icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

vyhuelka
29. aug 2018

@tdli mne našli aj endometriozu, teda take ložiská na vaječníkoch a brali z toho vzorku... pri laparke ak by si mala niečo nepriechodné vedia to skúsiť spriechodniť, ak by tam boli zrasty vedia ich odstrániť... pri hyfosy ti len vstreknú tekutinu a buď prejde alebo nie... jasné je to ambulantné, pokiaľ nemáš žiadny nález tak by stačilo aj to hyfosy 🙂 ak by tam predsalen dačo bolo poslali by ťa aj na laparku, už sa len ty musíš rozhodnúť 🙂

zdenka67
29. aug 2018

@laurazma ja som mala prvé iui a úspešne

laurazma
29. aug 2018

@zdenka67 tak to gratulujem 🙂!

natalia11111
30. aug 2018

@laurazma tak mam duphaston decapeptyl, a gonal 112,5 zacinam.. odber ak všetko pôjde ako má bude začiatkom októbra 🙂

laurazma
30. aug 2018

@natalia11111 tak mas to iste co ja 🙂 super, mam partacku :p kedy presne zacinas s duphastonom? ja v stredu

natalia11111
30. aug 2018

@laurazma ja v pondelok 3.9 ale meškáva mi MS tak sa mi isto to stimulovanie trocha posunie..

natalia11111
30. aug 2018

@laurazma berieš niečo na kvalitu vajíčok? ja som si kúpila fertilpronu to je niečo ako inofolic..

laurazma
30. aug 2018

@natalia11111 super, tak to sme fakt 2 dni len od seba 🙂 nie nic neberiem, iba kyselinu listovu..ved tych liekov bude este dost🙈

natalia11111
30. aug 2018

@laurazma no som rada že mám spolubojovníčku.. mám z toho trocha strach.. no to bude, duphaston som zvyknutá.. ovitrelle mám tiež skúsenosti.. a som zvedava na ten gonal.. dufam ze z neho nebudem mať návaly tepla ako s clostylu.. :D

laurazma
30. aug 2018

@natalia11111 ja som mala iui, takze clostil a duphaston poznam 😂 mozeme sa jedna druhej navzajom stazovat 😅

natalia11111
30. aug 2018

@laurazma Už aby sme čakali na výsledky vkladu:D

laurazma
30. aug 2018

@natalia11111 hmm no uz len take 2 mesiace 😂🙈

7ovecka7
1. sep 2018

Ahoj, je tu niekto, kto čaká na prvu konzultáciu alebo ju má už za sebou? Hľadám partáčku 😊

adame_
1. sep 2018

@7ovecka7 ahoj ahoj, v utorok ideme na prvu konzultaciu .. Ty ako? Uz mas po? 🙂

natalia11111
2. sep 2018

@laurazma to dúfam rýchlo zbehne už chcem mať po odbere :D ako zvládaš pitie vody, ja som pila vždy veľmi málo a teraz mam pocit ze sa utopim :D a to ani 2litre zatiaľ nepijem :D

laurazma
2. sep 2018

@natalia11111 no s tym ja nastastie nemam probleem..2,5 l denne daaam v pohodicke..viac sa este neenalievam 😀

7ovecka7
2. sep 2018

@adame_ ahoj, my sme boli vo štvrtok na konzultáciu , resp. Na vyšetrenie, lebo riešime ešte iný problém a rovno s nami urobili aj konzultaciu a odbery. Ak chceš môžme popísať v súkromnej správe 🙂

nela456
4. sep 2018

Ahojte..my s muzickom tiez chodime do Heliosu ale v BB..mame za sebou jednu IUI neuspesnu a na dalsiu sme uz nesli lebo som nereagovala na clostyl. Rovno nam odporucili ivf a vzhladom na den cyklu v tom case sme hned v ten den zacali s protokolom sydney. Momentalne picham uz diphereline a menopur .. este cca 7dni a caka ma odber vajicok. Dufam ze nam to uz vyjde.Je to nase prve ivf.
Vsetkym ostatnym drzim palce a tym co sa boja inj nech sa neboja su aj horsie veci 🙂

