icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

rybkaaa
3. dec 2016

Ahojte, ako dlho ste cakali na termin do heliosu?

kostrmenka
3. dec 2016

@rybkaaa 3 týždne

rybkaaa
3. dec 2016

@kostrmenka tak to sa da, dakujem

mina1834
8. jan 2017

ahojte chcem sa spytat mali ste robene dake vysetrenia pred tym ako ste sli na prvu konzultaciu alebo az oni vas poslali niekam ?

dadka0110
8. jan 2017

@mina1834 my sme mali ... ale take zakladne by som povedala....ale napr. Som bola predtym na prefukoch vajecnikov ... to jedine ma poslal gyn na take "vacsie" vysetrenie.... 😊 potom nam uz len v heliose porobili vysetrenia 😊

babusik85
11. jan 2017

Baby podstupil Vas mm Mesa/Tese v Heliose?

marverka
17. jan 2017

Ahojte,
neostal dakomu Puregon, Gonal, Menopur? IP, moc ďakujem.

anaba1
20. jan 2017

baby, ak by niekto potreboval
Merional 75 IU 2x10 exp. 12/2017
Clostilbegyt 50 mg 2x10 exp. 11/2020
Estrofem 2 mg 1x28 exp. 01/2019
Pregnyl 5000 IU exp. 02/2019
omega 3 fish oil Swanson
vit. D3 5000 IU Swanson
K2+D3 120 mcg/1000 IU Webber Natural
Melatonin 3 mg WN
Coenzym Q10 60 mg WN
Probiotic Complex Swanson

domca002
22. jan 2017

zienky este mi poradte ako dlho sacaka na schvalenie od poistovne?zacina sa az potom alebo sa moze zacat s protokolom ci ako to???

misiatkooo
25. jan 2017

@domca002 my sme mali vseobecnu a trvalo to 2 tyzdne a na dalsi tyzden sme isli do martina a uz nam dali dlhy protokol 😊

bambulka231
28. jan 2017

Ahojte.ja chodím do Heliosu od augusta 2016.Manžel má zlý spermiogram.odporucili nám Ivf.je tu niektorá z vás už v príprave pred Ivf-injekcie atd.?Prípadne čo už ivf absolvovala?Chcem sa popýtať,čo mám očakávať.dost sa toho bojím 😔 ďakujem za každú odpoveď.mozete aj do súkromnej správy,ak nechcete verejne

misiatkooo
29. jan 2017

@bambulka231 Ahoj nemas sa coho bat ja som zacala stimulovat zaciatkom decembra a tiez som sa velmi bala hlavne injekcii lebo to nenavidim...u nas ma manzel zle spermiogram. Prve injekcie mi pichal on a potom som sa odvazila a zacala som si pichat ja 😊 tento piatok som mala odber a bola som prekvapena ze som mala len 9 vajicok. Zrelych bolo 7 a 5 sa mi oplodnilo. Teraz musim cakat ako sa budu vyvijat. Dufam ze to cele nebolo zbytocne 😑. A Pre ake centrum si sa rozhodla?

lussyfuck
29. jan 2017

@misiatkooo Ahojte, my mame podobny problem ako vy a bambulka 231. Absolvovali sme IVF uz 2x a babo stale nemame. Prvy krat som mala 17 vajicok, z toho boli 4 embryjka, druhy krat len 7 - z toho ale nebolo nic :( . A nateraz sme to nechali tak, nakolko mam toho plne zuby a stastni sme aj bez dietatka. Treba ratat so vsetkym a my nechceme veci za kazdu cenu. Ale drzim palce, aby vam to vyslo ako si zelate. 🙂

misiatkooo
29. jan 2017

@lussyfuck Ahoj dakujem si zlata 😊 ja skor nechapem preco tych vajicok bolo tak malo mala som dlhy protokol a ty aky? A v ktorom centre si bola? Ja dufam ze tych 5 zabojuju zajtra mam volat ale su to neskutocne nervy

bambulka231
29. jan 2017

@misiatkooo
@lussyfuck
My chodíme do Martina Helios. Ja tiež nenávidím injekcie...Na odber krvi sa psychicky pripravujem týždeň 😃 no bude musieť manžel pichať injekcie.absolvovali sme 1krat IUI.neuspesne.odporucili nám ivf.mam tiež dlhý protokol.teraz čakám na mens. a začíname.nepripustam si ani možnosť,že by to nevyšlo.musi 😊 nemám sa s kým o tomto porozprávať.vsetky kamošky otehotneli klasicky...Držím vám palceky baby

bambulka231
29. jan 2017

@lussyfuck
@misiatkooo a mali ste počas stimulácie nejaké problémy?

