icon

Hľadám žienky, ktoré idú na IVF v roku 2020

patka27
12. jan 2020

Ahojte zienky niekto kto ide na ivf tento rok kto zacal a co vsetko absolvujete?

Strana
z4
princess59
13. jan 2020

Ja začínam stimuláciu za pár dní, už čakám iba na krámy 💃🏼💃🏼 už sa teším lebo som mala začať už v decembri ale posunuli to na január kvôli sviatkom

patka27
autor
13. jan 2020

@princess59 ak mozem vediet kde chodite vy? Do akeho centra ja uz dnes 3 den beriem injekcie stredu mam.usg mam.kratky protokol mam.dost obavy ako to vsetko zvladnem.a.hlavne to cakanie ake mate vy injekcie?

princess59
13. jan 2020

@patka27 ja mám tiež krátky protokol.
Začnem pichať Gonal 137,5 jednotiek, potom orgalutran a fraxik dúfam že tento kokteil bude úspešný 🤦☺️ prvé ivf sme mali v heliose MT a zo 4 vkladov som raz biochemické inak nic teda sme v Reprofite v Brne. Ja osobne som bola spokojná aj v MT ale zmena je život a trošku mi nevyhovovalo že nás hneď tlačili do ďalšieho cyklu bez vyšetrení
A ty chodíš kam ?? (Dúfam že môžem tykať)

patka27
autor
13. jan 2020

@princess59 samozrejme tykame ja.idem.na.prve ivf mam.uz.jednu dcerku 6 rocnu nedari sa uz dlho mam jeden.nepriechodny vajcovod a samozrejme anovulacia 🤔 chodim.do KE SPLN kratky protokol aby sme.boli rychli a dufam ze bude aj uspesny🙂🙂 picham bemfola a meriofert potom cetrotide dufam.ze zaberie to ze vajka budu ako sa patri ze zareagujem vam drzim palce🤗🤗🤗 aby vsetko.dobre dopadlo.ked uz na 2pokus u vas je aka.chyba?

princess59
14. jan 2020

@patka27 muž má oligoteratoastenozoospermiu.... Úplne skromný chalan 🤣🤣🤣 viac toho nazbierať už nemohol 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ tak sme mysleli že to ivf vyrieši, lebo vraj by bol zázraky ak by sa podarilo normálne.
Ale keď sa nepodarilo tak sme porobili všetky vyšetrenia a Repro bola zla tak som brala pár mesiacov medrol ale bezo zmeny, zlepšilo sa to až po igamplii, ale tu už užívam asi pol roka ... Tak dúfam že to vďaka tomuto kokteilu liekov výjde. Neboj pokiaľ máte spermiogram Ok tak je väčšia pravdepodobnosť že sa to podarí na prvú šupu 😉😉 aj keď osobne si myslím že je to aj tak celé o veľkej náhode a šťastí 🙈🙈 ale snáď sa unaví a sadne aj na nás 😝😝

patka27
autor
14. jan 2020

@princess59 manzel.mal.urobeny spermipgram.asi pred 4 mesiacmi ale.nebol.vsak velmi zly ale ani najlepsi samozrejme.kupila.som.mu folandrol volnopredajny odporucil.doktor.teraz mu davam.vitamin E200 pre istotu tak.uvidime.podla.mna.akokeby sa slo na.slepo ja som.chcela.robit nejake vysetrenia co sa tyka genetika a kadeco ale lekar vravel vela.cakania na to tak ja zvedava co z toho bude este k.tomu sa prihodila infekcia.mocovych ciest mam.ATB lieky tak.neviem.co vsetko bude.dalej ale.pevne verim.ze to vynde nam.a.vsetkym.kto to absolvuje🤗 nevsimat tie bodky felefon blbne😂😂

marti_nela
15. jan 2020

@patka27 Ahoj, mňa čaká prvé IVF, dnes som 2.DC. Veľmi dúfam, že to vyjde 🙏

princess59
15. jan 2020

@patka27 jasné že sa to podarí 👍👍 musíme veriť. Ja som mala dnes dostať krámy lebo som 28 deň cyklu a zatiaľ nič ...len trosku spinenie tak dúfam že sa mi v noci spustia nech môžem začať. Aspoň že mam toho teraz v robote toľko že nato nemám čas myslieť 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️lebo by som sa zbláznila. Aj plánuješ ísť na PN ?

marti_nela
15. jan 2020

@princess59 @patka27 držím palce, určite sa to podarí 🙏👍

princess59
15. jan 2020

@marti_nela ďakujem no hádam teraz už áno, ale už som nadstavena tak že ak nie tak sa nič nedeje...som s tým všetkým tak viac zmierená a pripravená aj na neúspech ...čo sa má stať sa stane ale už sa teším na celý ten proces. Tebe tiež držím palce. Ak sa môžem spýtať aký máte problém ?

marti_nela
15. jan 2020

@princess59 ďakujem 🙂 u mňa je to vek a s tÿm spojené anovulačné cykly, povedala som si, že už nemôžem dlhšie čakať a skúšame to takto, veľmi dúfam, že to vyjde 🙏 super, že to už berieš takto, verím, že Vám to vyjde 👍

princess59
15. jan 2020

@marti_nela a aky ti dali protokol?? A kam chodíš do centra ?

