icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

mfb
30. dec 2017

11 deň po ET

vyhuelka
30. dec 2017

@mfb gratulujem 😍😍😍😍😍 ja som test ešte nerobila, mám bobky 😂🙈

mfb
30. dec 2017

@vyhuelka Ďakujem ale neviem či to vyšlo.. môže ísť aj o biochemické .. dvolezita je krv, idem na ňu 2.1

vyhuelka
30. dec 2017

@mfb takéto silné čiarky by podľa mňa neboli pri biochemickom 😍😍😍 a krásne tmavnú 🙂 testuj každý druhý deň ale s tou istou značkou 😉

lumisomja
30. dec 2017

Baby a vy ste ostali doma v obdobi po ET?alebo cbodite normalne do prace?

mfb
30. dec 2017

@vyhuelka daj vedieť aj ty ako dopadol test. Aj keby neboli // tak nezúfaj
Lebo poznám prípady keď sú čiarky a žena nakoniec nieje a keď nemala tak bola 🙂

monika225
30. dec 2017

@lumisomja ja som si zobrala dovolenku ,8 dni ale mam dost namahavu pracu ...

mfb
31. dec 2017

Dnes mám deň kedy by som mala dostať menštruáciu. Bolesti mám ako pred ms, aj priehľadný výtok po ktorom sa cítim stále mokrá. Čiže snáď nepríde .

macicka52
31. dec 2017

@mfb Máš krásny test, určite si tehotná. Aj ja som takto pred 2 rokmi zostala tehotná ale po 2 kete a teraz nám doma robí radosť náš malý zajtra 16 mesačný synček🙂 Držím palčeky aby bolo všetko ok a o necelých 9 mesiačikov si držala v náručí malý voňavý uzlíček🙂

mfb
31. dec 2017

Už nemali ten istý test , tak som zobrala iný, a oproti včerajšiemu RapiClear je dneskajsi Mamatest slabšia čiarka . Je to tým že je každá iná značka , alebo nevyšlo to ? 😗

mfb
31. dec 2017

@macicka52 Ďakujem 💋💋

rokina13
1. jan 2018

@mfb Podla mna určite to vyšlo, tá čiarka je dostatočne silná, nebýva taká pri biochemickom a ani pri mimomaternicovom. Či je 100%všetko OK ti povie presne už iba krv a sono. Ja by som už netestovala ďalej. Iba sa teš. Držim palce inak!😉

mfb
1. jan 2018

@rokina13 Ďakujem. Zajtra 2.1 idem na krv a sono

vyhuelka
1. jan 2018

Ahojte kočky, tak dnes som si robila test, ale nevidím na ňom nič :-/ nemám oči na hľadanie duchov takže zajtra nám to potvrdí sono a krv... uvidíme ✊🏻🙏🏻
Šťastný Nový rok vám prajem, nech sa nám splní všetko po čom srdiečko túži 😍✊🏻🎉🍾

mfb
1. jan 2018

@vyhuelka držím palce

mfb
3. jan 2018

Ahojte. Takze moje prvé ET skončilo 940Hcg
10.1 mám ísť prvý krát gynekológovi na kontrolu či je vidno gestacny váčok
Všetkým ostatným držím palce a dúfam že aj my budeme v poriadku a dotiahneme to do konca 🙂

mfb
16. jan 2018

Ahojte. Takze včera mi oznámil doktor ( 6+3tt) že už je vidno aj plod a bolo tam blikajuce ❤️

vyhuelka
19. jan 2018

Ahojte kočky, zajtra začínam s dlhým protokolom pred ivf, ako tak všetko rátam - aj odber aj vklad, by sme mali mať na manželove a moje narodeniny 🙂 snáď už len úspešne!
ide niekto tiež teraz niekedy?

mfb
19. jan 2018

@vyhuelka držím palce 💋💋💋🙏

vyhuelka
19. jan 2018

@mfb budem tu priebežne spamovať čo a ako 😂😃👍

mfb
19. jan 2018

@vyhuelka Ok . Však mám ta na fb 🙂

mfb
19. jan 2018

@mfb ale tuším sme v tejto skupine iba my dve
Lebo keď som sem písala svoje statusy nikto nič iba ty 😂😂😂

vyhuelka
19. jan 2018

Nevadí snáď sa niekto časom pridá 😃👍

nikaaa1982
19. jan 2018

Ahojte, nie ste len vy dve 🙂 ked ja som nasla tuto diskusiu som bola prave po neuspesnom et a trochu dooost smutna 😢

nikaaa1982
19. jan 2018

@mfb ale tebe velmi gratulujem a drzim prsty, aby bolo vsetko ok 🙂

nikaaa1982
19. jan 2018

Vlastne kazdej jednej z nas velmi drzim prsty, aby boli //

nikaaa1982
19. jan 2018

🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

kukina32
19. jan 2018

@vyhuelka aj ja mam dlhy protokol pred ifv. Dnes som bola na krv a zacala som si pychat gonal spolu decapeptylom. A tiez mi zaciatok tehotenstva (keby bolo uspesne ifv) vychadza na moje narodeniny. Takze verim tomu ze dostaneme pekne darčeky 😀 aj ty aj ja.

mfb
19. jan 2018

@nikaaa1982 nebuď smutná vyše to

mfb
19. jan 2018

@nikaaa1982 ďakujem