icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ivankakov
7. feb 2011

@speranza1 Ja mám decapeptylu 4 krabičky po 7 injekcií, dúfam, že to všetko neminiem. 😀 😀

speranza1
7. feb 2011

@ivankakov ano 13steho v nedelu to bude moja prva injekcia... neviem ak sa mozem opytat bolo ti niekedy tazko na zaludku od provery???
ja mam taktiez 4 krabicky po 7 injekcii dipherelinu.... 😨 😉 🙂

speranza1
7. feb 2011

@ivankakov a inac ja si robim kvacky v kalendari 😀 😀 😀

ivankakov
7. feb 2011

@speranza1 nebolo mi ťažko, ale nikdy som si ju nedala na lačno, ráno som si ju dala o ôsmej a večer okolo siedmej.Ale vieš čo som zistila, približne ten 19 - 20 deň som nemohla dobre spať, mala som divnú náladu, dnes som začala už špiniť, tak som zvedavá, kedy dostanem, asi to bude skôr ako 30 deň, však uvidíme.

speranza1
7. feb 2011

@ivankakov no ja mam menzes pravidelny ako hodinky ..zvacsa je to na 29 DC...ale teraz s tymito tabletkami a injekciami neviem...
takze mam sa pripravit aj ja na "stipkanie"?? 😀 😀 😀

ivankakov
8. feb 2011

@speranza1 budeš "milo" prekvapená z tých prvých injekcií 😝

santana2
8. feb 2011

@majda27
@icub
@sylvestra
@izzie27 ahojte dievčence prepačte že som sa včera celý den neozvala ale mala som zlý telefonát a bola som s toho na nervy.Nevedala som ešte na čom som ale dnešok to potvrdil žiadny transfer nebude lebo moje emryjka sa rozhodli dalej nepokračovat ☹ .Som s toho velmi smutná ale nič s tym nenarobim. Všetkým vam prajem aby vam to vyšlo a bola by som rada keby ste mi dali vediet ako ste dopadli. Ešte raz vela štastia 🙂 Majdi tebe prajem aby sa ti uchytili obidve aj za mna

icub
8. feb 2011

@santana2 to mi je velmi luto... ☹ ☹ ☹ (ale dufam, ze to nevzdas a v dalsom cykle alebo ked sa bude dat pojdes do toho)

speranza1
8. feb 2011

@ivankakov ahojky a dobre rano.. ked sa mozem opytat ty si kedy bola na odber krvi? (myslim kvoli predoperacnemu vysetreniu?)

speranza1
8. feb 2011

@santana2 hoci sa nepozname.. ale ani si nevies predstavit ako je mi to uprimne luto 😔 .... ja pevne verim ze ak to este skusite urcite to vyjde 2x... mna cely tento kolobeh, ktory ste si vy uz odkrutili este len caka, takze ani ja neviem ako dopadnem... ale tak vsetko je uz v rukach Bozich....
...prajem ti vela vnutornej sily a pohodsy aby si aj tuto situaciu v zivote zvladla co najlepsie..

majda27
8. feb 2011

@santana2 to mi je velmi luto, dufala som ze aspon s tych dvoch ti zostane jedno, aby ti aspon to jedno mohli vlozit. Aj som na teba cely den myslela, ze ako sa mas ty. Napisem ti este do IP. Posielam ti vela pozitivnej energie.

Holky tak ja som si dnes este preistotu mala volat co je s tymi dalsimi nasimi bublinkami, a su to pekne blastocyty tak ich davame aj tie zamrazit. Vcera som si aj pekne pospala, a manzel sa o mna pekne stara.

sylvestra
8. feb 2011

Ahojte babule
@bberika ano, buduci tyzden budem mat vysledok, dufam, ze pozitivny 😉
@ivankakov gratulujem, trosku toho stipkania predsa vydrzime kvoli babu, nie? Vyskusaj pichnut dekapeptyl izbovej teploty, nie priamo z chladnicky, celkom sa nam to tu viacerym osvedcilo. Ja som mala tiez 4 krabice dekapeptylu po 7 injekcii, zostalo mi 5 injekcii. Ale isto to rychlo, otvarala som krabicu za krabicou, ani som si to riadne neuvedomovala.
@speranza urcite to zvladnes pichnut aj sama, nie je to nic hrozne. Ja som mala pichat rano a nemohla som celu noc kvoli tomu spat, tak som sa nadranom nasrdila, isla som si to taka nastartovana pichnut a v momente som spala ako babatko. Na kazdeho plati nieco ine, urcite sa nejako vyhecujes k "vykonu" aj ty. Drzim palce.
@majda27 to je dobre, ze mozes dat zamrazit aj dalsie. Budes tam mat peknu zasobicku surodencov 😉 .
No a @santana2 nakoniec. Mysleli sme na teba i majdu vcera cely den. Moja, je mi to velmi luto, verila som, ze budu silne. Najhorsie je, ze si si presla celou tou zlozitou cestou, na konci ktorej si si zasluzila aspon ten vklad, ked uz aj nie nieco viac. O to viac ma to mrzi. Prosim, nelam palicu, ked bude treba, oddychni si po psychickej stranke a nacerpaj nove sily a verim tomu, ze ked pride spravny cas, pojdes zase do toho. 😉

