icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

martina7905
27. jún 2017

@martina7905 nam hned povedali vsetko aj abstinencia kolko a ze krv zoberu a spermie tak sme boli pripraveni na to nic hrozne

babusik85
27. jún 2017

@janulino Skus mysliet pozitivne.
Ale ak nevyje treba stale verit a ist dalej. Ja mam za sebou 2ivf,ale su baby ktore maju aj viac.
Musis byt silna.A skus nato pozriet trochu inak.Treba sa s tym zmiernit a verit,ze Vam pomozu a budete mat babatko.

janulino
27. jún 2017

@martina7905 strasne sa tam bojim..uz sa ani na dovolenku netesim..rdsj by som uz bola po aby sme vedeli ze co dalej..
@babusik85 a ako sa deje to samotne ivf?boli to?ako to citit..a je tam vtedy vela ludi?☹neviem si to vobec predstavit

martina7905
27. jún 2017

@janulino juj ved ty sa viac bojis neboj sa nicoho a kedy tam ides

martina7905
27. jún 2017

@janulino ivf je mimotelove oplodnenie tebe odoberu vajicka a priatelovi spermie len vraj spermiogram by mal byt dobrt vsak oni vyberu najlepsie

janulino
27. jún 2017

@martina7905 strasne sa bojim veru..len vas tu takto otravujem..vobec si to neviem ani predstavit co sa tam bude diat..ani ako to prebieha ked sa napriklad spoji uz spermia s vajickom..ze ako to tam daju dnu..mam z toho totalny zmätok v hlave..😢 a ked je zly spermiogram,tak s nami uz neda nic?ani vybrat z tej trochy nieco?😨

janulino
27. jún 2017

@martina7905 ideme tam 11.7

martina7905
27. jún 2017

@janulino ale neotravujes vobec hore hlavu oni posudia vsetko ci je moc zly alebo nie u nas bol vraj dobry len niektore spermie boli zdeformovane a ze to moze byt chyba tiez no ja si myslim ze chyba je vo mne pojdem na prefuk vajcovodov a podla toho uvidime ci ideme na iui alebo ivf

janulino
27. jún 2017

@martina7905 ach jaj..ja tiez uz neviem co si skor nasypat..a teraz ked tak rozmyslam nad tym..ani neviem ci mam brat nadalej ten inofolic,vitaminy a pit caje..🙄 ja som od mojho gynek.po tejto poslednej navsteve vysla s placom,bez otazok,len s odporucanim na centrum v ruke vygumovanaaaaa..nic neviem..hlavu mam plnu otazok a uz by som tak velmi chcela vediet aspon na com sme..toto je ciste zufalstvo..

martina7905
27. jún 2017

@janulino hlavu hore vydrz to uz a uvidis ze to nebolo take hrozne ako si to ty predstavujes inofolic som uzivala aj ja 3mesiace

babusik85
27. jún 2017

@janulino
@martina7905 nemusi byt dobry spermiogram.prave ze vela chlapov ma zly spermiogram.dost parov kvoli muzovi skonci v asis.reprodukcie.
ale hlavna vec aby z nich nasli tych par,aby mohli oplodnit vajicka.
Zbytocne stresujes dopredu.Kym neviete aky je presne spermiogram,tak ani nevieme ci Vam budu robit umele oplodnenie alebo len inseminaciu.
Pohladaj na nete,je to pekne rozpisane.a nie,neboli to.ako myslis ci tam bude vela ludi,kde?

janulino
27. jún 2017

@babusik85 no ked mi to tam budu vkladat..

babusik85
27. jún 2017

@janulino len doktor a jedna sestricka.a ak chcete tak partner.

janulino
27. jún 2017

@babusik85 dakujem

lubirosko
31. júl 2017

Dobry den dievcata,som tu nova na koniku.chcela som sa s vami poradit.S manzelom sa snazime rok a pol o babätko ale neuspesne.Boli sme na spermograme,kt.je v poriadku,priam az velmi dobry.Tak teda mi moj doktor dava pregnyl.Dnes je to treti mesiac co mi ho pichol.povedal ze este raz a posle nas do martina na inseminaciu.Preto som sa vas chcela spytat,kedze moj doktor mi ohladom toho nic nepovie,ze ako to tam prebieha,cenova relacia a aj vase skusenosti.☺dakujem

bambulka231
31. júl 2017

@lubirosko ahoj.urcite chod čo najskôr do martina.tam spravia podrobný spermiogram,kde sa skúmajú spermie veľmi podrobne-tvar a pod.zaroven skontrolujú aj teba.nam hneď povedali,kde je problém.za spermiogram sa platí 100€.a inseminacia myslím tiež 100€.ale to vám naplánujú až po vyšetreniach,keď budú vidieť,či ste baňu vhodní.treba si tam zavolať o termín,lebo majú dosť plno.vela šťastia 👶

waleri17
31. júl 2017

@lubirosko doktori su tam v pohodke a iui tam stoji 100€

babusik85
31. júl 2017

@bambulka231 spermiogram stoji 17 eur. aspon v januari bolo tolko.

bambulka231
31. júl 2017

@babusik85 my sme platili 100€. Mali sme už obyčajný spermiogram od urológa a toto bol nejaký špeciálny-podrobny

babusik85
31. júl 2017

@bambulka231 zaujimave, lebo este aj v cenniku maju 17 eur, a my ste tiez tolko platili, a v Iscare 30eur. a mali sme podrobny sg.
Robili Vam v centre?

waleri17
31. júl 2017

@babusik85 spermiogram stoji v heliose 17€ a inseminacia 100€...

babusik85
31. júl 2017

@waleri17 ja viem. bambulka pise ze platili 100eur za sg.

waleri17
31. júl 2017

@babusik85 17€ je klasicky mozno stoji aj 100€ ale to bude asi nejaky iny rozsireny o vysetrenia to uz neviem my sme mali len klasiku takze asi aj
@bambulka231 ma pravdu ak robia nejake specialne vysetrenia moze sa to vysplhat na 100€

veveka28
31. júl 2017

@waleri17
@babusik85
@bambulka231 zienky 100€ zaplatite ked vam robia genetiku spermii 🙂

babusik85
31. júl 2017

@veveka28 ved to pisem, ze klasicky ak aj podrobny spermiogram nestoji tolko.

lubirosko
31. júl 2017

Juuuj babenky dakujem,viete ako ste mi ulavili cely den som z toho smutna 😢 moj doktor povedal ze mam pockat,ze este bud.mesiac dame pregnyl.ale poviem vam pravdu,najradsej by som sa asi obj.hned do martina

veveka28
31. júl 2017

@lubirosko na tvojom mieste by som uz necakala 🙂 lebo kym sa objednas tiez to trva my sme cakali skoro 3mesiace a kym naplanuju iui 🙂 nemas byt z coho smutna neboj...ja som sa tiez bala ale obavy presli ked som tam zacala chodit vsetko ti perfektne vysvetlia a vsetci su strasne mily 🙂 🙂

janulino
31. júl 2017

Ahojte 💃 je tu niekto,kto caka na schvalenie,resp zacina IVF v Heliose?❤

macicka52
1. aug 2017

@babusik85 Ahoj, klasický stojí 17eur ale pred IVF sa robí rozšírený a ten stojí 100eur(mám dojem, že sa to volá halosperm ale nie som si istá). Však treba kuknúť cenník

babusik85
1. aug 2017

@macicka52 ahoj, ved ja viem. zato som pisala, ze spermiogram stoji 17eur.
Halosperm nie je obyc. spermiogram. bambulka pisala inak.