icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

majda27
2. feb 2011

@santana2 ahojky. Zvadli sme to obe na 1. Ja ani neviem kedy ma priviezli do izby lebo som sa az tam prebrala. Ohladne utrogestanu som volala Krajkovičovi, a mame si ho davat od zajtra. 😀 😀 😀 😀 😀

icub
2. feb 2011

@majda27 no vitaj tak ako?

icub
2. feb 2011

@majda27 ako sa darilo, dobra uroda, a bola tam ta mlada embryologicka, ci ste sa tiez rozpravali s tou starsou?

majda27
2. feb 2011

@izzie27 Ahojky. Ja som mala neuveritelnych cca 14 vajicok, ale na oplodnenie sme dali cca 12 😅 😅 😅 😅 😅 😅 . Celkovo sme platili cca 700E. Dost nas to oboch prekvapilo, najlepsie je na tom to ze sme nemuseli rozmyslat nad darcovskymi spermiami, manzel mal dnes nalepsi spg zo vsetkych, a pritom minuly tyzden dobral 2 ant...obidvaja sme s toho v soku. Asi mu zabral ten Tribulus.. Zajtra rano si mame volat ako pokracuju a bojuju tie nase bublinky.. a potom cca v sobotu. Dostali sme presny rozpis kedy si mame volat.. Ako spominala @santana2 velmi mily cely personal. Dnes tam ani tak vela ludi nebolo... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

izzie27
2. feb 2011

@icub aj tebe prajem aby sa bublinky pekne vyvíjali. Nejako mi to uslo, ze aj ty si bola uz na OPU.
Chcela by som vediet, že či ked ste sa preberali, mali ste aj nejaké bolesti.

majda27
2. feb 2011

@icub my sme sa rozpravali s tou starsou, a tiez bola velmi mila 😀 😀 😀 😀

izzie27
2. feb 2011

@majda27 no krásny počet ale ta suma. Ale asi ja by som to tak urobila.
Takze všetkým tfuj, tfuj,tfuj aby to vyslo 🙂

majda27
2. feb 2011

@izzie27 ja som mala len take mensie bolesti. Ale ostatne mali aj ten spinavy vytok,, ja som nemala nic, a nic ani nemam doteraz...Len ma trosku boli brusko ako pri ms ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Velmi sa na dialku prihovaram, tym mojim 1ľ bublinkam 🙂 🙂 🙂 🙂

majda27
2. feb 2011

@izzie27 tak ta suma nas trosku tiez prekvapila, ale sme radi ze to takto pekne dopadlo.... Ja som dnes mala najviac co sme tam boli 😀 😀 😀 😀 😀 s takym poctom som ani neratala, a ani sa mi o tom nesnivalo 😅 😅 😅 😅 😅 😅

icub
2. feb 2011

@izzie27 dakujem, ja som bola vcera, no ked som prisla domov ani neviem ako som celee poobedie prespala a potom zas.. bolesti nie velke, ani krvacanie, nemusis sa bat, islo to tak rychlo, ze som sa ani nestihla 😉

izzie27
2. feb 2011

@majda27 Pýtam sa preto lebo mám jednu hroznu skusenost po operácii. Ked mi brali myomy, tak mi po operácii zabudli dat lieky od bolesti, že im este nedorazili papiere zo sály. A ked som sa preberala, tak to boli ukrutné bolesti. A na dalsej ked mi vyberali cysty, uz to bolo v pohode, len mi hovorili, že pri prevoze na izbu,som sa neustále pýtala, či to bude boliet. Takze preto sa pýtam aby som sa pripravila a ukludnila. 😀

icub
2. feb 2011

@majda27 ty si musela niekoho tam hore podplatit alebo co 😉 😉 ale je to super taky pocet... no ja dufam, ze bude aspon nieco na vkladanie...

majda27
2. feb 2011

@izzie27 oni sa stale vypytuju ako ti je,, a pekne aj spravia teply cerstvy caj... cca 2 krat zmerali tlak... Ja som sa tiez bala, lebo to bola moja prva narkoza... A nehovoriac ako asi trpol moj manzel... ale nic to nebolo, len ked mi pichli nakrozu tak som zitila trosku tazko na zaludok... ale potom som zaspala ako dudok a mohli si so mnou robit co chceli... 😀 😀 😀 😀 😀

icub
2. feb 2011

@izzie27 neboj nebude a ak bude, mozes si dat co mas rada ako povedal dr. krajkovic ibalgin,...

majda27
2. feb 2011

@icub ani nie, ja neviem...mozno to bolo aj tym ze nikdy som ziadne hormony nebrala....Ja som tiez z toho bola mimo...a pevne dufam a modlim sa aby sa tym nasim bublinkam darilo co najlepsie

icub
2. feb 2011

@majda27 to aj ja.. nech to vyjde.. budeme si potom pisat, co dalej... 😉 😉 😉

santana2
2. feb 2011

@icub
@majda27
@izzie27 ja som nemala žiadne bolesti ani teraz zatial nemam dufam že to tak aj ostane tiež som zaspala ako dudok išla som prvá a ked išla majda tak som asi tak sledovala čas lebo som už bola prebratá a bola tam cca asi 10až 15minut potom sme si trošku poležali a išli sme domov 🙂

santana2
2. feb 2011

@majda27 mala si vidiet ked som vyšla von ako tam ti naši mužičkovia sedeli 😀 😀 😀 😀 len čakali kedy už vyjdete aj vy dve

icub
2. feb 2011

@santana2
@majda27
tak pekne snicky dievcence, nech vam zajtra povedia len tie najlepsie spravy, ze to vsetko vyslo co naj naj

majda27
3. feb 2011

@santana2 ja viem, ved som to videla na svojom muzickovi ako je stastni ze to mam uz za sebou. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

icub
3. feb 2011

@majda27 tak ako bublinky, co ti povedali???

