Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
pregnyl mi doteraz vždy pichali do zadku, ale môže sa aj podkožne do bruška, tak ako gonal, alebo decapeptyl 😉
ahojte dievčata 1,8 sme boli s priatelom na vyšetreni v Heliose u partnera bol zlý spermiogram v oktobri ma prisť na kontrolny a ja mam na dalši cyklus brať clostybelgit a o 11-12 dni cyklu prisť na UZ..Ešte ma doktor poslal na Endokrinologiu ci nemam problem zo štitnou zlazou lebo aj to može robiť problem že sa mi nedari otehotnieť aj napriek tomu že mam pravidelny cyklus..
Ahojte,tak prvá návšteva v Heliose za nami.Pocity?dali nám nádej,potom mi zobrali krv a manželovi spravili spermiogram,na budúci týždeň mi budú robiť testy či nevytvaram protilatky spermiam
Ahojte chcem sa opytat ci neviete ci uz funguje Helios v Kosiciach? Som citala a ma tam byt dr.Hladky. dakujem za info 🙂
Ahojte žienky, ak by ste mali záujem, ostalo mi celé balenie Manopur 75IU aj Diphereline a aj Utrogestan dve cele balenia. Za podstatne nizsiu cenu ako v lekarni. V pripade zaujmu sprava 😊
Dobry den vedeli by.ste.mi.poradit kolko.tam.stoja.tie.lieky.co vam davaju v heliese
Chystam sa na druhy pokus bola som tam pred 8 rokmi neuspech dufam ze maju lespsie metody
@mario84 Ahojky,lieky stoja v zavislosti od toho aky mas protokol a co ti daju...ja som z Heliosu mala predpis na Diphereline a Merional a spolu s injekcnymi striekačkami = 127 eur, potom po OPU mi dali progesteron - doplatok 17 eur, inak nic viac ...potom si platis uz len priamo to o čo budes mat zaujem...PK,ICSI/PICSI, Halosperm ci ine....nám to dopadlo dobre, tehu test pozitivny 🙂 držím palečky aj tebe 😉
Ahojte ,po koľkých dňoch ste mali prvu kontrolu od začiatku pichania Merionalu?
@zirafka86 prosím ťa koľko stojí spermiogram?
@barborka93 platili sme 17 eur a za Halosperm 100 eur ( to je test integrity DNA spermii)

@lvancova ahoj a trn pregnyl na ktore miesto pichnu