Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte, prosim vas neviete niektora kolko stoji zmrazenie vajicok v Heliose? Vobec nemam ani paru 🙂 nieje to pre mna ale kamaratka zvazuje. Dakujem za odpovede.
dievcata prve vysetrenia hned v ten den vam povedali aj vysledky ako ste dopadli? ci kedy?myslim spermiogram a zenske vysetrenia
Baby potrebujem napisat mail Krajkovicovi,ale len jemu ako sa dostanem na jeho stranku?Diki
Ahojte chcem sa opytat nemate niektora tel kontakt do heliosu? Na objednanie pva konzultacia...dakujeeem
@katika7 0911825297
@snazilka12345 dakujeem 😊
Chcem sa opýtať či vložili 2embrijka nejakej v Heliose potrebujem to vedieť ...dakujem
@snazilka12345 ano vložili mojej kamokše vydupala si to doslva ..podla mna zbytočné voebc to neovplyvnuje to či ostaneš tehotná! skor is telo pamätá že už bolo tehotné a vložia dlašie jedno a uchyti sa oni to neradi už robia
Ahojte,som tu nová a do centra idem prvý krát v septembri,necitala som celé fórum,a preto sa chcem spýtať koľko stojí inseminacia v tomto centre a koľko krát ju môžeme zopakovať,ďakujem Vám za odpoved
@22maj2007 Ahoj, inseminacia stoji 100€, na prvej konzultacii beru krv a partnerovi robia spermiogram za ten sa plati 17€ plus este 3€ za skumavky na krv. Ak sa podla vysledkov dohodnete na inseminacii tak beries lieky - od 3. do 7.meho dna clostilbegyt, na 10.-11.den prides na sono ze ako su na tom vajicka a tam povedia kedy treba pichnut pregnyl a od pichnutia za 36hod je inseminacia. Nam sa podarilo hned na prvy krat a teraz sme boli na druhej 🙂

@lvancova ano my sme to tiez mali dalej ale keby sa dalo chodim tam az do porodu..alebo uplne najlepsi eby bolo tam aj odrodit :D ....su super a je skoda ze funguju len na "umele oplodnennie"a potom ta poslu ku gyn :(