Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte babule, velmi sa ospravedlnujem, ze sa hlasim az teraz, mala som tazky den, hlava ma boli ako kona. Ale aspon ze ten den stal za to a mozem hlasit dobru spravicku 😉 Buduci tyzden idem na dalsiu kontrolu, tak aspon potichucky medzi nami dievcatami zahajujem tehu vlnku a cakam, ze sa pridate 😵
Ahoj @sylvestra,tiež ti potichúčky gratulujem a nech tvoje bublinky pekne rastú a nech sa držia 🙂 🙂 a tiež si poprosím jeden tehu vírusík 😵 😵 ...ja síce som čakateľka na schválenie žiadosti,ale tiež podstúpim všetko toto,ako vy všetky z Helíka 😅 😅
Ahojte koceny, dakujem vam vsetkym, co ste tu, ze ste na mna mysleli a drzali palcoky. Veru ze som aj citila ten prilev pozitivnej energie 😉 . Vcera bolo v Heliku ludi ako maku a to som prisla az okolo 7.45. Sono robili Gatova a Galo, Krajka som ani nevidela. Chcela som ist ku Gatovej, nakoniec som skoncila u Mr. G 😀 ale bol v pohodke, komunikoval, co ma tesilo. Nasiel mi plodovy vacok a povedal, ze este nemam oslavovat, ze mi to musia potvrdit z krvi. Ale vraj to vyzera, ze je to tam. 😵 Poobede mi volali az po 15.00, uz sme boli aj s muzickom nervozni. Akurat som vystupovala z vlaku, ked mi volali, v tom hluku som vysku hcg nezachytila, ale vobec ma to netrapi 😀 . Len som pocula asi 3x ze mi velmi gratuluju, ze plodovy vacok potvrdila aj vyska hcg a ze sa uvidime o 10 dni na sone 😀 😀 😵 😵 jupiiiiiiiiiiii. Nechcem sa s tym zatial moc chvalit, aby som nieco nezakrikla. Preto som vam vcera len tak v kratkosti medzi nami-dievcatami, vsak kopeme za jeden team 😉 .Dievcata, ocakavam, ze ma budete nasledovat vsetky rad radom 😉
@sylvestra jeeeeeeeeeeej super, a chcem sa opytat, ci si rano ranajkovala ked si isla na krv, ci si sa normalne najedla a dala si si rano aj utrogestan, ci az ked si prisla domov??? a dostala si aj vcera obrazok, ci nie??
tesim sa tesim... hadam v pondelok budeme to iste pisat aj my s majdou....
@izzie27 dnes mas velky den, dufam, ze to prebieha v poriadku, myslime na teba
@ame vcera som si veru spomenula na ten drziak, ked mi brali krvicku 😀 o ktorej si bola vcera rano? aj ty si tak dlho cakala? ja som sa vybavila az pred 8.45 ☹
@bberika gratulujem k bublinke, opatruj sa, oddychuj, mysli pozitivne a pekne sa jej prihovaraj, aby sa jej u teba pacilo 😉
@icub, @majda27 ako sa mate, zienky? a ako sa citite? dufam, ze som vas pozitivne navnadila a ze nic ine ako uspech si nepripustate
@danielkabn , @makovicka53, @ivankakov @speranza1 vam budem v dalsom postupe drzat prstoke, nech ide vsetko, ako ma 😉
@freeze24 dakujem i tebe, a ked nas sledujes, kludne obcas aj napis. aj ty snazilkujes?
@icub cestou do heliku som si dala par hryzov a napila sa. ale nie vela, len aby som mala nieco v zaludku. rano som si utros nedala, az po sone. nechcela som cakat az domov, lebo mi bolo jasne, ze pridem neskoro.obrazok som nedostala, ale hadam uz nabuduce bude 😉 a dufam, ze uz to bude trosku vacsie a ze mi povedia, ci je jedno, alebo dve. pevne verim, ze aj vas dve cakaju prijemne spravicky. normalne som odtial odchadzala v euforii, doteraz mi to akosi nedochadza 😀
@sylvestra z velkeho uprimneho srdiecka vam blahozelam a velmi vam prajem nech vasa bublinka rastie tak ako ma a nech ste obidve v poriadku a nech mate cele bezproblemove tehu a samozrejme a cas po tehu.... 😵 😵
ja mam v sebe este len druhu injekciu dipherelinu...nastastie ma to vobec nestipe, neboli a nemam ziaden problem si to pichat...mam pocit ako keby som pichala injekcie odjakziva 😀
len nechapem jednej veci preco mi pred OPU maju brat krv 3x.... myslela som si ze tie predoperacne vysetrenia krvi mi moze urobit vsetky moja gyndoska..ale mne brala 1x gyndoska...potom mam ist na hematologiu(kde mi dnes oznamili ze sa tam objednava mesiace a mesiace dopredu) a na zaver ze mi ma brat krv aj na internom.. aj vy ste to tak mali dievcata???? ja som z toho troska na prasky... 🙄 😨 😔
@speranza1 pocuj a keby si isla k obvodnej dr. mne sestricka u obvodnej zobrala niekolko ampuliek krvi naraz, aj ampulky co treba na predoperacne, aj na tie infekcne choroby (a netrvalo to tak dlho), vysvetli jej preco to potrebujes a bude (potom pojdes na interne s vysledkami a nemusia ti tam brat krv). Skus to tak ja som vtedy ani u mojej gynekologicky nebola...
@speranza1 všetko som si dala zobrať u obvodného, bolo to 7 skúmavok, výsledky už mám doma. Tiež sa trochu vykrúcali, že prečo mi to nerobí gynekologička, ale nakoniec to urobili a zadarmo. Včera som bola s výsledkami na internom, všetko mi tam rozpísala a vyšetrila ma, taktiež som nič neplatila.

@izzie27 Bezim z vychadzky rovno k PC,že sylvestra tu už zavesila dobre spravy a zatial nic?! Ja som len včera bola na ET,takže mam pred sebou dlhaaanske 2 tyždne.A tebe držim pršteky na zajtrajšom odbere.Nech mas dobru a kvalitnu urodu 🙂