Idete na IVF v júli-auguste 2020?
Dievcata, chystate sa na IVF v juli ? Auguste?
Ja zacinam stimulaciu v juli po menzese v Helios Kosice.
Pocitam okolo 7.7. Bude to moje 3 IVF.
Mam nizke AMH 0,64.
Nejake rady a tipy ? Ako sa pripravujete ?? Co beriete ??
@janie7 no my sme na byte a do bytu určite žiadne zviera no chceli by sme dom tam by bol určite psík.Inak to budete mať pekne výročie 10r. My sme sa brali minulý rok no spolu sme 3roky. Ale verím že sa nám to podarí v Brne robia zázraky ja im verím.
@butterfly333 Veď práve, že aj ja im brutálne verím a veľmi sa mi páči Koukal v tom smere, že vždy všetko povie na rovinu a nemotá medové motúzy popod fúz ako u nás na SR - hlavne, že si to zaplatím a vedia dopredu, že toto nevyjde😠 Ja som v tomto smere ostala ako Lotova žena😉, keď sa ma po neúspešnom IUI spýtala lekárka v GYN FIVe, že čo navrhujem teraz. Ja som v nemom úžase vyhapkala, že soft IVF a ona, že dobre😲 Akože preč, preč utekám po tme von, núdzovým východom😉
Aj ja aj sestra bývame v byte, ale ona teraz veľa času trávi u našich v dome na Horehroní, len netuším, ako toho labradora chcú riešiť ďalej.
Ako dlho prosím ťa trvá celý ten proces s vkladom? Ja som si bola dnes vyzdvihnúť, resp. objednať Estrofem, lebo u nás sa všetko musí objednávať, mám ho brať druhý deň mršky, po 9. až 10.dni mám prísť na UZ k Tomovi a ďalej netuším ako to je. Má totiž posledný januárový týždeň dovolenku a aj keď mi objednal Marcela, ak by mi vyšiel vklad v tom termíne, ja by som chcela radšej jeho. Ideálne ich mať oboch 😉 Strašné so mnou, že🙂
@janie7 no tiež som bola na 10dc na kontrolu tuším a vklad na 19dc ráno ma pozrel ešte lebo som cez týždeň špinila trocha no prešlo to za deň a teda povedal že je všetko ok a že idú rozmrazit embryo tak za 3h bude vklad a bol skôr. Vložil embryo potom mi ukázal kde je.ze je to ok a ešte som tam asi 15 20 min ležala.
@janie7 Ahoj 🙂 Tak prvy UZV mam za sebou. Bolo vidiet iba 1 babo, zatial ma 55mm, aj akcia srdiecka bola ❤ 21.12. idem este poslednykrat k nim na kontrolu a teda potom zistime, ci to druhe babo sa zatial schovavalo, alebo bude teda iba jedno 🙂 Ked sme tam vcera sli, tak pred vchodom sme narazili na mamicku s dvojkocikom a sedeli jej tam chlapcek a dievcatko ( mali cca rok ) a muz povedal, ze to je znamenie 🙏 Ale je nam jedno, kolko ich bude, hlavne, aby bolo aspon jedno a aby bolo zdrave.
Mne vcera povedali, ze na priznaky je este skoro, tak ja este stale cakam, kedy zacnu tie vsadeomielane nevolnosti 🙂 Som zvedava, ale tak nemusia ani prist no. Inac nepretrzity hlad nadalej pretrvava. zjem ranajky, o hodinu dalsie, potom o hodinu pride na rad desiata, potom dalsia a potom uz ratam sekundy, kedy bude obed a tak to trva az do vecera 😀 Neviem sa dojst, NIKDY nemam dost.
No ja som tiez zatial za Kocha, ale tiez muz hovoril, ze skusi aj cosi ine najst..Ja radsej SR neporovnavam, ja som teda max spokojna s tym, ako to cele so mnou dopadlo 🙂 Ale samozrejme, co sa tyka celkovo zdravotnictva na SR, tak o tom by som vedela knihu napisat...
Ty ich ospevujes vsade, kam prides 😀
Zakazdym, ked mi prisla sms, bola som sa, ci mi kamos nepise a cakala som hned to najhorsie, ale nepisal .Az dnes som mu pisala a povedal, ze cele mi to vyrozprava inokedy, ze teraz sa na to neciti. Ale dal tam aj smajlika, tak snad je to na dobrej ceste..Kiezby sa nikdy nikomu nic zle nestalo a vsetci ludia by zomeriali na starobu, bez chorob, bez bolesti, len tak v spanku...