marti_nela
15. jan 2020

@princess59 mám krátky protokol, chodím do Olomouca, veľmi sa v celej tejto problematike asistovanej reprodukcie neorientujem, ani som poriadne nevedela, čo sa pýtať doktorky na konzultáciách 😲 injekcie som na moje prekvapenie zvládla v pohode, aspoň niekedy je výhoda mať na bruchu aj tuk 😬

marti_nela
15. jan 2020

@princess59 @patka27 beriete aj nejaké vitamínové a prírodné doplnky?

patka27
autor
15. jan 2020

@marti_nela ziadne vitaminy ani doplnky momentalne myslim.ze.tie injekcie d
Stacia asi.

patka27
autor
15. jan 2020

@princess59 ja som uz na pn tie.kontroly a vsetko to.je dost a by som.nestihala.

patka27
autor
15. jan 2020

@marti_nela od akeho dna zacinate stimulovat a ake injekcie ste dostali prajem vam pohodlne stimulovanie🤗🤗

princess59
16. jan 2020

@marti_nela @patka27 ja tiež nič neuzivam, ale potom plánujem jesť veľa ananásu ale či to pomáha alebo je to len placebo neviem 🤷🤷 tiež rozmýšľam nad Pn. Rada by som bola doma v kľude ale na druhej strane v práci mi aspoň letí čas...tak som ešte není rozhodnutá....a krámy stále nikde....

marti_nela
16. jan 2020

@princess59 @patka27 od začiatku novembra užívam všetko možné, čo mi odporučila doktorka, pri januárovej kontrole to vyzeralo, že sa mi výsledky zlepšili 👍 dúfam, že to bude dobré hlavne teraz 🙏

marti_nela
16. jan 2020

@patka27 dnes mám 3. deň stimulácie, zatiaľ v pohode 🙂 mám Puregon a Eigenorm, Synarel, Prednison, za pár dní pridám Fraxiparin, aké lieky berieš ty?

patka27
autor
16. jan 2020

@marti_nela tak ja mam.bemfola injekcie,cetrotide a meriofert to je vsetko potom uz len jedna bude ovitrrele.nejako.mate dost tych injekcii nech samozrejme.len sluzia🤗

patka27
autor
16. jan 2020

@princess59 no bodaj to vyslo vam teraz aby ste uz bola tehotna vsetko je mozne 🤗 skuste testik

princess59
16. jan 2020

@patka27 už sa spúšťa chvála Bohu. Od kedy vieme že to normálne nepôjde netestujem zbytočne nech som není sklamaná....baby ale ako kukám vy máte pekný kokteil liekov 🙈🙈 ono sa to ani nezdá koľko toho do nás natlačia

marti_nela
16. jan 2020

@princess59 ako som čítala niektoré komentáre na MK tak ja mám ešte málo stimulačných liekov 😲😬 ja beriem veľmi veľa vitamínových doplnkov, asi 12 tabliet každý deň a k tomu čerstvú včeliu materskú kašičku, ale tento vitamínový koktejl sa u mňa prejavil ako dobrý

nkf
23. jan 2020

Ahojte, pridám sa k vám ak môžem, Ja som mala 1IVF v novembri, ale ani jedno embrijko neprežilo takže začíname opäť, Som po odbere vajíčok, zo 4 folikulov bolo len 1 vajko, ostatné boli prázdne, takže teraz čakáme na predĺženú kultivaciu, ak prežije tak ešte genetika a potom KET, no uvidíme, ale ak je to to pravé tak snáď vydrží 😁🤗🤞

majoranka24
23. jan 2020

@nkf Idete si dat to jedine vajicko geneticky vysetrit? Co ak vam nezostane?😕 Ja by som si ho asi radsej nechala vlozit. Ked mate takto malo vajicok, nerozmyslala si skor nad darovanymi? My planujeme ist asi v marci na IVF. S darovanymi vajickami.

nkf
23. jan 2020

@marti_nela materská kašička je super, vraj to pomáha, je dosť drahá, Vitamíny sú lepšie v celku, napr koktail viacerých vitamínov v jednom, femibion je ôk, od prvého neúspešného IVF som ho začala užívať a výsledky mam lepšie ako pred prvým IVF, tiež sliznica je oveľa lepšia, jem ananás a pijem salviovy čaj, endometrium mam lepšie zo 6mm na 18 tak niečo z toho určite pomohlo

nkf
23. jan 2020

@majoranka24 prvý krát som mala 4 vajka, 1 vydržalo až do 6 dňa, 2 do 5, aj tak nič nebolo, Mám už 43 rokov nechceme riskovať, chcem dieťa ale nech je zdravé

nkf
23. jan 2020

@majoranka24 tento rok to skúsime ešte s mojimi vajíčkami, ak to nebude reálne tak potom pouvazujeme nad inými možnosťami, 🤗

marti_nela
23. jan 2020

@nkf ahoj, držím veľmi silno palce, aby to vyšlo 🙏 mňa čaká odber v sobotu ráno, vidno iba 2 folikuly, tak uvidíme, ako to celé dopadne 😊🙏

Strana
z4