Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
lucetta velmi rada sa stretnem
v podstate môžem kedykolvek stači sa dohodnuť 😉
ahojte kočky ako ste dopadli v pondelok? Ja som bola v sobotu v Heliose na prvom IUI, 15.3. idem na krva sono.
ahojte nadejne mamicky, ja tiez chodim do heliosu v martine a som zatial velmi spokojna s pristupom, ochotou..., mala by som teraz zacat jest lieky na podporu rastu vajicok, ale ako na potvoru mi neprisli moje dni, tak som musela ist na vyvolavaciu inekciu, a to cakanie a prechod tym procesom je hrozne na nervy. s manzelom sa snazim uz 3 roky a stale nic a ked uz svitne nejaka nadej, tak sa to zas skomplikuje. to cakanie uzasi nevydrzim, poradte co robit a stale na to nemyslet. 😉
hencidlo - tak už mate za sebou aj odbery aj SPG? ideš brať asi clostilbegyt nie?
ako na to nemyslieť to je večná otazka
ked na to prideš povedz aj mne 😀
jerryjanka . ano, teraz je to na mne, no a ako naschval sa to komplikuje a mam do toho aj stitnu zlazu.
to vies u nas asi nepojde nic jednoducho, ale stale bojujeme 😀 dufajme, ze sa to podari 😉
hencidlo - no my tiež ideme z kaluže do blata čim dalej tym viac problemov 😅
ale ja sa nevzdam
musis objasnit co je to iui, lebo som este neni tak zbehnuta
inak ty si z pb? ja som z pu 😎
hencidlo - daj meno nech ťa oslovujem nejako 😀
hej som z PB ale muž mi v pu pracuje 😀
iui - to je inseminacia - vstreknutie spermii za krčok maternice
alebo ivf - umele oplodnenie v skumavke
aj som myslela že si heňa - len som si nebola uplne ista
doki hovoril o ivf? ved ak ty ovuluješ stačilo by aj iui nie? 😅
ja neviem nechavam to na nich len nech sa to podari. mam na teba jednu prosbu volaj ma hoci ako len nie heňa, mam z toho fobiu 😀 a teba mam volat ako?
to je jedno aj henri, ešte nie najskor musim papať clostilbegyt na tvorbu vajicok a pak sa uvidi co dalej
len cakam kedy mi uz dojdu moje dni
no to je divne
lebo na clostil sa zvyčajne robi inseminacia
pri umelom oplodneni - teda ivf - sa pichaju injekcie, potom v narkoze vyberu vajička oplodnia a potom na 5 ty - 6ty den vkladaju embryjka
vsak uvidime, tak do dvoch tyzdnov ti dam vedet co sa bude diat lebo na 10-11 den musim ist do martina, tak potom budem asi mudrejsia, oki jerryjanka idem do vane a do hajan, tak sa zatim maj, prajem dobru noc. pa 😉
Ahojte žienky! Tak my sme včera boli 1x v tom Heliose...a Jerryjanka, došli sme až o 9.40. Neviem, či si ta ešte bola 😕 😕 .
Po prvej konzultácii a vyšetrení, mám pocit, že to bude veeeľmi dlhý proces 😖 😖 , takže máme Duphaston (zase 😖 ) a samozrejme clostilbegyt, no a manžel objdn. na spermiogram. o 26 ideme na uzv, či mám nejaké vajka 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ...dúfam, že bude aspon jedno, lebo ja to psychicky už asi nezvládnem 😔 😔 😔 😔
hencidlo...vitaj v klube! My sa snažíme 4 roky aúplne chápem, aké to je, ked sa mučí čakať najprv na mrchu, potom na branie liekov... je to strašné! 🙄 🙄 ja to raz prežívam v pohode, inokedy mám strašné depky a nervy ako na špagátiku. Snažím sa na to nemyslieť, ale to je skutočne veľmi ťažké 😖 . Žijem s nádejou, že zázraky sa dejú 😔 .
ahojte tak tov tej povazskej a okoli su nejake zle vlny lebo aj ja som odtial a v aprili nas caka ivf, uz mame konecne schvalenu ziadost, a zajtra idem pre lieky, trosku peniazkov oplieskat 🙂
fomarik neboj raz sa to podari aj my sme dlho cakali na naseho prveho anieločertika a dockali sme salen ten druhy nam uletel do nebicka, tak dufame, dalej.
čaute baby, ja som tiež z PB a snažíme sa už 5 rokov, tento rok asi v auguste pôjdeme na 4 IVF-ICSI 😉
cafte, dnes to tu zije 😉
zajtra ideme na dalsiu konzult. aj s vysledkami...som veeelmi zvedava 😒
jerry, ako pokracujete?
fomarik, dal Ti clostil?

veru, zvladneme vsetko 🙂
inak ty si Jerry z PB, moj otec je povodom z PB 😉 jeho brat tam zije a sesterka tiez . aj mm mam odtial nedaleko, takze sme v PB dost casto. mozme niekedy skocit na kafe 😉