Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@laurazma ahoj my sme uz mali ten klasický len škoda ze nepovedali ze bude treba aj takýto lebo je to cas+peniaze 😕 aj manžel má pocit že uz absolvuje to isté len to nevedia naraz povedat aby to spravili na jeden raz☺ vy ste teda s manzelom platili 100€? Lebo nám povedala ze cena bude 180€ (chodíme do Heliosu v MT)
@katulienkaja to je zvlastne neviem o tom ze by sa cena niecim lisila..skus pozriet ich cennik
@katulienkaja pripajam ten cennik 🙂
@laurazma ďakujem za info☺ ak sa môžem spýtať absolvovala si aj priechodnosť vajcovodov ?
@katulienkaja nemas za co 🙂 nie neabsolvovala som..neviem na zaklade coho urcuju ci to clvoek ma absolvovat alebo nie..v kazdom pripade my mame zly spermiogram takze nam to iui ani neodporucali..to sme chceli sami skusit, ci nevystreli motyka
@laurazma ďakujem za odpoveď a držím palce nech sa vám to obom co najskôr podarí ☺❤
@katulienkaja dakujem, napodobne ;)
@laurazma ahooj decapeptyl pichnuty?? aj teba tak štípe?:D
@natalia11111 caukyyy 🙂 anooo prvu mam za sebou 😂 no vies co, ja som si ho vybrala z chladnicky asi 40 min predtym ako sme ho davali..a teda nestipal..jedine ten vpich som citila, ale davali sme ho uplne pomalicky a uz potom vobec nic 🙂 skus aj ty tak ;)
@laurazma to ma nenapadlo ja ho tak 10minut predtym vyberam a stípe ale asi preto že je studeny.. :D len som odbehla z práce a nemala som čas cakat :( cez víkend vyskusam :D
@natalia11111 heeej skuus..a fakt pomalicky si ho pichaj..aj vyse minuty...ja som po vybrati ihly z bruska uz nic necitila 🙂
@laurazma :D jaj mne ho priatel picha asi 10sekund :D :D ale hadam učnky to nezemní keď ho pichneme rýchlo..
@natalia11111 to niee..len ti to moze lepsie pichnut aby si to menej citila ;) inak maternicu necitis? lebo ja mam posledne 3 dni take bolesti jemne🤷🏼♀️ aj chrbat ma boli
@laurazma ja zatial nič, cítim sa ako predtým, keby tie inekcie nepichám ani neviem.. dúfam že mi to vydrží aj keď budem pichať gonal.. ja som sa bála návalov tepla lebo tie moc nemusím :D a dúfam že príde MS na čas..
Ahojte, takže začíname naše prvé ivf A rozhodli sme sa pre helios V martine.kamaratka tam absolvovala umelé A úspešne dokonca dvakrát. Chodili sme do gin fivu kde som prešla hyfosy a 3-krat Iui.zial neúspešne. Bez akejkoľvek diagnózy.vsetky vyšetrenia čo nám tam robili boli V poriadku. Zarazilo ma, že ďalej neriešili nič,keď sa posledná inseminacia nepodarila. Nič nám nenavrhli ani ďalšiu konzultáciu. Nechceme s nimi už nič riešiť,tak sme sa rozhodli vyskúšať helios.mame stanovený termín prvej konzultácie.zhruba vieme čo nás čaká,ale chcela som sa spýtať,ktoré ste to absolvovali, žiadosť budeme podpisovať už na prvej konzultácií? V prípade,že budú všetky výsledky V poriadku,aký býva postup pri ivf? Za všetky postrehy dakujem
@natalia11111 tak som nejaka divna asi 😀 kedy mas dostat?
@husky48 my sme aj napriek tomu ze sme mali urobeny spermiogram z ineho car, museli si saz urobit u nich..oni to potrebuju mat zo svojich vysledkov..takisto krvne testy u oboch partnerov..potom ked budu vysledky zrejme date dalsiu konzultaciu a podpisu sa papiere do poistovne..hned v ten isty den po stretnuti s lekarom nasleduje stretlnutie s koordinatorkou, ktora vam vsetko ohladom tvojho ivf protokolu vysvetli 🙂
@laurazma áno budú nám robiť všetko nanovo,aj halosperm.ten napríklad V gin five nerobili.ale kazala mi priniesť aj všetky staré výsledku, čo máme. Takže ešte v ten deň s výsledkami budeme mat sedenie s koordinátorkou? To je dobre.niesme Z Martina,takže usetrime aspoň nejakú tú cestu. Dakujem pekne za info A držím palce
@husky48 noo takto, nam tiez robili halosperm..na ten sa caka 10 dni tusim..cize az ked si pridete po vysledky tak sa dohodnete co dalej..nie je to zial take jednoduche ze hned sa podpisuje..cize najskor vysledky a az potom stretnutie s lekarom ohladom ivf a zaroven v ten isty den s koordinatorkou..chapem ze to mas daleko dochadzat..my takisto tam cestujeme 3 hodiny..a to uz sme tam nejakych 7-8 x boli 🤷🏼♀️
@laurazma ja nemam cas sa niako ani sledovat mam stale rusno:D ja som zobrala vcera poslednu tabletku duphastonu a uz cakam kedy.. len mne meskava, oficialne by mala prist buduci utorok :D uvidime.. tesim sa uz na pichanie dalsich inekcii nech to mam s krku a nenatahuje sa to..
@natalia11111 aj ja v utorok tak uvdiime teda 😀

@laurazma Už mám po a štípe to teda poriadne a to som nechala aj 10minut aklimatizovat :D ale hádam po týždni už to ani cítiť nebudem :D