icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

mfb
15. dec 2017

@vyhuelka Ďakujem
Napodobne

lumisomja
18. dec 2017

Dievcata,dnes 7. Den po ET a zacalo mi hnede spinenie.zajtra by som mala mat cas menzesu..velke sklamanie 😓.vcera som si uz robila aj test a negativny,no neskor sa ukazal duch..sotva viditelny..

lulululienka
18. dec 2017

@lumisomja nezúfaj, ešte to nemusí nič znamenať 😉

desza17
18. dec 2017

@lumisomja ahoj,aj ja som 7.dpt mala hnede spinenie,a bolo vsetko ok,vsetko je oki,uvidis✊✊✊

lumisomja
18. dec 2017

@desza17 a ako dlho si ho mala?aj ti silnelo?lebo od rana silnie..a dakujem za povzbudenie.su to riadne nervy teda..asi najvacsie z celeho toho procesu..🤤

desza17
18. dec 2017

@lumisomja dva dni...potom prestalo.v car mi povedali ze to je ok,pokial to nieje jasna krv..avolala si im?mne vtedy kazali zvysit progesteron ak by sa to zhorsilo,a ak by som krvacala tak ustne,ale mne to preslo.vela bab pisalo ze to mali,takze hlavu hore,presne viem co prezivas,ja,som obabatko prisla trikrat,takze uplne ta chapem,to cakanie a obavy,to je to najhorsie,ale babu tym nepomozeme,psychika je dolezita,tak sa skus naladit pozitivne a ver,drzim palceky😉👌🙏

kukina32
19. dec 2017

Ahojte dievčence. Chcem sa spýtať. Mam začať s injekciami 16 deň cyklu. Ten 16 deň mám rátať od začiatku menštruácie či od konca. Blbá otázka ale ja som v takom strese že niečo neurobím dobre, že už ani neviem ako sa volám 😂

vyhuelka
19. dec 2017

@kukina32 začneš rátať od prvého dňa menštruácie 🙂

lumisomja
19. dec 2017

@desza17 ano,to iste mi povedali v CAR, ze mam zvysit davku. od vcera to mam take iste, krv zatial ziadna..len mam aj bolesti trochu a rano ma prehanalo... robila som si aj testy na 6, a 7. den po ET. samozrejme negat. ale zdalo sa nam, ze druha sa objavila ako duch, sotva viditelna..viem, ze je este skoro..no ta psychika je najväcsi zaberak, hlavne ked som ostala doma.. dakujem za povzbudenie 🙂. Vela kamosiek mi vravi, ze mali menzes 1.mesiac...

mfb
19. dec 2017

Ahojte . Takze dnes mám vklad

vyhuelka
19. dec 2017

@mfb super 😍 koľko vajíčok sa vyvinulo? My sme dnes boli na IUI 🙏🏻✊🏻😍

desza17
19. dec 2017

@lumisomja nemusi to byt ms,len proste sa embryjko zavrtava,urcite to prejde neboj.zvys vit.C,ak mas...to tiez zastavuje krvacanie,spinenie..a hlavne oddych,nohy hore.na test je priskoro,ak tam bol dusok,je to na dobrej ceste...drzim palce

desza17
19. dec 2017

@kukina32 ahojky,od 1.dna ms...

mfb
19. dec 2017

@vyhuelka
Držím palce 🙂
15 sa odoberalo
12 sa oplodňovalo s toho iba 6 správne
3 sa dnes mrazili 1 vkladalo a zajtra budem volať na posledný 6 deň kultivácie či zvyšné dve ( či sa budú aj tie mraziť alebo nie )

vyhuelka
19. dec 2017

@mfb dobrý pomer 😍👌👍 držím palčeky, ideš o dva týždne na krv a sono?

mfb
20. dec 2017

@vyhuelka Ďakujem . Áno , o dva týždne idem na krv a sono ( ešte skontrolovať vaječníky , lebo ich mám dosť ešte zväčšené , s toľkých folikulov )

mfb
20. dec 2017

@vyhuelka teda oocytov

vyhuelka
20. dec 2017

@mfb tak sa tam vidime 🙂 2.1. idem aj ja 🙂 nech nám to dobre dopadne 😍🙏🏻✊🏻

mfb
20. dec 2017

@vyhuelka musí ! 💋

jajabajaja
21. dec 2017

@lumisomja hnede soinenie by mohlo byt uhniezdovanie vajicka. ja som toez mala len ducha a vyslo to🙂) duch je dobra sprava

kukina32
24. dec 2017

2.1 idem aj ja ale len ku koordinatorke a po injekcie. A 3tieho to vsetko začne. Tak nebolo by zleee keby to vyslo na prvu supu. 😍

lumisomja
28. dec 2017

@desza17 dievcata, hcg bolo,ale zacalo klesat..takze zrejme nic..😢 velke sklamanie..pojdeme znova...

vyhuelka
28. dec 2017

@lumisomja to ma mrzí, ale hlavu hore! Výjde to 🙂 tak pojdete znovu a tentoraz už úspešne 🙏🏻

lumisomja
28. dec 2017

@vyhuelka mala som 100 na 12ty den a teraz, po par dnoch znova,ale neviem hodnottu.len zevraj kleslo..tak zajtra znova...dakujem..musime dalej. a ty si ako na tom?

vyhuelka
28. dec 2017

@lumisomja my ešte nevieme 🙈 2.1. idem na krv, no som zvedavá veru 😃

lumisomja
29. dec 2017

@vyhuelka aj ja idem 2.1. zas na krv a dohonut dalsi postup.

lumisomja
29. dec 2017

@rokina13 ahoj,takze na prvykrat nevyslo..spominala si imunoproblemy.mozes mi povedat o tom blizsie? Co mam konkretne ziadat? Buduci tyzden ideme dohadovat ako dalej..mame este 2 mraziacikov.

rokina13
29. dec 2017

@lumisomja ahoj, je mi to luto ale zial velmi l-velmi malokedy to vyjde na prvy sup. Ja osobne som mala extremne vysoke NK bunky (ktore zabijaju plod ked este telo si neuvedomuje ze je to vlastne plod), hranica by mala byt tak do 20 a ja som mavala od 38 az do 45..takze dvojnasobok hornej hranice. Mne to zistili v Nitre, v centre Dzurilla ale viem ze robia vysetrenia na reprodukcnu imunologiu aj v Presove, v Poprade alebo v BA. V centrach nerobia a ani neposielaju tam na vysetrenia. Inak nemusi to vobec nic znamenat ze to nevyslo ale ja som o mojom probleme vedela uz pred 1.vkladom no napriek tomu som to chcela skusit bez imuno liecby. Potom som dostavala intravenozne imunoglobuliny a vsetko islo uz ako ma. Tehotenstvo som mala bezproblemove.

mfb
30. dec 2017

9 deň po ET

mfb
30. dec 2017

10 deň po ET