icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

icub
7. feb 2011

@sylvestra to mas uplnu pravdu.. ale viem, ze to bude postupne vyprchavat.. ale hadam este chvilku vydrzi 😉
aj ja som na ne zvedava, kedze sa neozyvaju pevne verim, ze sa opat stretliv Martine a teraz su cca na ceste domov...

speranza1
7. feb 2011

ahojte bambulky..takze ja som dnes zobrala druhy krat proveru.... takze pomalinky sa to rozbieha aj u nas... dievcata drzim vam vsetkym paste....

izzie27
7. feb 2011

pekný deň vám prajem dievčatá,icub a sylvestra len pekne oddychujte a nestresujte sa. Ja viem, že sa to lahko povie ved aj ja budem asi taká.
@majda27 a @santana2 dievčatá asi ste uz v MT, tak netrpezlivo cakáme na vase pocity. 🙂
@danielkabn ahoj, my sme tiež boli u dr, Krajkoviča. Ked nám všetko povedal, tak sme sa mali pýtať, čo nás všetko zaujíma ale nás nič nenapadalo, lebo on to tak všetko pekne vysvetlil, že už som sa nemala na čo pýtať. 😉

izzie27
7. feb 2011

@ame ahoj ,Aj ja cítim vaječníky tak to je azda dobre aspon vieme ze sa tam niečo tvorí.ja asi nejaké foliky mám, ale este neviem ake velke a kolko, lebo aj na druhej návšteve mi robili sono cez bruško, lebo som este spinila. Zajtra sa hádam dozviem niečo viac. 🙂

icub
7. feb 2011

@izzie27 dufa,ze ich bude vela,vela... 😉

izzie27
7. feb 2011

@icub to dufam aj ja. hlavne aby boli potom dobré a ty sa ako cítiš? Budes na PN až do testovania alebo iba tento týžden a potom pojdes do práce?

icub
7. feb 2011

@izzie27 ja bude doma az do testovania.. no jasne, tomu musis verit, ze to bude ok.. 😉

majda27
7. feb 2011

@izzie27 @sylvestra, @icub, tak holky my mame uspesne vlozene 2 blastocyty v brusku. Dalsie dve sme si dali zamrazit a este ohladne dalsich dvoch si mame zajtra rano volat. @santana2 a ty si ako dnes dopadla? Asi sme sa tam nestretli, asi si tam prisla potom neskor. Inak holky jedna pani mala cez 20 vajicok... Tak dnes sa k nadejnym cakatelkam pridavam aj ja... Inak embriologicka manzelovi doborucila ten tribulus ale aj ostatne vitaminy aby bral dalej, ze mali dost velky uspech. Ja len dufam ze tie moje dve bublinky prezili tu cca 2 hodinovu cestu domov. Dalsia navsteva Heliosu bude 21. Februara.

icub
7. feb 2011

@majda27 super, tesim s tebou.. ja ma ist presne vtedy na kontrolu 😉

icub
7. feb 2011

@majda27 a kto ti robil transfer??? bolo vela zienok??

majda27
7. feb 2011

@icub Tak to sa tam potom spolu stretneme. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Mne vklad robila dr. Gatova, a bola velmi mila, a aj manzelovi sa pacila. No co som zaregistrovala tak bola este jedna po mne, ale to nebola santana ale ta druha co snami bola na OPU. Dnes tam moc ludi teda nebolo..

sylvestra
7. feb 2011

@majda27 no ahoj, uz sme ta cakali...super, tesime sa s tebou, opatruj si svoje bublinky, pekne oddychuj a prihovaraj sa im 😉
som zvedava aj na @santanu2, ako dopadla

danielkabn
7. feb 2011

@majda27,tak už to máš za sebou,teraz sa hlavne opatruj a stáž si svoje pokladíky 😉
@izzie,no my sme sa tiež nemali čo pýtať,všetko doktor vysvetlil...ale nabudúce by sme vraj už mali mať nejaké otázky..no ja neviem,zatiaľ čakáme na schválenie žiadosti,dovtedy nás hádam niečo napadne 😀
inak,môj manžel berie Profertil a vy ste tu spomínali nejaké iné lieky na spermie..lebo mužík ich nemá dobré a či by mu to nejako pomohlo??

icub
7. feb 2011

@majda27 tak to je super, ona je vzdy taka vysiata..uz len vydrzat tie dva tyzdne 😉
ale my se bojovnicky a hadam to zvladneme...

izzie27
7. feb 2011

@majda27 majdi to je pekné.Teším sa s tebou.Takže teraz len oddychuj.

sylvestra
7. feb 2011

@majda27 aj mne robila vklad Gatova, tiez som s nou spokojna, ona je taka srandistka, cloveku to padne vhod a odchadza odtial s dobrym pocitom.aspon mne sa zda.

bberika
7. feb 2011

Ahojte babenky.Zajtra idem na OPU,napište mi prosim vas,co ma čaka.Mam trošku obavy.Drzi palce babulkam čo dnes mali ET aj všetkym ostatnym.

sylvestra
7. feb 2011

@bberika ahoj, vitaj, nemusis sa vobec nicoho obavat. Precitaj si nasu diskusiu na str.62, tam som dievcatam opisala, ako to prebieha. som o par dni pred nimi, co sa tyka priebehu ivf. OPU je v pohode, neboj.

icub
7. feb 2011

dievcence, neozvala sa niekomu santana2????????????????????????

bberika
7. feb 2011

@sylvestra .Dakujem velmi pekne.Idem si to nalistovat 🙂 .Držkaj sa.Ty už cakaš na test?

majda27
7. feb 2011

@icub zatial nie? Asi to oddychuje aj s bublinkou v brusku a a spi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

izzie27
7. feb 2011

vkladanie bolelo alebo to bol len chvílkovy neprijemný pocit ?

majda27
7. feb 2011

@izzie27 to bol len chvilkovy pocit, potom ma to uz nebolelo. Len treba predtym dost vypit vody, treba mat plny mechurik 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

izzie27
7. feb 2011

@majda27 a ty sa ako citis?aj ty si dostala fotečku?
a co je so santanou?

izzie27
7. feb 2011

@majda27 tu vodu si pila tam?musi to byt voda alebo to moze byt aj caj alebo dzus?kolko je potrebné vypit vody?

ivankakov
7. feb 2011

🙂 Ahojte, už mám prvú injekciu decapeptyluv brušku, ale poviem Vám je to riadna sviňucha štiplavá a som rada , že mi ju pichla kamarátka sestrička. Až ma oblialo, ked začala tak hnusne štípať. Ale čo neurobíme preto, aby sme sa priblížili k vytúženému cieľu. Dúfam, že si časom zvyknem. Ale teraz už viem o čom ste hovorili, ked ste písali, že "štipká". 🙂 🙂

speranza1
7. feb 2011

@ivankakov ahojky mna to caka presne o tyzden v nedelu..ale ja picham dipherelin 😅

ivankakov
7. feb 2011

@speranza1 a prvýkrát, alebo už vieš ako to štípe?

speranza1
7. feb 2011

@ivankakov nie moja 1x....a budem si to musiet pichat sama..lebo mm sa na to nezmoze.. takze to zostava len na mne... ja musim byt ta silna a zvladnut to 😉

ivankakov
7. feb 2011

@speranza1 zvládneš, je to lepšie ako odber krvi, hlavne nech je to šup-šup za nami, asi budem strihať meter, že koľko ešte. A ty to budeš mať túto nedeľu prvýkrát?