@butterfly333 Ďakujem krásne z detailné info. Fuuu, tak toto bude taká tesnotka, keď hovoríš, že na 19dc je vklad. Ak mi pride mrška ako má, tak to bude buď ešte Tom alebo už Marcel. No to som fakt zvedavá😉 Ale, zase prečo nezažiť aj Marcela v akcii, keďže zatiaľ sme sa videli iba raz😉 Však uvidím, ktorého z nich si vyberie moje telo, aj keď som tu čítala, že na niektoré vklady chodia spolu😉 To by som mala aký luxus🙂
A špinila si z Estrofemu, či nevieš z čoho to bolo? Pamätáš si kedy ti dávali tú intralipidovú infuziu, v 10dc, keď si bola na UZ?
Tak, keď hovoríš, že ste sa brali minulý rok, tak do roka a do dňa je bábo už mission impossible, ale budúci rok bude NÁŠ👍
@janie7 áno na 10dc mi dali aj intralipidy. No neviem či som špinila z estrofemu ale bol to len deň.No vklad môžeš mať aj na 20 či 21dc oni ti povedia. Ja uz by som tak rada išla na vklad no asi všetko má svoj čas.
@butterfly333 Jasne, ako hovoríš, všetko má svoj čas. Koukal mi tiež v novembri spomínal, že dá sa ten vklad stihnúť aj teraz v decembri a že by prišiel kvôli mne do práce aj v sobotu a skrátil si dovolenku, keď mi to rozprával v rámci nášho telefonátu, som bola v nemom úžase. Akože kvôli jednej pacientke by prišiel, ktorý lekár do práce, len preto, že ho poprosila aby jej robil vklad on😲
Ale človek mieni a moje telo mení, tak musím počkať do januára. Aspoň si Tom oddýchne. No keď to bude na ten 20 alebo 21dc, tak to bude jasný Marcel😉 Ale môj muž zahlásil, že Tom si zruší kvôli mne dovolenku😀 A kedy by si si chcela na jar naplánovať vklad? Či to je ešte vo hviezdach?
@janie7 No neviem či januári alebo vo februári na tu reprodukčnu imuno a podľa toho aké budú výsledky určite mi bude chcieť dať znova medrol.
@hmmm71 No ahojky, už som sa zľakla, že čo sa stebou stalo, kedže zvykneš písať na MK aj pár krát za deň😉 Tak srdečná gratulácia k životaschopnému bábätku, bol to určite úžasný pocit na tom sone. A presne, uvidíš, či sa náhodou len niekde neschovalo aj to druhé. Tak zatiaľ pekne papaj, nerosýpaj, lebo nikdy nevieš čo ťa v tehotenstve čaká v rámci nasledujúcich dní. A už chodíš k svojmu gynekológovi, či ešte do Ferticentu?
Dnes som si bola v lekárni vyzdvihnúť Estrofem a máme tam takú zlatú farmaceutku a že či poznám dávkovanie. A ja že samozrejme, Marcel mi to poslal v prílohe😀 Tak pani trošku nechápala, ale že dobre.
No, že vraj čo sa týka toho Kocha, tak je tam žena híčkaná pokiaľ nenastanú nieaké väčšie komplikácie, že potom ju šupnú do klasickej nemocnice. Ale netuším čo je na tom pravdy. Žeby si to išla vyskúšať?😀
Ohľadne nášho zdravotníctva, fakt, že škoda reči. So slepákom som si na pohotovosti odsedela 6 hodin a ešte mi lekárka povedala, že pohŕdam zdravotnou starostlivosťou, keďže ma nepriviezla sanitka a predbehli ma ešte aj bezdomovci, lebo oni sanitkou dovezení boli a že vraj som mala ísť najprv k ambulentnému lekárovi, ktorý robil do 12tej a mna tie bolesti chytili o 13tej. No keď prišla primárka a prešetrila ma ona, už tá lekárka točila inak. Ale ja som ju v tým bolestiach ani poriadne nevnímala. A to je len kvapka v mori, čo som si zažila s našim zdravotbíctvom☹
@janie7 Ahoj, no teraz je toho strasne vela v robote a cez vikendy PC nezapinam 🙂 A v telefone sa mi vypisovat nechce, ja som stara skola 🙂
Bol to naozaj krasny pocit na tom sone, aj slzicka mi vysla 🙂 Uvidime teda buduci pondelok, ci sa druhe babo schovavalo, alebo bude teda iba jedno.
Cez vikend volal mojmu muzovi najlepsi kamarat, ze budu mat babatko, tiez sa dlho snazili a teraz sa im podarilo prirodzene, tak sme im rovno aj o nas povedali a bolo to super 🙂 Aj suseda oproti z domu je tehotna, tak budeme spolu kocikovat, je asi 3 tyzdne predomnou 🙂 Kedze vsetci vedia, cim sme si presli v zivote, tak sa z tejto spravy tesia viac ako my 🙂 Jedna suseda, ked sa to o nas dozvedela, tak pol dna preplakala od stastia. Je krasne vidiet, ze nam tak praju, je to skvely pocit.
