Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@rybkaaa 3 týždne
@kostrmenka tak to sa da, dakujem
ahojte chcem sa spytat mali ste robene dake vysetrenia pred tym ako ste sli na prvu konzultaciu alebo az oni vas poslali niekam ?
Baby podstupil Vas mm Mesa/Tese v Heliose?
Ahojte,
neostal dakomu Puregon, Gonal, Menopur? IP, moc ďakujem.
baby, ak by niekto potreboval
Merional 75 IU 2x10 exp. 12/2017
Clostilbegyt 50 mg 2x10 exp. 11/2020
Estrofem 2 mg 1x28 exp. 01/2019
Pregnyl 5000 IU exp. 02/2019
omega 3 fish oil Swanson
vit. D3 5000 IU Swanson
K2+D3 120 mcg/1000 IU Webber Natural
Melatonin 3 mg WN
Coenzym Q10 60 mg WN
Probiotic Complex Swanson
zienky este mi poradte ako dlho sacaka na schvalenie od poistovne?zacina sa az potom alebo sa moze zacat s protokolom ci ako to???
@domca002 my sme mali vseobecnu a trvalo to 2 tyzdne a na dalsi tyzden sme isli do martina a uz nam dali dlhy protokol 😊
Ahojte.ja chodím do Heliosu od augusta 2016.Manžel má zlý spermiogram.odporucili nám Ivf.je tu niektorá z vás už v príprave pred Ivf-injekcie atd.?Prípadne čo už ivf absolvovala?Chcem sa popýtať,čo mám očakávať.dost sa toho bojím 😔 ďakujem za každú odpoveď.mozete aj do súkromnej správy,ak nechcete verejne
@bambulka231 Ahoj nemas sa coho bat ja som zacala stimulovat zaciatkom decembra a tiez som sa velmi bala hlavne injekcii lebo to nenavidim...u nas ma manzel zle spermiogram. Prve injekcie mi pichal on a potom som sa odvazila a zacala som si pichat ja 😊 tento piatok som mala odber a bola som prekvapena ze som mala len 9 vajicok. Zrelych bolo 7 a 5 sa mi oplodnilo. Teraz musim cakat ako sa budu vyvijat. Dufam ze to cele nebolo zbytocne 😑. A Pre ake centrum si sa rozhodla?
@misiatkooo Ahojte, my mame podobny problem ako vy a bambulka 231. Absolvovali sme IVF uz 2x a babo stale nemame. Prvy krat som mala 17 vajicok, z toho boli 4 embryjka, druhy krat len 7 - z toho ale nebolo nic :( . A nateraz sme to nechali tak, nakolko mam toho plne zuby a stastni sme aj bez dietatka. Treba ratat so vsetkym a my nechceme veci za kazdu cenu. Ale drzim palce, aby vam to vyslo ako si zelate. 🙂
@lussyfuck Ahoj dakujem si zlata 😊 ja skor nechapem preco tych vajicok bolo tak malo mala som dlhy protokol a ty aky? A v ktorom centre si bola? Ja dufam ze tych 5 zabojuju zajtra mam volat ale su to neskutocne nervy
@misiatkooo
@lussyfuck
My chodíme do Martina Helios. Ja tiež nenávidím injekcie...Na odber krvi sa psychicky pripravujem týždeň 😃 no bude musieť manžel pichať injekcie.absolvovali sme 1krat IUI.neuspesne.odporucili nám ivf.mam tiež dlhý protokol.teraz čakám na mens. a začíname.nepripustam si ani možnosť,že by to nevyšlo.musi 😊 nemám sa s kým o tomto porozprávať.vsetky kamošky otehotneli klasicky...Držím vám palceky baby
@lussyfuck
@misiatkooo a mali ste počas stimulácie nejaké problémy?
@bambulka231 ja som mala stimulaciu úplne v pohode. Nemala som ani nafuknute bruško, ani nervózna som nebola. Na injekcie som si zvykla rýchlo, hoci som sa najskôr bála.
@misiatkooo Ahoj, vôbec sa neboj, nie je dôležité množstvo ale kvalita. Ja som podstúpila IVF v roku 2015, mala som len 6 vajíčok, 4 zrelé, všetky 4 sa podarilo oplodniť ale len 3 prežili PK.( a to som nemal žiaden problém ohľadom vajíčok). A na tretí vklad sa nám podarilo otehotnieť a teraz tu vedľa mňa leží vysmiaty skoro 5 mesačný synček.
@macicka52 dakujem trosku som sa upokojila ved zajtra budem volat ale verim ze zabojuju a stredu alebo stvrtok budem mat vklad 😊a u vas bol kde problem? A gratulujem k malemu 😊
@misiatkooo my sme boli v MT v Heliose. Už sme tam ako doma. Už roky sa s tým trápime. Uvidis, že zabojujú, treba tomu veriť, keď do toho človek ide. To množstvo neovplyvnis. Ale máte ich celkom dosť, mas veľkú šancu. A máš pravdu, to čakanie je najhoršie.
@bambulka231 ja som nemala vobec ziadne problemy akurat som mala problem dodrziavat pitny režim ale nakoniec som si zvykla 😊 budem ti drzat palce zvladnes to 😊 ja som tiez v Heliose a vyborny pristup
@lussyfuck a kde je problem ze sa ti embryo neuchytilo? No zajtra budem mudrejsia stale im verim že to zvladnu 😊
@misiatkooo Tak to nevedeli ani lekári. Až keď sme sa spýtali presne tuto otázku, tak ma poslali ešte na jedno krvné vyšetrenie a po ňom mi odporučili pichat injekcie na riedenie krvi. A vtedy sa posledné uchytilo, no žiaľ, len na 9tyzdnov.
@lussyfuck mrzi ma to a rozmyslate nad dalsim IVF alebo to nechate teraz tak? Ja mam za chvilku volat a hrozne sa bojim v noci som zle spala 😑
@misiatkooo Nateraz to nechávame tak. Hoci rôčky idú, ale vnútorné nastavenie nepustí. A zas až taká stará nie som 🙂 Musím byť presvedcena, že je to to správne. A momentálne nie som. Asi moje telo potrebuje oddych. Mám prácu, ktorá má baví a v nej množstvo projektov, takze ďalšie ivf zatiaľ vylucujem. Držím prsty, nech všetko dobre dopadne.
@lussyfuck Samozrejme ze musis byt ty o tom presvedcena 😊a oddych od tych hormonou tiez treba . Ja som dnes volala takze 5 bojovnikou stale bojuje vsetky maju 8 buniek...dnes sa robil aj asistovany hatching tak dufam ze budu bojovat dalej
@misiatkooo super.tesim sa s tebou.ja očakávam o 2 dní mens.Ale asi sa aj začínam trochu tesit-odhliadnut od tých injekcií 😶 tvrdili nám,že máme 90% šancu,že to vyjde na prvýkrát.tak tomu pevné verím 😇
@bambulka231 neboj tie injekcie sa daju zvladnut ked mas pred sebou jasny ciel 😊 a aky ste mali presne ten spermiogram? A uz mas poslanu ziadost na schvalenie😊?
Ahojte, neostal niektorej gonal, alebo menopur? Dik IP, surne .
@misiatkooo ahojky.ziadost máme schválenú.ako sa darí tebe? Koľko bojovníkov vydržalo?A aký bol transfer?Dufam,že všetko prebehlo v poriadku 😃 drž sa

Ahojte, ako dlho ste cakali na termin do heliosu?