Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@laurazma tak mam duphaston decapeptyl, a gonal 112,5 zacinam.. odber ak všetko pôjde ako má bude začiatkom októbra 🙂
@natalia11111 tak mas to iste co ja 🙂 super, mam partacku :p kedy presne zacinas s duphastonom? ja v stredu
@laurazma ja v pondelok 3.9 ale meškáva mi MS tak sa mi isto to stimulovanie trocha posunie..
@laurazma berieš niečo na kvalitu vajíčok? ja som si kúpila fertilpronu to je niečo ako inofolic..
@natalia11111 super, tak to sme fakt 2 dni len od seba 🙂 nie nic neberiem, iba kyselinu listovu..ved tych liekov bude este dost🙈
@laurazma no som rada že mám spolubojovníčku.. mám z toho trocha strach.. no to bude, duphaston som zvyknutá.. ovitrelle mám tiež skúsenosti.. a som zvedava na ten gonal.. dufam ze z neho nebudem mať návaly tepla ako s clostylu.. :D
@natalia11111 ja som mala iui, takze clostil a duphaston poznam 😂 mozeme sa jedna druhej navzajom stazovat 😅
@laurazma Už aby sme čakali na výsledky vkladu:D
@natalia11111 hmm no uz len take 2 mesiace 😂🙈
Ahoj, je tu niekto, kto čaká na prvu konzultáciu alebo ju má už za sebou? Hľadám partáčku 😊
@laurazma to dúfam rýchlo zbehne už chcem mať po odbere :D ako zvládaš pitie vody, ja som pila vždy veľmi málo a teraz mam pocit ze sa utopim :D a to ani 2litre zatiaľ nepijem :D
@natalia11111 no s tym ja nastastie nemam probleem..2,5 l denne daaam v pohodicke..viac sa este neenalievam 😀
Ahojte..my s muzickom tiez chodime do Heliosu ale v BB..mame za sebou jednu IUI neuspesnu a na dalsiu sme uz nesli lebo som nereagovala na clostyl. Rovno nam odporucili ivf a vzhladom na den cyklu v tom case sme hned v ten den zacali s protokolom sydney. Momentalne picham uz diphereline a menopur .. este cca 7dni a caka ma odber vajicok. Dufam ze nam to uz vyjde.Je to nase prve ivf.
Vsetkym ostatnym drzim palce a tym co sa boja inj nech sa neboja su aj horsie veci 🙂
Ahojte, stale hľadám odvahu zavolať do Heliosu, ...mám skoro 6 ročnú slečnu a o druhé bábo sa snažíme 3,5 roka..... Prosím Vás, čo nás čaká na prvej konzultácii?...a platí sa niečo prvý krát?....Ja si to neviem ani predstaviť ako to tam prebieha....dakujem
@repkaz ahoj, ja som tiež dlho otáľala ale bolo to úplne fajn 🙂 prišli sme, pokecali ako dlho sa snažíme, anamnézu, objednali nás na krv a na spermiogram a potom podľa výsledkov nám povedali aké máme možnosti 🙂 fakt nie je čoho sa báť 🙂 za konzultáciu sa neplatí, len za spermiogram a krv potom, to je nejakých 30€ dokopy 👍
@laurazma ja ledva 2 a pol som vcera dala :D dneska to vyzera na menej :D ale dostala som mykozu a mam ruzove spinenie tak dufam ze nic zle to neznamena a ze mi stimulku nestopnu..
@natalia11111 kks🙈 ja mam tiez nieco..sice iba biely vytok ale zacalo ma svrbiet 🤦🏽♀️ do kelu, to sme dopadli..dnes kolky den beries duphaston?
@laurazma dnes som piaty deň a od pondelka picham Decapeptyl.. musim si už pozrieť kedy mam vybaviť predoperacne.. začínam mať strach ale dúfam že to zbehne rýchlo :D
@natalia11111 joo, tak to sme skoro na rovnako...hej, myslim ze povedali ze to nema byt starsie ako 3 tyzdne pred odberom..tak to este mame cas :P
@laurazma ja dnes prvá injekcia, ty kedy začínaš pichať? A nevieš ako sa pichá ten Decapeptyl ja som úplne zabudla ci treba čakať s vytiahnutím tých 5 sekúnd alebo ci to pichať do stlačenej riasy alebo uvoľniť..
@natalia11111 ja v stredu 🙂 mne to s tymi 5 sekundami vraveli len pri gonale..takze len pichnes do stlaceneho bruska a uvolnis ak sa nemylim 🙂
@natalia11111 tak predsa sa caka tych 5 sek...pozri tu videjko 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=iv-B3iDdN60Dobrý deň,chcem sa spýtať ci máte podobnú skúsenosť...navštevujeme CAR robili nam množstvo krvných testov a manžel mal spermiogram v januári ten bol ok len povedali ze je neaktualny tak bol aj v auguste a tam bolo všetko ok,následne poslali mna na priechodnosť a aj tá bola v poriadku a po priechodnosť znova odporučili spermiogram tentokrát nejaky rozsirenejsi za 180€ vraj keď aj tento bude dobrý mozme mať inseminaciu a ak nie tak umelé oplodnenie. Zvolili aj u vas takyto postup? Na co zbytočne ďalší spermiogram? Keď už vtedy jeen robili mali povedať hneď ze potom bude treba ďalší a z jednej vzorky mohli urobiť všetko potrebné
@katulienkaja ahoj, my sme boli na iui a oni predtym vyzaduju morfologicky spermiogram..nas vysiel 100€, s tym ze tam spravia naozaj vsetky vysetrenia s morfologiou a genetikou spermii..je kvalitnejsi..

@tdli mne našli aj endometriozu, teda take ložiská na vaječníkoch a brali z toho vzorku... pri laparke ak by si mala niečo nepriechodné vedia to skúsiť spriechodniť, ak by tam boli zrasty vedia ich odstrániť... pri hyfosy ti len vstreknú tekutinu a buď prejde alebo nie... jasné je to ambulantné, pokiaľ nemáš žiadny nález tak by stačilo aj to hyfosy 🙂 ak by tam predsalen dačo bolo poslali by ťa aj na laparku, už sa len ty musíš rozhodnúť 🙂