Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

denis19
21. dec 2009

ka131
tak já ti držím palec!!!!! mám ted z Heliosu v bríšku jendo mimčo a tak ať to výjde i vám!!!!!!

ka131
autor
21. dec 2009

Ďakujem si zlatá. Prosím ta ako dlho to trvalo kým ste sa dostali k takému krásnemu zázraku. Držím ti palce nech sa ta penkne držká a za 8 mesiacov nech ste šťastní rodičia. 😉

afrika
21. dec 2009

ka 131 držím pršteky, tiež chodím do Heliosu a vyzerá to nádejne, ale nechcem nič zakríknuť. tie vyšetrenia síce trošku trvajú, ale uvidíš ako dobre sa ti tam bude chodiť. sú naozaj super 😵

denis19
21. dec 2009

ka131
nám to tralo od první návštevy heliku po ET 5 mesícu

ka131
autor
21. dec 2009

afrika - možno sa tam stretneme 😅 - manžel má isť na spermiogram v januári a ja mám isť tretí den menzese a s výsledkami máme prisť tak ked spermiogram vyhodnocujú 2 týždne, s výsledkami pojdeme až vo februári.
denis 19 - Ja mám s manželom v máji narodeniny taky drobec by bol krásny darček

denis19
21. dec 2009

ka
tak to by bylo skutečne parádní!!!!! já mám narodky v júny a to máme i termín na poro, jen o tri dny posunutý, tak ať to vyjde jak má!!!!
kolik vám je let?

ka131
autor
21. dec 2009

denis 😉 - Držím ti palce. Hlavne aby bolo všetko v poriadku a drobec zdravý. Už si sa dívala na čínsky kalendar pohlavia čo ti vychádza. Ja budem mať tento rok 27 a manžel 30 a manželia sme 3 roky no v auguste 4 roky a predtým sme chodili 5 rokov. Snažíme sa 2 roky a Vy máte koľko rokov?

denis19
21. dec 2009

ka...jééééé mi hodne, byla to naše poslední šance, já mám na porod 38 a v tom roku mnž 40!!!!! manželé jsme 10 let....stále jsme verili,ale nevyšlo to jinak jen takto!!!! ne na činský horoskop jsem se nedívala...kdeho mohu najít?

ka131
autor
21. dec 2009

denis - dúfam že ti to pomôže. skoro všetkým to vyšlo. Dufam že sa potešiš. 😉

afrika
21. dec 2009

ka 131 prosím ťa ako sa to tam dá vyrátať? nerozumiem moc tomu. ďakujem 🙂

ka131
autor
21. dec 2009

Klikni si na tu stdránku čo som ti poslala alebo mi napíš mesiac kedy si otehotnela a ja sa ti tám pozrem

ninajana
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ka131
autor
21. dec 2009

ninajana - ak budem niečo také potrebovať tak sa ti ozvem ale momentálne neviem čo nás čaká a ani čo budem užívať. Ale dakujem si zlatá. pa

ka131
autor
21. dec 2009

afrika ked ti vinde ta tabulka tak hore sú roky a na ľavo je mesiac kedy si otehotnela. Pozrí sa na to a ked nie napíš mi mesiac počatia

afrika
21. dec 2009

takže ak bole teoreticky mesiac počatia december, tak to vyzerá na chlapca ak som správne pochopila, že tie roky znamenajú koľko mám ja rokov 😕

ka131
autor
21. dec 2009

Neviem ale písala si že máš 38 a december je dievča nie? ale ak máš 37 tak je to chlapec, ved je to jedno len nech je zdravé aj ked každá mamina túži po dievčatku.

ka131
autor
21. dec 2009

afrika - bolo to hrozné si pichať tie inekcie. A čo ste mali umelé oplodnenie alebo insemináciu. Ako si to všetko zvládala. A manžel čo? Aký ste maly vy problém.

