icon

Hľadám žienky, ktoré idú na IVF v roku 2020

patka27
12. jan 2020

Ahojte zienky niekto kto ide na ivf tento rok kto zacal a co vsetko absolvujete?

Strana
z4
kejty22
7. mar 2020

@mailoabruno nam povedali ze je najlepsie pockat na prirodzeny cyklus a tak si dat vlozit. Vy ste sa ako rozhodli?

mailoabruno
7. mar 2020

@kejty22 ja mám nepravidelný cyklus takže ak som dobre rátala tak odber bol 15ty DC. Vkladať sa budú 5dnove v stredu.cize 20DC dúfajme že bude ok

kejty22
7. mar 2020

@mailoabruno ja som si tiez myslela ze ked sa podari a budem mat viac vajicok tak to skusim hned ..no vsetko sa uvidim tento tyzden. Treba verim .
Vsetko bude ok .. drzim ✊

zelenagw
8. mar 2020

@mailoabruno a chces ho predať ?

petruska21
13. mar 2020

Ahojte chystáte sa niektorá na IVF najbližší cyklus? Mne vychádza stimulácia od 27.3 🙂 chodim do Helios Martin, ale pre terajšiu situáciu vo svete sa dosť bojím ...

nkf
14. mar 2020

@petruska21 my máme ísť 6.4 do Brna začať, avšak neviem ešte co bude, mrzí ma že stratíme drahocenný čas, uvidíme ako sa to vyvinie

petruska21
14. mar 2020

@nkf ja mám ešte aj nízke amh tak každý stratený cyklus je pre mna škoda :( no som tiež zvedavá čo bude

majoranka24
14. mar 2020

@nkf 6.4. - to uz by myslim mohli byt otvorene hranice. Verim, ze budu tieto striktne opatrenia len 2 tyzdne. Aspon dufam. Europska unia sa vyjadruje proti zatvaraniu hranic, tak mozno to urychli ich otvorenie. My tiez chceme ist do Brna co najskor. Tiez nemozem a nechcem stracat cas.

monika446
15. mar 2020

@petruska21 ahoj ja idem na prve IVF ... od buducej soboty mam pichať injekcie... Ale bojim sa či momentalne je to bezpečne... A aj co sa týka financii ak nam pozatvaraju roboty aby sme mali z coho zit 😕

nkf
16. mar 2020

@monika446 skôr by som sa zamyslela, že začneš stimulku a keď pôjdeš na odber ci vôbec budeš môcť opustiť byt alebo dom, všetko je teraz také neisté, dáš stovky eur za stimuláciu a nakoniec môžeš prepast odber, neviem, snáď to bude už len lepšie

nkf
16. mar 2020

@majoranka24 musíme vydržať, snáď bude lepšie

monika446
16. mar 2020

@nkf odber by som mala mat za 2 tyzdne... povedali mi ze ak by bolo najhoršie by to stopli... Ale tak dúfam ze sa to trosku da na poriadok

majoranka24
16. mar 2020

@monika446 Ak to mas na Slovensku, tak snad by to mohlo vyjst.

monika446
16. mar 2020

@majoranka24 v marine v Heliose ... tu ťa korona je minimalna zatial

majoranka24
16. mar 2020

@monika446 Podstatne je, ze nemusite cestovat cez hranice.

petruska21
16. mar 2020

Rátam každý jeden den so začatia pochania inekcii ... chcela by som absolvovať len odber vajíčok a následne dať embriá zamraziť ... snáď sa Helios dovtedy neuzavrie ... pri tejto situácii by som následný vklad odložila o mesiac dva neskôr 🙂 hlavne že buďme mat mrazáčikov ❤️

monika446
18. mar 2020

@petruska21 a kedy ti majú odoberať? Mne by mali v polke aprila od soboty mam zacat pichat...

petruska21
18. mar 2020

@monika446 ja mám začať pichat za 9 dni čiže budúci štvrtok ... ja dúfam, že to nezrušia, lebo čakať niekoľko mesiacov je v mojom prípade dosť veľa ... a ty chodíš do Heliosu Martin?

petruska21
18. mar 2020

@monika446 a tiež mi zhruba odber vychádza okolo 8.ho apríla

monika446
18. mar 2020

@petruska21 tak dufajme ze nezrusia... v piatok tam este asi zavolam pre istotu či mam zacat pichat... strašne stresu mam z toho bojim sa ... tak ja tiez uz nemozem dlho cakat vzhladom na moje vajecniky .. ano do Martina chodim

petruska21
18. mar 2020

@monika446 a do Heliosu? Či Iscare? Daj potom prosím vedieť čo ti povedia 🙂 snáď nám to nezrušia budem dúfať za obe 😊

monika446
19. mar 2020

@petruska21 do heliou .. A ty? Ozaj a uz si sa objednavala niekam na EKG a tieto predoperacne veci?

petruska21
19. mar 2020

@monika446 ja tiež do Heliosu . Nie zatiaľ nie lebo môžu byt max. 3tyzdne staré ... ja v to dúfam, že mi dovolia ešte stimulovať 🙂

monika446
19. mar 2020

@petruska21 mne povedali ze sa mam objednat k dt.suchovi staci na EKG a oni spravia krv... lebo neviem či by ma teraz do nemocnice objednali... ja sa chcem na ten prvý apríli týždeň... len dnes mi u toho dr. Nik nebral .. dovolia určite aj mne dovolili... A vklad v maji budes mať?

petruska21
19. mar 2020

@monika446 napísala som ti súkromnú správu

andrejjjka88
14. apr 2020

Dievčata mám na predaj neotvorene,nepoužité čipky PROGESTENALLE, injekcie LUVERIS 3X, OVITTELLE 2X, CETRODITE 9ks..my sme sa dalej bohužial nedostali 😫 zistili mi mimomaternicové , musela som na operaciu. Minimalne pol rok-rok musíme počkať,na dalsi pokus.. tak by som bola rada kebyže mi pomôžete s predajom-kúpou. Dlho sme šetrili a nakoniec môžem stále len pozerat do chladničky na injekcie😭

malatamara
3. máj 2020

Ahojte dievčatá, ak by ste niektorá potrebovali Orgalutran, zostal mi 0,25 mg/0,5 ml
Neotvorený, EXP. 2020-10

doboska14
Autor odpoveď zmazal
renata8431
13. okt 2021

@patka27 ahoj, nezvýšil sa Ti náhodou Meriofert?

gabrielamodrykonik
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4