icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

kristinka95
7. nov 2017

Ahojte tak sme sa objednali do helios o dva týždne mame konzultáciu a spermiogram. Chodil i sme do ginfive ale nepáčil sa nám prístup a tak sme sa rozhodli ze skúsime v heliose. A tak sa chcem spýtať ze ak Oto tam funguje urobíš nám vyšetrenia všetky a potom na ordinuje nejakú liečbu? Alebo vedia rovno poslať aj na umelé? O babo sa snažíme už 5 rokov
Ďakujem vám za odpovede😊😊

desza17
7. nov 2017

@kristinka95 ahoj,zalezi od diagnoz,spg..vysledkov.vsetko co mas vezmi so sebou. Budes spokojna.

kristinka95
7. nov 2017

@desza17 ďakujem no pôjdem po papiere. Cítim v sebe takú novú energiu novú nádej tak verím ze sa už niečo stane ☺️☺️

lulululienka
7. nov 2017

@kristinka95 Ahoj, spravia základné testy ak ich nemáte už z predošlého CAR-u. Na základe toho buď navrhnú liečbu, alebo rovno IVF. My sme napríklad došli už so štósom výsledkov z predošlých 2 CAR-ov. Mne urobili akurát sono a rovno sme vypisovali žiadosť na IVF. Ale mali sme naozaj kopec vyšetrení už porobených.

kristinka95
7. nov 2017

@lulululienka môžem ti napísať?
😊😊

desza17
7. nov 2017

@kristinka95 drzim palce.a ku komu idete na 1.konzultaciu?pokial mas vysetrenia z predosleho caru,a liecba nema vyznam,isto hned vyplnite ziadost o ivf.na 1.konzultacii ti vezmu krv na horm.profil a chlamydie,a partnerovi spg.vysledky boli do 2tyzdnov.mne skusali najprv nasadit clostyl,ale kedze som nereagovala hned sme sli do ivf

kristinka95
7. nov 2017

@desza17 fu to neviem ku komu idem to som ss nepýtala. Len som si dohodla termín cez recepciu. No clostyl som užívala veľmi dlho a nič sa nedialo taktiež duphaston a nič.. Mam za sebou aj priechodnosť vaječníkov to mam tiež v poriadku štítnu žľazu to tiež v poriadku u aj spermiogram manžel absolvoval. Plus vyšetrenia co robili z krvi..

desza17
7. nov 2017

@kristinka95 ved uvidis,co dr doporuci,drzim palce,aby sa podarilo✊🙂

kristinka95
7. nov 2017

@desza17 ďakujeme
😊😊😊

mfb
8. nov 2017

Ahojky . Je tu niekto s roku 2017 čo chodi do Heliosu ?

matulikm
8. nov 2017

@mfb Ja 😉

mfb
8. nov 2017

Ahoj 🙂 ja som Miska

lulululienka
8. nov 2017

@mfb Ahoj, my sme tam začali chodiť v máji 2017....

mfb
8. nov 2017

Ahoj ahoj, mi sme tam prešli z gynfivu cca pred rokom
Boli sme tam na vyšetreniach a na poslednej 3 inseminacii
V pondelok 13.11 ideme podpísať žiadosť o umelé , a rovno mame aj stretnutie s koordinátorkou

monika225
8. nov 2017

@mfb ahoj aj mi chodíme🙂

klauduska33
8. nov 2017

Ahoj my máme synčeka vdaka Heliosu v Martine, čakali sme na neho strašne dlho a až tam sa to podarilo, chodievali sme až z Košíc, no nakoniec sa to podarilo a je tu. Držím palce sú fakt užasný

emma4442
8. nov 2017

Ahoj. Aj ja chodim do Heliosu od januara 2017. Jedno dietatko uz vdaka nim mame a teraz sa snazime o dalsie 🙂

mfb
8. nov 2017

Ahojky . Trosku k vašej téme, ja som objednaná 13.11 na podanie žiadosti ( podpísanie ) na umelé a VŠZP to má tak že hneď v tej deň idem na stretlo s koordinatorkou a hneď sa môže začať 🙂

lulululienka
8. nov 2017

@mfb Tak Vám držíme palce 🙂

mfb
8. nov 2017

@lulululienka Ďakujem

adkaaa
8. nov 2017

@mfb my chodime od februara 2017.Zatial bez uspechu ale verime ze raz to pride...

mfb
9. nov 2017

@adkaaa Treba veriť . Ja som tam bola pred rokom na poslednej 3 inseminacii a v pondelok 13.11 ideme s mužom podpísať zmluvu na umelé , zároveň mame hneď stretnutie s koordinatorkou
Vy ste si zatiaľ čím prešli ?

kukina32
14. nov 2017

Ahojte dievčata. Tak už aj ja sa pripájam. 13.11 sme boli prvý krat v Heliose. A rovno sme vypisovali žiadosť na IFV kedže mám problém s priechodnosťou. Pačil sa mi prístup personálu. Kedže som až s Rožňavy tak doktor povedal že to nebudeme natahovať a spraví sa to šup šup. 😉

snicek
16. nov 2017

Ahojte,tak aj u nas to mame za sebou,tiez sme boli s manzelom 13.11. a boli sme velmi spokojny s pristupom.Boli fantasticky a to som hlavne ja bola dost vystresovana a to uplne zbytocne. Pekne vsetko vysvetlili a trpezlivo odpovedali na nase otazky.Sme len na zaciatku,ale verime,ze dobojujeme do zdarneho konca 🙂

kukina32
17. nov 2017

Tak to je sranda, že koľko nás tam bolo toho 13teho. Určite sme sa niektoré stretli a ani o tom nevieme 😀 tak dúfam že sa nám to všetkým podarí a budeme aj naraz kočíkovať 😀.

mfb
17. nov 2017

Ahojte zienky... čiže už sa stimulujem.. vychádza to že budeme mat vklad cca 2 dni pred vianocmi

mfb
17. nov 2017

@kukina32
@kukina32
Aj ja som tam bola 13.11 na podpísanie žiadosti do poisťovne a na stretnutie s koordinatorkou, + s Krajčovičom , spermiogram a krv

batola1
18. nov 2017

@klauduska33 ja by som sa len chcela opýtať že prečo ste nechodili do KE? Uvažujem nad tým že začneme tam,tak preto chcem vlastnú skúsenosť 😊

klauduska33
18. nov 2017

Pekný deň, dvakrát sme ivf absolvovali v KE a bolo to už dávnejšie vtedy bol v splne dr hredzak a neboli sme spokojní, tak sme skúšali iné centrum mali dobre recenzie a vybavenie na tretí pokus sme šli teda do Martina, nebolo to úspešne skončilo to potratom a štvrte ivf znova v Martine žiaľ neúspech, zostala nám posledná šanca mali sme zmrazené jediné embryjko a to sa aj chytilo a je tu. Tak v skratke som vám napísala. Mali sme to dosť komplikované no nakoniec sme sa tešili z bábätka aj my. Držím palce je to veľmi ťažká cesta. Majte sa pekne

batola1
18. nov 2017

@klauduska33 ďakujem,dúfam stále že nám sa to podarí prvý krát,tak uvidíme že ako,,ďakujem pekne za odpoveď 😉