Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@mrnous ja mam prave dobre zily na oboch rukach...len ked som bola decko, tak mi robili krvny obraz vzdy z prsta, pichli ma takym ostrym zeliezkom a zberali kvapky krvicky do takej malinkej nadobky..ale to bolo daaavno 😀 , uz som stara, mozno teraz su uz ine metody 😀
@icub aj my sme mali ICSI.Embryologicka nam velmi nevedela poradit, hoci bola mila, prijemna, take mlade dievcatko. Nechali sme si zavolat lekara a on sa vyjadril, ze vzhladom na vek a telesnu konstrukciu nema vyhrady ani proti dvom. Tak bolo rozhodnute. Vies, manzel sa bal, aby mi pripadne dvojky nenarobili komplikacie. Ale doktor povedal, ze hoci nie som ziadna velka baba, som normalne zivena, takze by to malo byt ok. Vraj sa stretavaju s pripadmi, ked si vyslovene anorekticky podvyzivene chcu dat vlozit dve, vtedy su lekari jednoznacne proti. Vy ste uz rozmyslali, kolko si date vlozit? Alebo to tiez nechate na poradu v centre? Vklad ti vyjde na ktory den?
@icub dolezite je, kolko ich bude, podla toho sa rozhodnes. Takze si tym zatial nelam hlavku, ok? Je jasne, ze ak bude jedno, nemas o com uvazovat. Ak budu napr. dve, uz sa mozes rozhodnut, ci jedno vlozit a druhe zamrazit, alebo obe vlozit. Cim ich je viac, tym je viac moznosti kombinacii. Preto to zatial neries a tes sa z toho, ze sa vyvijaju. Ked som volala, zakazdym mi to pekne zrekapitulovala, povedala mi aj pocty aj znamky.
Ahojte,
všetkým želám aby sa bublinky pekne vyvíjali, a nám, ktoré si pichajú aby sme si nenarobili veľa modrým.
@sylvestra iba vera som pichala dve naraz. Dnes a zajtra som este v práci a v piatok idem na kontrolu a potom si beriem dovolenku. Som viac unavená, stále behám na wc a bolí ma hlava. inak zatial v pohode. 🙂
Ahojte babenky! Chcela by som sa vás opýtať kde pichať injekcie Diphereline či do brucha, alebo podbruška, lebo sledovala som aj videá na youtube a tak sa mi videlo, že tie záhyby si robili na bruchu, tak mám teraz v tom chaos kde, aby som to náhodou neaplikovala zle. Ďakujem za rady. 🙂
ahoj ja mám v pokynoch napísané do bruška, do podbruška si to neviem predstaviť, ako by si si tam nariasila kožu.
@sylvestra
@icub ahojte dievčence tak sa vam hlasim živá a zdravá OPU prebehol v poriadku s majdou sme si poležali pokecali bolo to uplne v pohode strašne rýchlo to ubehlo ja mam trošku menej vajičok iba 5 ale su to jednotky a rano budem vediet kolko sa oplodnilo tiež sme mali ICSI a platili sme 498eur. Fakt starostlivost bola dobra . Prespala som celý den bola som len stašne ospalá tak teraz som sa vam prihlasila a dakujem že ste na nas mysleli. Ešte sa chcem spytat tan utrogestan budem davat až od zajtra však? Od prveho dna od odberu 🙂
ahojte uz skoro maminky 😉 prosim vas ako to je pri OPU?partner musi ist znovu na krv?naco???moj drahy s tym ma fakt hrozne hrozne velky problem a asi v zivote som po odbere krvi nevidela takeho vystresovaneho cloveka ako je on.a voooobec si neviem predstavit ze mu budu brat krv a potom bude mat ist do tej "miestnosti" odovzdat svoj geneticky material.podla mna sa mu to v tom strese ani nepodari 😀 😀 😀
Babenky vďaka za rady, dúfam, že piatkovú premiéru s Dipherlinom zvládnem, asistovať bude aj manžel pre istotu. 😀
@santana2 on zvladne cokolvek len s tymto ma fakt velmi velky problem.v pondelok bol rano o 7 na krv a este vecer bol uplne mimo.ma paniku zo vsetkeho co sa tyka zil.pochybujem ze sa mu potom podari zo seba nieco dostat.nedalo by sa to aspon spravit v opacnom poradi? 🙂 naco im vlastne znovu beru krv?????
@majda27
@santana2 prajemvam aby bublinky boli čo najlepšie. Ved nie je dolezita kvantita ale kvalita. A teraz tam budete ako casto volať? A to na recepciu alebo kde?
@mrnous1 neboj sa zvládnes budeme ti držať palce. Ja uz ani neviem na ktoru stranu som si pichla. Ja to picham rovno ale vždy predtým sa snažim vytlačiť aspon jednu kvapočku aby som tam nemala vzduch. Tak vela zdaru.

@sylvestra a kolko si si ich dala zaviest? mas aj mrazacikov??, nie dnes uz nie ani spinenie, ani bolest...
len sa tu nesmieme strasit (aj ked viem, ze to dievcata tak nemysleli), lebo som prisla a zacala som citat o tom hyperstimul. syndrome, ze som hned utekala pit caj..