repkaz
6. sep 2018

Ahojte, stale hľadám odvahu zavolať do Heliosu, ...mám skoro 6 ročnú slečnu a o druhé bábo sa snažíme 3,5 roka..... Prosím Vás, čo nás čaká na prvej konzultácii?...a platí sa niečo prvý krát?....Ja si to neviem ani predstaviť ako to tam prebieha....dakujem

vyhuelka
6. sep 2018

@repkaz ahoj, ja som tiež dlho otáľala ale bolo to úplne fajn 🙂 prišli sme, pokecali ako dlho sa snažíme, anamnézu, objednali nás na krv a na spermiogram a potom podľa výsledkov nám povedali aké máme možnosti 🙂 fakt nie je čoho sa báť 🙂 za konzultáciu sa neplatí, len za spermiogram a krv potom, to je nejakých 30€ dokopy 👍

repkaz
6. sep 2018

@vyhuelka ..Dakujem...dufam, že nam to dopadne dobre...

natalia11111
6. sep 2018

@laurazma ja ledva 2 a pol som vcera dala :D dneska to vyzera na menej :D ale dostala som mykozu a mam ruzove spinenie tak dufam ze nic zle to neznamena a ze mi stimulku nestopnu..

laurazma
6. sep 2018

@natalia11111 kks🙈 ja mam tiez nieco..sice iba biely vytok ale zacalo ma svrbiet 🤦🏽‍♀️ do kelu, to sme dopadli..dnes kolky den beries duphaston?

natalia11111
7. sep 2018

@laurazma dnes som piaty deň a od pondelka picham Decapeptyl.. musim si už pozrieť kedy mam vybaviť predoperacne.. začínam mať strach ale dúfam že to zbehne rýchlo :D

laurazma
7. sep 2018

@natalia11111 joo, tak to sme skoro na rovnako...hej, myslim ze povedali ze to nema byt starsie ako 3 tyzdne pred odberom..tak to este mame cas :P

natalia11111
10. sep 2018

@laurazma ja dnes prvá injekcia, ty kedy začínaš pichať? A nevieš ako sa pichá ten Decapeptyl ja som úplne zabudla ci treba čakať s vytiahnutím tých 5 sekúnd alebo ci to pichať do stlačenej riasy alebo uvoľniť..

laurazma
10. sep 2018

@natalia11111 ja v stredu 🙂 mne to s tymi 5 sekundami vraveli len pri gonale..takze len pichnes do stlaceneho bruska a uvolnis ak sa nemylim 🙂

laurazma
10. sep 2018

@natalia11111 tak predsa sa caka tych 5 sek...pozri tu videjko 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=iv-B3iDdN60
katulienkaja
10. sep 2018

Dobrý deň,chcem sa spýtať ci máte podobnú skúsenosť...navštevujeme CAR robili nam množstvo krvných testov a manžel mal spermiogram v januári ten bol ok len povedali ze je neaktualny tak bol aj v auguste a tam bolo všetko ok,následne poslali mna na priechodnosť a aj tá bola v poriadku a po priechodnosť znova odporučili spermiogram tentokrát nejaky rozsirenejsi za 180€ vraj keď aj tento bude dobrý mozme mať inseminaciu a ak nie tak umelé oplodnenie. Zvolili aj u vas takyto postup? Na co zbytočne ďalší spermiogram? Keď už vtedy jeen robili mali povedať hneď ze potom bude treba ďalší a z jednej vzorky mohli urobiť všetko potrebné

laurazma
10. sep 2018

@katulienkaja ahoj, my sme boli na iui a oni predtym vyzaduju morfologicky spermiogram..nas vysiel 100€, s tym ze tam spravia naozaj vsetky vysetrenia s morfologiou a genetikou spermii..je kvalitnejsi..