Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Baby a vy ste ostali doma v obdobi po ET?alebo cbodite normalne do prace?
Dnes mám deň kedy by som mala dostať menštruáciu. Bolesti mám ako pred ms, aj priehľadný výtok po ktorom sa cítim stále mokrá. Čiže snáď nepríde .
Ahojte kočky, tak dnes som si robila test, ale nevidím na ňom nič :-/ nemám oči na hľadanie duchov takže zajtra nám to potvrdí sono a krv... uvidíme ✊🏻🙏🏻
Šťastný Nový rok vám prajem, nech sa nám splní všetko po čom srdiečko túži 😍✊🏻🎉🍾
Ahojte. Takze moje prvé ET skončilo 940Hcg
10.1 mám ísť prvý krát gynekológovi na kontrolu či je vidno gestacny váčok
Všetkým ostatným držím palce a dúfam že aj my budeme v poriadku a dotiahneme to do konca 🙂
Ahojte. Takze včera mi oznámil doktor ( 6+3tt) že už je vidno aj plod a bolo tam blikajuce ❤️
Ahojte kočky, zajtra začínam s dlhým protokolom pred ivf, ako tak všetko rátam - aj odber aj vklad, by sme mali mať na manželove a moje narodeniny 🙂 snáď už len úspešne!
ide niekto tiež teraz niekedy?
Nevadí snáď sa niekto časom pridá 😃👍
Ahojte, nie ste len vy dve 🙂 ked ja som nasla tuto diskusiu som bola prave po neuspesnom et a trochu dooost smutna 😢
@mfb ale tebe velmi gratulujem a drzim prsty, aby bolo vsetko ok 🙂
Vlastne kazdej jednej z nas velmi drzim prsty, aby boli //
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
@nikaaa1982 nebuď smutná vyše to
@nikaaa1982 ďakujem

11 deň po ET