Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Dnes mám deň kedy by som mala dostať menštruáciu. Bolesti mám ako pred ms, aj priehľadný výtok po ktorom sa cítim stále mokrá. Čiže snáď nepríde .
Ahojte kočky, tak dnes som si robila test, ale nevidím na ňom nič :-/ nemám oči na hľadanie duchov takže zajtra nám to potvrdí sono a krv... uvidíme ✊🏻🙏🏻
Šťastný Nový rok vám prajem, nech sa nám splní všetko po čom srdiečko túži 😍✊🏻🎉🍾
Ahojte. Takze moje prvé ET skončilo 940Hcg
10.1 mám ísť prvý krát gynekológovi na kontrolu či je vidno gestacny váčok
Všetkým ostatným držím palce a dúfam že aj my budeme v poriadku a dotiahneme to do konca 🙂
Ahojte. Takze včera mi oznámil doktor ( 6+3tt) že už je vidno aj plod a bolo tam blikajuce ❤️
Ahojte kočky, zajtra začínam s dlhým protokolom pred ivf, ako tak všetko rátam - aj odber aj vklad, by sme mali mať na manželove a moje narodeniny 🙂 snáď už len úspešne!
ide niekto tiež teraz niekedy?
Ahojte, nie ste len vy dve 🙂 ked ja som nasla tuto diskusiu som bola prave po neuspesnom et a trochu dooost smutna 😢

11 deň po ET