som mala, pred týždnom som bola v helíku a povedala mi lekárka že som v 5 tt mám byt dnes v 6 a druhá tvrdí opak ja sa zariadim, pojdem ešte na sono tu

macicka52
8. feb 2016

@erika2312 Ahoj, keď som do tehotenskej kalkulačky na nete dala dátum poslednej menštruácie 17.12., tak mi napísalo prebiehajúci 8tt., tak ja už neviem. Ale určite by som zašla ešte na UTZ.

msmutna
8. feb 2016

@erika2312 tak ja by som pockala...verila by som Heliosu skor s rym terminom...mne bolo vidiet plod az v nejskom 7-8tyzdni..skor len vak nic viac..ja by som cakala a verile heliosu...tam sa skor objednaj na kontrolu ore istotu

erika2312
8. feb 2016

@macicka52 áno podla tej kalkulačky to sedí na 8 tt ale mne pred týždnom lekárka u nich povedala to bolo minulu nedelu že som v 5 tt a ked som teraz o týžden v 6 tak plod vidiet ešte nemusí, ja mám z tohoto celého taku traumu, minule som mala mimomatericové u nich a to sa napokon nepotrvrdilo

maminka1986
8. feb 2016

@erika2312 tu si daj kedy si mala transfer a kolko dnové embryjko to ti ráta presne aj oni to použivaju mam pocit v Heliku
http://www.yourduedate.com/

macicka52
8. feb 2016

@msmutna Ale oni ju poslali na kyret.

msmutna
8. feb 2016

@macicka52 tak teraz fakt netusim...

erika2312
10. feb 2016

dievčatá, je to anembryomola, bola som u známeho na vyšetrení, takže ma čaká kyretáž

vierkka
10. feb 2016

@erika2312 cauko.to som mala aj ja.viem ako sa citis...po dlhej dobe prirodzene tehotenstvo a takto sa to u mna skoncilo.ja uz riesim IVF a verim, že teraz to na 100% vyjde.hlavne bud silna a ver ze to nabuduce vyjde. 🙂 drzim palceky

zuzik16
21. feb 2016

ahojte, baby mate niektora skusenosti že partner bol v heliose na spg a vysla azoospermia? potrebovala by som sa niečo opytat.
dakujem🙂

mojpoklad
28. feb 2016

Baby, čo chodíte do Heliosu v MT, viete mi povedať koľko stojí hysteroskomia v Heliose, ak mám zdravotnú poisťovňu dôveru?

lili12345
28. feb 2016

@mojpoklad na stranke maju ze to hradi poistovna...ale skus si tam radsej este zavolat