sylvestra
3. feb 2011

pekny dnicek vsetkym babenkam prajem
@santana2 @majda27 vitajte zienky, mysleli sme na vas, som rada, ze to mate uspesne za sebou a ze ste to v pohodke prezili. len sa pekne nadalej prihovarajte na dialku, aby sa bublinky pekne vyvijali.ako sa dnes citite? nezabudnite na ten utrogenstan 😉 inak ti muzickovia su podareni, ako tam vsetci poctivo cakaju..mali by ich usadit do tej cakarne oproti recepcii a dat im tam nejaku telku s eurosportom, nech im to rychlejsie ubehne 😀
@izzie tie wecka poznam, ja som tiez obiehala vsetky, co boli v dosahu 😀 aj kazdu polhodku sa mi dalo. A tej OPU sa neboj, da sa to zvladnut. Ked sa preberies, maximalne ucitis taky tlak v podbrusku, ako pred ms...ale daju ti horuci cajik, tak sa ti to brusko uvolni.naozaj sa nemas coho bat, ani sa nespamatas a pojdes domov.

icub
3. feb 2011

@sylvestra keby sme teba nemali... tak nam to vsetko krasne pises, ze sa podla mna ziadna nemusi nicoho bat...
@majda27, @santana2 tak ako sa vam dari dievcence, spokojne s telefonatom, dufam,ze vsetky sa podarilo oplodnit a uz len cakat..
to cakanie je na hruzu.. ale ked uz sme zvladli vsetko tak toto je to najmenej
sylvestra ako sa drzis, pocitujes aj nejake zmeny??

santana2
3. feb 2011

@icub
@sylvestra
@majda27 ahojte dievčence ano volala som ale mohlo to byt aj trošku lepšie z 5 nam zostali 2 ktore zatial mame uvidime ako sa budu vyvijat dufam že dobre tiež sa im prihovaram nech pridu za mnou v sobotu budem vediet viac. mam pravdu povedat som s toho dost smutná ☹

sylvestra
3. feb 2011

@icub nuz ale uznaj, ze to fakt nie je nic hrozne..da sa to zvladnut, tak naco sa zbytocne stresovat? musime sa tu udrziavat pekne v pohodke a podporit sa. ja som sa toho opu bala ako cert kriza, az ked som mala po, zistila som, ze som si robila zbytocne stresy. Proste som nevedela presne, co ma caka. Takto si to tu medzi sebou aspon povieme a dalsie dievcata budu vediet, ze sa nemaju coho obavat. Vcera som sa citila uplne super. Dnes rano som sa zobudila s bolestou v brusku ako pred ms a s takym divne zovretym hrdlom, ze som ledva natlacila ranajky do seba. A ty ako? Nemas ziadne bolesti? Isto sa nevies dockat zajtrajska a si zvedava na bublinky, ze?
@majda27, @santana2 dufam, ze sa vam bublinky pekne oplodnili, sme zvedave na infosky 😉

icub
3. feb 2011

@santana2 neboj, tie dve budu urcite bojovne a vydrzia... stopercentne!! ja ti poviem, mam kamosku, ktorej zostalo len jedno jedine aj to oznamkovali ze 2kove, ze mozno a teraz je z nej trojrocna krasna baba a len mamicka vie, co si pezila, ked jej vkladali emryjko, urcite to vyjde budem na teba mysliet. Ja volam zajtra a tiez mam obavy, tak haaadam nas len dobre caka...

majda27
3. feb 2011

@santana2 ahojky to mi je luto. Ja som ti poslala aj IP. Mam z dvanastich zostalo len 8 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ . Tiez som smutna, a tiez sa im na dialku prihovaram, aby boli statocne....

sylvestra
3. feb 2011

@santana2 nebud smutna, hlavne je, ze stale nejake mate. Ber to tak, ze tie ostatne asi boli slabsie. A urcite by si nechcela, aby ti vkladali prave nejake slabucke,co by malo malu sancu. Takto budes vediet, ze tieto dve bojovnicky prezili tie ostatne, tak im musis verit. Dolezita je predsa kvalita, ako nam v heliku stale prizvukuju. Prihovaraj sa im pekne nadalej, nech sa drzkaju a pekne rastu.

sylvestra
3. feb 2011

@majda gratulujem, nech sa len pekne drzia. Zatial mas v nasej skupinke rekord v pocte oplodnenych, tak budeme cakat, ci ho dalsie dievcence prekonaju 😉

icub
3. feb 2011

@sylvestra nuz ja bolesti nemam, snazim sa stale pit.. uz mi ani nechuti, no ked si predstavim, co tu dievcence popisali k tomu hypestimul. syndromu, tak si vzdy idem naliat za pohar caju... len som taka nesvoja, ze co zajtra ale viem, ze bat sa mi nepomoze.. teraz sa to deje mimo mna, tak dufam, ze aspon niektore bublinky zabojuju... 😉