icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

mojpoklad
28. feb 2016

@lili12345 ďakujem 🙂

macicka52
28. feb 2016

@mojpoklad Ahoj, ja som neplatila nič, robili mi ju spolu s priepustnosťou vajíčkovodu.

mojpoklad
29. feb 2016

@macicka52 Môžem sa spýtať akú máš poisťovňu?

macicka52
29. feb 2016

@mojpoklad Dôveru

mojpoklad
29. feb 2016

@macicka52 OK, ďakujem pekne.

mickey86
29. feb 2016

tak aj ja sa pripojim do debaty tiez som minuly rok dosla na konzultaciu do heliosu mam uz dve deti ale noveho partnera a s nim sme chceli mat spolocne dietaa nedarilo sa nam po dvoch neklasifikovanyxch spontannych potratoch sme dosli do mt na vsetky vysetrenia vsetko vyslo v poriadku zbadali problem v ovulke akoze odbornici riadny aj si riadne daju priplatit co sa mi vobec nepacilo a dalsia vec dosli sme tam o neviem presne kolko mesiacov a uz ma pozreli a skonstatovali ze dojde cyklus a samozrejme uz som bola tehu a doteraz nevedia ze akosa to mohlo stat uz som 15 tyzden

kvitku
29. feb 2016

Ahojte baby chcela by som vediet tie.ktore ste chodili do Heliosu ak ste mali do centra daleko cestovaanie viac ako 2 hodiny riesili ste merania u svojho gynekologa pytali ste sa.niektora. na to??? Ci musite iba v ich centre.... dik za kazde info ;)

macicka52
29. feb 2016

@kvitku Ahoj, mne povedali, že len u nich, lebo majú kvalitnejšie prístroje,...

kostrmenka
29. feb 2016

@kvitku ahoj.My sme z prešova, a musíme dochádzať

kvitku
29. feb 2016

@kostrmenka ja som od Roznavy nevadi zvladneme
@macicka52 dakujem aj tebe ... a vidim ze Helios bol uspesny ;) blahozelam na 1x?

linaya
29. feb 2016

@kvitku aj my sme z PO a museli sme dochadzat....a este aj budeme

kostrmenka
29. feb 2016

@linaya aj my sme z po

linaya
29. feb 2016

@kostrmenka ako dlho chodite do MT? My sme zacali v decembri 2014 a stale nic.....

kostrmenka
29. feb 2016

@linaya my sme začali 11.1 Ako stále nič?už si mala vklad? Ja až v apríli začínam stimulovať.manžel bude mať dovolenku tak bude so mnou doma,teraz by som bola sama a to nechcem a ani injekcie bu dom si sama nepichala

linaya
29. feb 2016

Ja uz mam za sebou 1 IUI, 1 ivf bez vkladu a 2.ivf tam som mala ET,1KET a 2.KET,takze tri vklady a ani jedno sa mi neuchytilo.....

kostrmenka
29. feb 2016

@linaya prečo sa vám nedarí otehotnieť?

linaya
29. feb 2016

@kostrmenka no to by sme aj my chceli vediet.......

kostrmenka
29. feb 2016

@linaya ako myslím prirodzenou cestou

linaya
29. feb 2016

@kostrmenka mam endometriozu :-[

kostrmenka
29. feb 2016

@linaya neboj bude dobre

linaya
29. feb 2016

@kostrmenka dufam....a tebe drzim palce 😉

kostrmenka
29. feb 2016

@linaya ďakujem

macicka52
29. feb 2016

@kvitku Ahoj, áno bol úspešný ale až na tretí vklad 🙂 Preto treba stále veriť, že to vyjde. Držím prsty aby to aj tebe a aj ostatným snažilkám raz vyšlo!!!!!! 🙂

lili12345
29. feb 2016

@linaya aj ja mam endometriozu 😕 pri prvom IVF si nemala ziadne vhodne vajicka?ja idem na odber zajtra a dnes som zacala krvacat,asi mi praskla cista

linaya
1. mar 2016

@lili12345 jj prestali sa pocas 5dnovej kultivacie pekne vyvijat tym padom nedoslo k transferu ☹ Drzim palce.

fidorka9443
1. mar 2016

ahojte, ja som tu nova, mam endometriozu a odporucaju nam s manzelom ivf, zvazujem helios, ale chcely by som som opytat tych ktore s nim maju skusenosti kolko ste cca doplacali za ivf?

linaya
1. mar 2016

@fidorka9443 cca 900 eur

fidorka9443
1. mar 2016

dakujem a ako dlho trva jeden cyklus?

linaya
1. mar 2016

@fidorka9443 ja som mala zhruba mesiac

fidorka9443
1. mar 2016

super ja som pocula ze to trva pol roka aj rok tak som sa uz bala ze to bude zas nekonecny pribeh 🙂