lussyfuck
29. jan 2017

@bambulka231 ja som mala stimulaciu úplne v pohode. Nemala som ani nafuknute bruško, ani nervózna som nebola. Na injekcie som si zvykla rýchlo, hoci som sa najskôr bála.

macicka52
29. jan 2017

@misiatkooo Ahoj, vôbec sa neboj, nie je dôležité množstvo ale kvalita. Ja som podstúpila IVF v roku 2015, mala som len 6 vajíčok, 4 zrelé, všetky 4 sa podarilo oplodniť ale len 3 prežili PK.( a to som nemal žiaden problém ohľadom vajíčok). A na tretí vklad sa nám podarilo otehotnieť a teraz tu vedľa mňa leží vysmiaty skoro 5 mesačný synček.

misiatkooo
29. jan 2017

@macicka52 dakujem trosku som sa upokojila ved zajtra budem volat ale verim ze zabojuju a stredu alebo stvrtok budem mat vklad 😊a u vas bol kde problem? A gratulujem k malemu 😊

lussyfuck
29. jan 2017

@misiatkooo my sme boli v MT v Heliose. Už sme tam ako doma. Už roky sa s tým trápime. Uvidis, že zabojujú, treba tomu veriť, keď do toho človek ide. To množstvo neovplyvnis. Ale máte ich celkom dosť, mas veľkú šancu. A máš pravdu, to čakanie je najhoršie.

misiatkooo
29. jan 2017

@bambulka231 ja som nemala vobec ziadne problemy akurat som mala problem dodrziavat pitny režim ale nakoniec som si zvykla 😊 budem ti drzat palce zvladnes to 😊 ja som tiez v Heliose a vyborny pristup

misiatkooo
29. jan 2017

@lussyfuck a kde je problem ze sa ti embryo neuchytilo? No zajtra budem mudrejsia stale im verim že to zvladnu 😊

lussyfuck
30. jan 2017

@misiatkooo Tak to nevedeli ani lekári. Až keď sme sa spýtali presne tuto otázku, tak ma poslali ešte na jedno krvné vyšetrenie a po ňom mi odporučili pichat injekcie na riedenie krvi. A vtedy sa posledné uchytilo, no žiaľ, len na 9tyzdnov.

misiatkooo
30. jan 2017

@lussyfuck mrzi ma to a rozmyslate nad dalsim IVF alebo to nechate teraz tak? Ja mam za chvilku volat a hrozne sa bojim v noci som zle spala 😑

lussyfuck
30. jan 2017

@misiatkooo Nateraz to nechávame tak. Hoci rôčky idú, ale vnútorné nastavenie nepustí. A zas až taká stará nie som 🙂 Musím byť presvedcena, že je to to správne. A momentálne nie som. Asi moje telo potrebuje oddych. Mám prácu, ktorá má baví a v nej množstvo projektov, takze ďalšie ivf zatiaľ vylucujem. Držím prsty, nech všetko dobre dopadne.

misiatkooo
30. jan 2017

@lussyfuck Samozrejme ze musis byt ty o tom presvedcena 😊a oddych od tych hormonou tiez treba . Ja som dnes volala takze 5 bojovnikou stale bojuje vsetky maju 8 buniek...dnes sa robil aj asistovany hatching tak dufam ze budu bojovat dalej

bambulka231
30. jan 2017

@misiatkooo super.tesim sa s tebou.ja očakávam o 2 dní mens.Ale asi sa aj začínam trochu tesit-odhliadnut od tých injekcií 😶 tvrdili nám,že máme 90% šancu,že to vyjde na prvýkrát.tak tomu pevné verím 😇

misiatkooo
30. jan 2017

@bambulka231 neboj tie injekcie sa daju zvladnut ked mas pred sebou jasny ciel 😊 a aky ste mali presne ten spermiogram? A uz mas poslanu ziadost na schvalenie😊?

marverka
31. jan 2017

Ahojte, neostal niektorej gonal, alebo menopur? Dik IP, surne .

bambulka231
4. feb 2017

@misiatkooo ahojky.ziadost máme schválenú.ako sa darí tebe? Koľko bojovníkov vydržalo?A aký bol transfer?Dufam,že všetko prebehlo v poriadku 😃 drž sa