ivankakov
8. feb 2011

@speranza1 ja som bola v prvý deň bratia provery a ešte stále nemám výsledky krvi, 14.2. som objednaná na interné predoprečné vyšetrenie. Manžel bol o 5 dní skôr.

katka.he
8. feb 2011

@sylvestra vdaka moja..a ty sa kedy odvazis testnut?

katka.he
8. feb 2011

@ivankakov ja by som mala ist zajtra spolu s manzelom... tak dufam, ze tie vysledky nebudu stare, pretoze to vychadza tak ze budu stare cca 3 tyzdne a niekolko dni.. tak dufam, ze nebude kvoli tomu problem... no a interne vby sme chceli vybavit o tyzden v stredu...

speranza1
8. feb 2011

@ivankakov
@sylvestra ta katkahe..som ja 😀 😀 😀 😀 😀 ... len som nechcela aby to vedeli z inej temy..ale co uz pomylila som sa v prihlasovani 😲 😀

sylvestra
8. feb 2011

@katka.he nuz ja o testovani zatial nerozmyslam...ked tu citam baby v inej temicke, co su po transfere, ako raz maju ciarky, potom zase nemaju a podla toho sa tesia,alebo smutia, tak neviem neviem, ci nepockam radsej do tej krvicky.

speranza1
8. feb 2011

a ako sa maju ostatne dievcata? majda, icub a ostatne???

speranza1
8. feb 2011

@sylvestra a ktory si dnes den po ET?

sylvestra
8. feb 2011

@speranza1 som si myslela, ze to je niektora z vas, prave som hutala, ze ktora 😉

speranza1
8. feb 2011

@sylvestra 😀

sylvestra
8. feb 2011

@speranza1 ja som dnes 8.den po ET

ame
8. feb 2011

Dievcata, vcera som bola na sono po 5 davkach FSH injekcii a mala som vela folikulov, na jednom vajecniku 17, na druhom 24....to je dobre ci zle? Aby ma nezastavili, ked sa rychlo tvoria. Aby nebola kvantita na ukor kvalty. Nestretla ste sa s tym niektora?

sylvestra
8. feb 2011

@ame fuha, to je riadna uroda, s tym som sa fakt este nestretla. a pocula si dobre? 😀 to normalne ziram. doktor co na to povedal?

majda27
8. feb 2011

@ame ahoj
ja som bola vcera na ET a lezala tam jedna pani po OPU a ta mala cca 26 vajicok, tak kolko potom musela mat folikulov? Nerob si s toho ziadnu velku hlavu, hlavne aby ti narastli na tu velkost ako maju. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ame
8. feb 2011

@sylvestra dr. povedal, ze mi daju injekciu na lepsie dozrievanie, tak mi ju aj sestricka dala a mam prist vo stvrtok zasa na kontrolu....ale myslim, ze keby bolo nieco zle, tak mi dr. povie....

ame
8. feb 2011

@majda27 tak to si ma upokojila 😉 lebo naozaj je mozne, ze v mnozstve z nich nebudu zrele vajicka, takze cim viac folikov, tym vacsia sanca na vajicka 😉 Vam pri kontrolach aj hovorili, aku maju foliky velkost?

majda27
8. feb 2011

@ame ano cim viac tym lepsie, len potom to aj nasa penazenka pekne pociti.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ame
8. feb 2011

@majda27 to mas pravdu, ale co by sme preto neurobili, ze? 😉 Takze ty si teraz v stadiu cakania na vysledok, drzim palce, ved zatial napredujes pekne..... 😉

sylvestra
8. feb 2011

@ame nevies, co to bolo za injekciu? neboj, ved chodis na kontroly a keby sa im cosi nezdalo, uz by to riesili. hlavne sa nenamahaj a oddychuj. pri tom pocte mas fakt predpoklad, ze budes mat dost vajicok. a nezabudaj vela pit, ok?
@mazda27 a ty sa mi ako mas? ako sa dnes citis?