Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@majda27 ....juuj silno silno drzim prsty pri vklade...nech to hlavne vyjde a riadne sa uhniezdi 🙂 ...a kolko dni po ET sa ide na krv...no mna vsetko este len caka...takze ako vidim kolko nervov je okolo toho tak mam trosilinku aj obavy...ale zvladneme vsetko my zeny 😉 ...no nie?
@speranza, ano, vlozili sme dve.
@icub na treti den ich bolo 6, na piaty ostali 3. Vlastne ich bolo aj na ten piaty den 6, ale tri z toho boli vo vyssom stadiu a 3 ostali na urovni 4.dna vyvoja, dalej zial nepokracovali. tak sme pracovali dalej iba s tymi 3, co sa stale vyvijali. Jedno odpociva v mrazaciku a dve dufam sa vyvijaju u mna 😉
@makovicka53 na krv a sono sa ide 14.den po ET. obavy nemaj ziadne, neries nic vopred, vsetko bude prichadzat postupne. vsetko zvladnes a ked budes potrebovat pomoct, sme tu predsa na to. my zeny zvladneme aj nemozne 😉
@speranza1,mužíkovi preto zisťovali protilátky,lebo keď mu robili spg,tak sa mu všetky spermie zlúčili do jednej guče 😒 ak vy to nemáte,tak to zisťovať u vás nebudú..nám ešte musia zistiť,že prečo sa to robí..akože nebude to problém pri oplodnení,nakoľko oni to dokážu rozbiť...len je to také divné ☹ ☹
@danielkabn neboj,v heliku vam isto pomozu,ked bude treba, tak aj gucu rozbiju 😉 kazda, co sme tu, mame nieco, s cim si priroda neporadi, preto sme sa zverili do ruk odbornikov. a vidis - stimuluje sa a oplodnuje ta het 😀 . tak dufam, ze coskoro budeme mat aj nejake vysledky 🙂
@sylvestra viem moja..ja som len chcela vediet ze tie dievcence ktore su uz po OPU, a ktore uz vedia kolko vajok sa im oplodnilo a kolko sa im vyvija dalej... ze tie kolko premyslaju ze by si dali vlozit...samozrejme ked ma niekto len 1 embryjko tak inu moznost nema...ja osobne sama neviem kolko dame vlozit kedze som na zaciatku a neviem ci vobec nejake vajka budem mat.... hm neviem ci si ma pochopila...
@esperanza1 ano,moja, chapem. vies, najhorsie je, ze pocas toho vyvoja sa ich pocet moze menit, znizovat. skutocny pocet, ktory je vhodny na prenos, sa tak nase dievcence dozvedia az v den prenosu.skoda teda premyslat a trapit sa. az potom nastane dilema a treba sa rozhodnut. ale ak treba, v heliku pred tym vkladom poradia.
@sylvestra,ja sa nebojím,veď v Helíku sú odborníci 😉 a my im veríme 🙂 🙂
ja začnem stimulovať asi až v marci,lebo ešte čakáme na schválenie žiadosti,ktorá sa posielala 13.januára,takže ešte si počkáme 😒 ty už dovtedy budeš mať v brušku dve krásne detičky,ktoré už budú životaschopné 😵 takže sa teším na fotečky 😵
@speranza, nebojkaj,určite budeš mať aj ty nejaké vajíčka,však si sa napapkala dosť hormónikov 😀
@sylvestra ved ja viem, ze tu si vzdy vsetky dobre poradime, aspon ja cerpam z tohto fora cenne informacie 😉
Idem si pichat 150 jednotiek, ako asi vacsina z vas. Pribalovy letak mam uz prestudovany, tak vecer uz len do toho. A ked ste spominali, ze stipe/resp. nestipe ako Decapeptyl, tak v pohode. 😉
@ivankakov s tym vitaminom A neviem, ako to je, lebo mne ho dr. odporucil v kombinacii s eckom a kyselinou listovou....pre istotu sa este raz opytam
@sylvestra ...si zlata dik 🙂 ...ja teraz cakam na mrchu a uz som aj objednana na konzultaciu ku koordinatorke...tiez by som chcela riesit PN no uvidime ako to bude a kedy 🙂
@makovicka53 ja zatiaľ chodím do práce, beriem 5 deň proveru, už začínam aj veľa piť, aby sa môj organizmus z tej vody naraz nezbláznil. Až po ms sa rozhodnem či budem chodiť do práce, ked budem príliš ospalá a unavená, tak to radšej zabalím, ale od ms som si v práci nenaplánovala nič, takže môžem odísť na neurčito bez výčitiek nedokončenej roboty.
Ahojte dievčatá,
dnes som bola na kontrole.Vsetko je v poriadku a zostávam na 150 jednotkách a v utorok je dalsia kontrola a pohovor s embryologičkou. O čom ste sa rozprávali? Vyhodnotila aj ten trial test?
@ame držím ti palce pri pichaní
@majda27 ako sa majú tvoje bublinky?
@icub neboj sa verím ze tieto bublinky sú bojovníčky a dobojujú to do zdárneho konca.
@sylvestra uz mas nejaké príznaky? Budes aj testovať alebo si počkáš až do toho valentína?
@santana,držím palčeky,treba veriť tomu,že embrijká vydžia a potom im už bude najlepšie v maminkinom brušku 😉 😉
@icub budem držat palce nech ti to dobre dopadne 🙂
@majda27 tiež je to dobre ešte stale mate dost len nech sa vyvijaju aj tie moje dve stretneme sa na ET len musime tomu verit 🙂
@danielkabn dakujem aj tebe a prajem vela štastia teba to ešte len všetko čaká tak pevné nervy

@sylvestra takze vy ste si dali vlozit dve?
a ostatne dievcata... ako ste sa rozhodli... samozrejme podla toho kolko ich mate... kolko by ste si ich chceli dat vlozit?