Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
lucetta velmi rada sa stretnem
v podstate môžem kedykolvek stači sa dohodnuť 😉
ok, ked pojdeme tak sa ozvem 😉
super
taku dobru ladovu kavu by som si dala 😀
ahojte kočky ako ste dopadli v pondelok? Ja som bola v sobotu v Heliose na prvom IUI, 15.3. idem na krva sono.
ahojte nadejne mamicky, ja tiez chodim do heliosu v martine a som zatial velmi spokojna s pristupom, ochotou..., mala by som teraz zacat jest lieky na podporu rastu vajicok, ale ako na potvoru mi neprisli moje dni, tak som musela ist na vyvolavaciu inekciu, a to cakanie a prechod tym procesom je hrozne na nervy. s manzelom sa snazim uz 3 roky a stale nic a ked uz svitne nejaka nadej, tak sa to zas skomplikuje. to cakanie uzasi nevydrzim, poradte co robit a stale na to nemyslet. 😉
hencidlo - tak už mate za sebou aj odbery aj SPG? ideš brať asi clostilbegyt nie?
ako na to nemyslieť to je večná otazka
ked na to prideš povedz aj mne 😀
jerryjanka . ano, teraz je to na mne, no a ako naschval sa to komplikuje a mam do toho aj stitnu zlazu.
to vies u nas asi nepojde nic jednoducho, ale stale bojujeme 😀 dufajme, ze sa to podari 😉
hencidlo - no my tiež ideme z kaluže do blata čim dalej tym viac problemov 😅
ale ja sa nevzdam
aky ste mali spg povedali vam?
ziadny, nas zachranca bude darca
idete na iui?
musis objasnit co je to iui, lebo som este neni tak zbehnuta
inak ty si z pb? ja som z pu 😎
hencidlo - daj meno nech ťa oslovujem nejako 😀
hej som z PB ale muž mi v pu pracuje 😀
iui - to je inseminacia - vstreknutie spermii za krčok maternice
alebo ivf - umele oplodnenie v skumavke
volam sa henrieta a ty? doktor hovoril o ivf 🙂
aj som myslela že si heňa - len som si nebola uplne ista
doki hovoril o ivf? ved ak ty ovuluješ stačilo by aj iui nie? 😅
ja neviem nechavam to na nich len nech sa to podari. mam na teba jednu prosbu volaj ma hoci ako len nie heňa, mam z toho fobiu 😀 a teba mam volat ako?
oki - tak ako ťa mam volať 😀
ideš si pichať injekcie do bruška že?
to je jedno aj henri, ešte nie najskor musim papať clostilbegyt na tvorbu vajicok a pak sa uvidi co dalej
len cakam kedy mi uz dojdu moje dni
no to je divne
lebo na clostil sa zvyčajne robi inseminacia
pri umelom oplodneni - teda ivf - sa pichaju injekcie, potom v narkoze vyberu vajička oplodnia a potom na 5 ty - 6ty den vkladaju embryjka
vsak uvidime, tak do dvoch tyzdnov ti dam vedet co sa bude diat lebo na 10-11 den musim ist do martina, tak potom budem asi mudrejsia, oki jerryjanka idem do vane a do hajan, tak sa zatim maj, prajem dobru noc. pa 😉
dobre jasne ozvi sa
dobru nocku
Ahojte žienky! Tak my sme včera boli 1x v tom Heliose...a Jerryjanka, došli sme až o 9.40. Neviem, či si ta ešte bola 😕 😕 .
Po prvej konzultácii a vyšetrení, mám pocit, že to bude veeeľmi dlhý proces 😖 😖 , takže máme Duphaston (zase 😖 ) a samozrejme clostilbegyt, no a manžel objdn. na spermiogram. o 26 ideme na uzv, či mám nejaké vajka 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ...dúfam, že bude aspon jedno, lebo ja to psychicky už asi nezvládnem 😔 😔 😔 😔
hencidlo...vitaj v klube! My sa snažíme 4 roky aúplne chápem, aké to je, ked sa mučí čakať najprv na mrchu, potom na branie liekov... je to strašné! 🙄 🙄 ja to raz prežívam v pohode, inokedy mám strašné depky a nervy ako na špagátiku. Snažím sa na to nemyslieť, ale to je skutočne veľmi ťažké 😖 . Žijem s nádejou, že zázraky sa dejú 😔 .
ahojte tak tov tej povazskej a okoli su nejake zle vlny lebo aj ja som odtial a v aprili nas caka ivf, uz mame konecne schvalenu ziadost, a zajtra idem pre lieky, trosku peniazkov oplieskat 🙂
fomarik neboj raz sa to podari aj my sme dlho cakali na naseho prveho anieločertika a dockali sme salen ten druhy nam uletel do nebicka, tak dufame, dalej.
fomarik - nebola som tam vôbec ☹ iui sa nekonalo vajičko bolo len vpravo 😔
čaute baby, ja som tiež z PB a snažíme sa už 5 rokov, tento rok asi v auguste pôjdeme na 4 IVF-ICSI 😉
4te??? ty kokso to by som šla už skôr asi na nativ alebo sof 😅
tak 4te to je sila
cafte, dnes to tu zije 😉
zajtra ideme na dalsiu konzult. aj s vysledkami...som veeelmi zvedava 😒
jerry, ako pokracujete?
fomarik, dal Ti clostil?

veru, zvladneme vsetko 🙂
inak ty si Jerry z PB, moj otec je povodom z PB 😉 jeho brat tam zije a sesterka tiez . aj mm mam odtial nedaleko, takze sme v PB dost casto. mozme niekedy skocit na kafe 😉