afrika
21. dec 2009

ka ja mám 25 rokov. denis má 38. my sme otehotneli aj spontánne, ale bolo z toho MA. potom 3x inseminácia-nepodarilo sa. prvú stimulku na IVF mi stopli a druhú sme dotiahli do konca a teraz čakáme, či z toho niečo bude... 😵 . nebolo to také strašné, rýchlo to ubehlo. len musíš presne dodržiavať čo ti povedia.
manžel má teratozoospermiu a ja PCO. nebojkaj sa, urobili ste dobre, že ste navštívili centrum. 😉

ka131
autor
21. dec 2009

ano vychádza ti chlapec. My sme ešte ani raz neboli tehotní ale asi je to lepšie aspon psychika nás drží. A môj manžel má tiež teratozoospermu a prosím ža čo je to PCO. Poviem ti pravdu najprv som moc chcela isť do centra a ked sme tam už boli malá som pocit či niečo neunahľujeme. Tiež dúfame a dufame a stale nič tak už to necháme na doktorov. A koľko stojí ta inseminácia. Bola si na márotke? Myslíš že s manželovým spermiogramom to má zmysel nemáme isť rovno na umelé.

afrika
21. dec 2009

ka131 PCO sú polycystické vaječníky. inseminácia nás stála starých 3000SK+lieky. počas insem. som nebola na PN, počas IVF áno. oni vám v centre poradia, či je pre vás vhodná IUI alebo radšej IVF. my sme mali teratozoosp. aj keď som otehu spontánne. závisí to od toho aké percentá vám vyšli a aké šťastie budete mať 😉 . nám radili len insem., na IVF nás nechceli pustiť.

denis19
21. dec 2009

ka
tak jdu mrknout tu tabulku....afrika, ale jsi najednou zestárla...holka moje 😀 😀 to jen špásuji 😀

ka131
autor
21. dec 2009

denis 19 -napíš čo ti vychádza. A berieš teraz niake lieky.

afrika - prosím ta manžel bral niake lieky môj vitamín E a pol roka Profertil

afrika
21. dec 2009

môj bral vitamín E-1 mesiac a cez pol roka s prestávkou karnitín, tribulus a centrum.
denis srandičky 😀

denis19
21. dec 2009

afrika...tak co takto pred vánocema 😀 vtípky 😀

ka
muj mnž bral profertil,ale bez výsledku...sám o sobe má dosti zdravou životosprávu a profertil je jen smes vitamínu...takže u nás nic,aleneva......
a co mi vychází...to je težko, kdy se u ivf bere početí???odber vajíček a jejich oplodnení? či ET? dle mne by to mel být odber vajíček a spemoníku a tudíž to je holka, neboť to je septem. a já mám ted 37 a tomu by zodpovídalao i dle babských rečí mé bríško, jde mi spíše do boku ne do predu...tak tam mám asi hokčinku 😀
afrika tobe to jak vychází?

daguska
25. dec 2009

ahojte baby, pichala si niektorá z vás injekcie do brucha? bolí to? ja som tiež bola v martine ale zatial len konzultujeme.

wodanka
26. dec 2009

ahoj daguska.. 🙂 ja som zrovna pred dvomi dnami zacala pichat injekcie a mozem Ti povedat, ze sa nemas coho bat, je to uplne v pohode 😉
ak sa mozem spytat, aky je vas problem ked chodite do MT?

denis19
26. dec 2009

daguska
wodanka má pravdu...nemáš se čeho bát, nebolíto, neštípe to...tak jeń odvahu....a hodne zdaru.... 😕

wodanka....tak jak se máš?????? co svátky?

daguska
27. dec 2009

wodanka, denis19: no trosha sa bojím z injekcií mam tak trocha strach a predstava pichania si do brucha zrovna nie je príjemná. Do martina sme začali chodiť už lebo som hrozne zúfalá po všetkých tých vešetreniach a rozdielnych názoroch. Rozhodla som sa pre darcovstvo takže teraz len konziltujeme a hladáme všetky možné riešenia. a ako ste na tom vy babenky, chodíte tam dlho?

wodanka
27. dec 2009

ahoj daguska.. urcite sa nemas coho bat, je to uplne v pohode 😉
ak spravne rozumiem, tak ide o darcovstvo spermii ?
my chodime do MT uz od septembra, mm ma oligoasthenoteratozoospermiu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre