Hľadám žienky, ktoré idú na IVF v roku 2020
Ahojte zienky niekto kto ide na ivf tento rok kto zacal a co vsetko absolvujete?
@marti_nela držím palce 🤞🤞🤞
@nkf ďakujem 🙏
@marti_nela ahoj ako si dopadla v sobotu s odberom?
Ja som 4dni po odbere a konečne mi je lepšie, Tentokrát to trvalo dlho kým som sa dala dokopy, ale sestrička ma upozornila že to bude asi viac bolieť lebo sa nemohli dostať k vajickam, museli mi aj brucho silnejšie tlačiť, dúfam že vy baby to budete mať ľahšie
@nkf ahoj, boli 2 vajíčka 🙂 teraz už len veriť 🙏
@princess59 mozem sa spytat prosim tam si ais hradite vsetko sami v tom brne ci? Dakujem
@lalilla áno sme samoplatci, je to síce ešte len naše druhé ivf ale nechceli sme čakať na schválenie...
@marti_nela tak držím palce, nám dnes potvrdili že naše jediné embrijko prežilo PK, biopsiu a už je zmrazené, máme mrazacika. Už len počkať na výsledky genetiky, sme ďalej ako pri 1IVF
Tak naše jediné embrijko nebolo ok, takže začíname od znova 😔
Snáď do tretice bude dobre. Smutné je, že sme sa nedostali zatiaľ ani len ku vkladu 😢
@nkf to ma veľmi mrzí 😔
ahojte chcem vam len vyjadrit podporu! a prianie mech ste skoro tehu. tie sklamania na tehto ceste su tazke. iba maly tip odomna: jedt kyselinu listovu. aspon mesiac dva pred moznym vkladom. a este v den vkladu si pozriet nejaku super komediu alebo stand up comedym alebo aktivitu/hru co vas rozosmieva a mat nohy v teple. zo srdca drzim palce. nam z prveho ivf vzniklo jedno jedine embryom nastastie to bolo TO a uz sa 23tyzdnov tvari k svetu a podla vsetkych vysetreni je ok. drzim vam palce baby
@nkf A nechceli by ste vyskusat darovane vajicka, aby ste ich mali viac a aspon sa dostali ku vkladu? Asi by to bola pre vas vacsia sanca. Alebo ste proti tejto moznosti?🤔
My mame dnes vysledok po prvom ket - negativny :( tak nastastie mame este 4 pokusy..tak snad 🙏 nechcem byt hnusna, ale velmi sa mi nechce opakovat celu stimulaciu 🥴
@majoranka24 nemám problém s vajíčkami, neskoro mi robili odber a tak mi popraskali, ostalo len jedno, teda folikuly popraskali, vždy mám aspoň 4, na môj vek je to super, len priateľov spermie nie sú geneticky ok
Zajtra ideme na konzultáciu, tak uvidíme aké budú možnosti, ale rozhodne to skúsime opäť 🤗
@nkf To je skvele, drzim palce.😊
Takže konzultácia nedopadla najlepšie, prístup pani doktorky sa nám nepáčil, mám pocit že im ide len o peniaze, takže sme sa rozhodli zmeniť centrum, ISCARE už nie, ďakujem. Rozhodli sme sa ísť do Brna, len sa nevieme rozhodnúť či Reprofit alebo Fakultná nem.as.rep.
@nkf Preco mas pocit, ze im ide len o peniaze? Co vam povedala. My tiez pojdeme do Brna. Nad slovenskym centrom ani neuvazujeme.😕
My cakame na schvalnie, zacinam pichat cetrotide a 27. By mali dojst kramy... Uz aby som vedela ci yo schvalili
@majoranka24 stále nás tlačia do darcovskeho programu i keď nemáme žiadnu diagnózu, výsledky vyšetrení ok aj ja aj priateľ, len vek 43
Ahojte, nas caka nase prve IVF, dnes si picham 6tu injekciu Diphereline a zajtra ma caka ultrazvuk pocas menstruacie. Mam z toho divny a neprijemny pocit. Ako ste to prezili vy?
@nkf Mne to vysvetlili tak, ze vajicka po 40-tke su uz krehke. Preto je len 2% - 3% sanca, ze sa to podari. Plus vacsia pravdepodobnost downovho syndromu a podobne.
@nkf mám 41, bohužiaľ IVF nevyšlo 😒 tiež nemám žiadne zistené diagnózy, ktoré by boli prekážkou, asi iba zlá kvalita vajíčok kvôli veku 😔
@marti_nela Bola si na vsetkych vysetreniach? Nic nenasli?
@majoranka24 nejaké vyšetrenia mám za sebou, teraz idem na ďalšie, zatiaľ všetko v poriadku
@marti_nela A uz mas porobene?

@nkf u mňa ten môj vitamínový koktejl tiež zabral, lebo pri mojej veľmi nízkej hodnote AMH sú aj 2 folikuly zázrak 😔 takže už môžem iba veriť a dúfať, že to vyjde 🙏