icon

Hľadám žienky, ktoré idú na IVF v roku 2020

patka27
12. jan 2020

Ahojte zienky niekto kto ide na ivf tento rok kto zacal a co vsetko absolvujete?

marti_nela
23. jan 2020

@nkf u mňa ten môj vitamínový koktejl tiež zabral, lebo pri mojej veľmi nízkej hodnote AMH sú aj 2 folikuly zázrak 😔 takže už môžem iba veriť a dúfať, že to vyjde 🙏

nkf
24. jan 2020

@marti_nela držím palce 🤞🤞🤞

marti_nela
24. jan 2020

@nkf ďakujem 🙏

nkf
26. jan 2020

@marti_nela ahoj ako si dopadla v sobotu s odberom?

nkf
26. jan 2020

Ja som 4dni po odbere a konečne mi je lepšie, Tentokrát to trvalo dlho kým som sa dala dokopy, ale sestrička ma upozornila že to bude asi viac bolieť lebo sa nemohli dostať k vajickam, museli mi aj brucho silnejšie tlačiť, dúfam že vy baby to budete mať ľahšie

marti_nela
26. jan 2020

@nkf ahoj, boli 2 vajíčka 🙂 teraz už len veriť 🙏

lalilla
26. jan 2020

@princess59 mozem sa spytat prosim tam si ais hradite vsetko sami v tom brne ci? Dakujem

princess59
27. jan 2020

@lalilla áno sme samoplatci, je to síce ešte len naše druhé ivf ale nechceli sme čakať na schválenie...

nkf
27. jan 2020

@marti_nela tak držím palce, nám dnes potvrdili že naše jediné embrijko prežilo PK, biopsiu a už je zmrazené, máme mrazacika. Už len počkať na výsledky genetiky, sme ďalej ako pri 1IVF

nkf
17. feb 2020

Tak naše jediné embrijko nebolo ok, takže začíname od znova 😔

nkf
17. feb 2020

Snáď do tretice bude dobre. Smutné je, že sme sa nedostali zatiaľ ani len ku vkladu 😢

marti_nela
17. feb 2020

@nkf to ma veľmi mrzí 😔

juliet86
17. feb 2020

ahojte chcem vam len vyjadrit podporu! a prianie mech ste skoro tehu. tie sklamania na tehto ceste su tazke. iba maly tip odomna: jedt kyselinu listovu. aspon mesiac dva pred moznym vkladom. a este v den vkladu si pozriet nejaku super komediu alebo stand up comedym alebo aktivitu/hru co vas rozosmieva a mat nohy v teple. zo srdca drzim palce. nam z prveho ivf vzniklo jedno jedine embryom nastastie to bolo TO a uz sa 23tyzdnov tvari k svetu a podla vsetkych vysetreni je ok. drzim vam palce baby

majoranka24
17. feb 2020

@nkf A nechceli by ste vyskusat darovane vajicka, aby ste ich mali viac a aspon sa dostali ku vkladu? Asi by to bola pre vas vacsia sanca. Alebo ste proti tejto moznosti?🤔

rosalien
18. feb 2020

My mame dnes vysledok po prvom ket - negativny :( tak nastastie mame este 4 pokusy..tak snad 🙏 nechcem byt hnusna, ale velmi sa mi nechce opakovat celu stimulaciu 🥴

nkf
18. feb 2020

@majoranka24 nemám problém s vajíčkami, neskoro mi robili odber a tak mi popraskali, ostalo len jedno, teda folikuly popraskali, vždy mám aspoň 4, na môj vek je to super, len priateľov spermie nie sú geneticky ok

nkf
18. feb 2020

@rosalien vraj materská kašička pomáha 🤞držím palce

nkf
18. feb 2020

Zajtra ideme na konzultáciu, tak uvidíme aké budú možnosti, ale rozhodne to skúsime opäť 🤗

rosalien
18. feb 2020

@nkf to je tolko toho co ano a co nie, ze clovek by sa mohol zblaznit z toho 😣 ja si myslim, ze uz toto vsetko vydrzat je narocne..preto velmi neexperimentujem s ostatnymi tipmi..ale dakujem aj tak 😊

majoranka24
19. feb 2020

@nkf To je skvele, drzim palce.😊

nkf
20. feb 2020

Takže konzultácia nedopadla najlepšie, prístup pani doktorky sa nám nepáčil, mám pocit že im ide len o peniaze, takže sme sa rozhodli zmeniť centrum, ISCARE už nie, ďakujem. Rozhodli sme sa ísť do Brna, len sa nevieme rozhodnúť či Reprofit alebo Fakultná nem.as.rep.

majoranka24
21. feb 2020

@nkf Preco mas pocit, ze im ide len o peniaze? Co vam povedala. My tiez pojdeme do Brna. Nad slovenskym centrom ani neuvazujeme.😕

wewe14071990
21. feb 2020

My cakame na schvalnie, zacinam pichat cetrotide a 27. By mali dojst kramy... Uz aby som vedela ci yo schvalili

nkf
24. feb 2020

@majoranka24 stále nás tlačia do darcovskeho programu i keď nemáme žiadnu diagnózu, výsledky vyšetrení ok aj ja aj priateľ, len vek 43

kejty22
24. feb 2020

Ahojte, nas caka nase prve IVF, dnes si picham 6tu injekciu Diphereline a zajtra ma caka ultrazvuk pocas menstruacie. Mam z toho divny a neprijemny pocit. Ako ste to prezili vy?

majoranka24
24. feb 2020

@nkf Mne to vysvetlili tak, ze vajicka po 40-tke su uz krehke. Preto je len 2% - 3% sanca, ze sa to podari. Plus vacsia pravdepodobnost downovho syndromu a podobne.

marti_nela
24. feb 2020

@nkf mám 41, bohužiaľ IVF nevyšlo 😒 tiež nemám žiadne zistené diagnózy, ktoré by boli prekážkou, asi iba zlá kvalita vajíčok kvôli veku 😔

majoranka24
24. feb 2020

@marti_nela Bola si na vsetkych vysetreniach? Nic nenasli?

marti_nela
24. feb 2020

@majoranka24 nejaké vyšetrenia mám za sebou, teraz idem na ďalšie, zatiaľ všetko v poriadku

majoranka24
24. feb 2020

@marti_nela A uz mas porobene?