Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte bambulky..takze ja som dnes zobrala druhy krat proveru.... takze pomalinky sa to rozbieha aj u nas... dievcata drzim vam vsetkym paste....
pekný deň vám prajem dievčatá,icub a sylvestra len pekne oddychujte a nestresujte sa. Ja viem, že sa to lahko povie ved aj ja budem asi taká.
@majda27 a @santana2 dievčatá asi ste uz v MT, tak netrpezlivo cakáme na vase pocity. 🙂
@danielkabn ahoj, my sme tiež boli u dr, Krajkoviča. Ked nám všetko povedal, tak sme sa mali pýtať, čo nás všetko zaujíma ale nás nič nenapadalo, lebo on to tak všetko pekne vysvetlil, že už som sa nemala na čo pýtať. 😉
@izzie27 @sylvestra, @icub, tak holky my mame uspesne vlozene 2 blastocyty v brusku. Dalsie dve sme si dali zamrazit a este ohladne dalsich dvoch si mame zajtra rano volat. @santana2 a ty si ako dnes dopadla? Asi sme sa tam nestretli, asi si tam prisla potom neskor. Inak holky jedna pani mala cez 20 vajicok... Tak dnes sa k nadejnym cakatelkam pridavam aj ja... Inak embriologicka manzelovi doborucila ten tribulus ale aj ostatne vitaminy aby bral dalej, ze mali dost velky uspech. Ja len dufam ze tie moje dve bublinky prezili tu cca 2 hodinovu cestu domov. Dalsia navsteva Heliosu bude 21. Februara.
@majda27,tak už to máš za sebou,teraz sa hlavne opatruj a stáž si svoje pokladíky 😉
@izzie,no my sme sa tiež nemali čo pýtať,všetko doktor vysvetlil...ale nabudúce by sme vraj už mali mať nejaké otázky..no ja neviem,zatiaľ čakáme na schválenie žiadosti,dovtedy nás hádam niečo napadne 😀
inak,môj manžel berie Profertil a vy ste tu spomínali nejaké iné lieky na spermie..lebo mužík ich nemá dobré a či by mu to nejako pomohlo??
Ahojte babenky.Zajtra idem na OPU,napište mi prosim vas,co ma čaka.Mam trošku obavy.Drzi palce babulkam čo dnes mali ET aj všetkym ostatnym.
🙂 Ahojte, už mám prvú injekciu decapeptyluv brušku, ale poviem Vám je to riadna sviňucha štiplavá a som rada , že mi ju pichla kamarátka sestrička. Až ma oblialo, ked začala tak hnusne štípať. Ale čo neurobíme preto, aby sme sa priblížili k vytúženému cieľu. Dúfam, že si časom zvyknem. Ale teraz už viem o čom ste hovorili, ked ste písali, že "štipká". 🙂 🙂

@sylvestra to mas uplnu pravdu.. ale viem, ze to bude postupne vyprchavat.. ale hadam este chvilku vydrzi 😉
aj ja som na ne zvedava, kedze sa neozyvaju pevne verim, ze sa opat stretliv Martine a teraz su cca na ceste domov...