Este idem poslednykrat do Ferticentu buduci pondelok a potom uz k mojmu DR.
A ten Estrofem je progesteron? Alebo na co je to dobre? To sa asi dava iba pre KET.
O tom Kochovi este musim porozmyslat, este mam teda kopu casu 🙂
A o tom zdravotnictve tiez by som vedela vela rozpravat, ale to je naozaj skoda reci, nechajme to tak 🙂
Ty ako sa mas? Pocitas dni?
@hmmm71 Ahoj, no jasne, cez víkend si treba dať od PC pokoj. A aj keď som na môj vek mega digital friendly, tiež sa mi nechce sliepňať do telefónu😉
Tak ste tam blizko seba samé tehuľky, to je úžasné👏 Už len nech to zdravé vynosíte a porodíte, hlavne si dávaj na seba pozor, a papaj vitamínky😉
Ja už som trošku od počítania dní upustila a snažím sa teraz sústrediť aj na iné veci, Aj tak si to moje telo spraví a naplánuje tak ako ono chce, i keď ako rátam, tak rátam, tak mi na vklad vychádza Marcel, jedine, že by bol Tom znovu ochotný prísť aj v sobotu do práce. Ale záleží aj od počasia, lebo nikdy nevieš, aké bude. Už sa pohrávam aj s myšlienkou, že to necháme na február alebo marec, kde mám istotu, že tam budem mať Toma, keďže Marcel síce môže sľúbiť, že bude na vklade on, ale on je tak rozlietaný, že on môže odísť na nieaké pracovné stretnutie zo dňa na deň☹
Inak, robila som si štatistiky a Marcel "vkladá" väčšinou dievčatká a Tom, podľa toho ako sadne za mixážny pult😉
Tom hodil na FB dosť zaujímavý článok ohľadne vakcinácii proti Covidu, hlavne nežiadúce účinky, tak sa ho chystám prečítať, len je to mega slohová práca, tak uvidím, že kedy to stihnem😀
Čo sa týka Estrofemu, tak je to na zväšenie a spevnenie sliznice maternice, Progesteron budem vkladať po vklade.
Už sa naladená aj na vianočnú atmosféru? Ja sa najviac teším na 24.12, budú dávať v telke rozprávku Na vlásku, tak idem porovnávať Marcela s Flynnom Riderom😀
Krásny dník želám🙂
@janie7 No aj v praci mame vela tehotnych, nic necitam, iba ako HR posiela pracovne ponuky v ramci firmy ako zastup za MD. Vela ich je teraz, naozaj.
Jedla som vela nezdraveho a tazkeho a potom mi aj bolo dost dlho tazko. Ale to len preto, ze pred IVF som bola na diete, kde som pekne schudla a teda vtedy som sa velmi ombmedzovala v jedle a zrazu, ked som uz bola po vklade, zacala som doslova ZRAT a to vsetko, co moje telo aj dlhe mesiace nemalo. A byvalo mi zle na zaludku, ani mi stravit nechcelo. Tak som si povedala, ze vsak jest mozem vela, ked som furt hladna, ale nie az tak nezdravo 🙂 No a manzel to vyriesil teraz tak, ze mi kazdy den spravi dzban cerstvej ovocnej stavy a ja ho pomaly cez den cuckam. Aj ma to zasyti trosku, aj mam vitaminy 🙂
A aj varime zdravsie jedla uz, som si povedala, ze jasne, ze priberiem, ale tak zas nemusi to byt 50 kg 😀
A je dolezite, kto z nich bude robit vklad ked su obaja odbornici? 🙂 Neboj, tak bude, ako ma byt!
ja viem, ze najdolezitejsie je mat zdrave babatko a na nicm inom nezalezi, len nech je zdrave, ale ja tak strasne chcem dievcatko. Velmi velmi naozaj 🙂 Malu princeznu, ktoru budu stari rodicia rozmaznavat neskutocnym sposobom, uz to vidim 😀
Z mojej strany prve vnuca, sestra ak az bude mat,aj tak zije vo Svajci a nasi ju vidia 1-2krat za rok. Tento rok to zial nevyslo ani raz. Naposledy sme spolu boli na vianoce a tieto to nevychadza...a z muzovej strany, tak ma iba 1 nevlastneho brata a ten je ete maly sopliak, takze nase babo bude jedina vnucka/vnuk na dlhu dobu 🙂
Som naladena, darceky nakupene , tesim sa k rodicom na vychod, tesim sa, ako budeme vsettci revat, ked im "to" oznamime. Len stale este cakam, ci sa vlada nerozhodne dat zakaz vychadzania mimo okresu..pokazia nam tym nase plany. A riadne.
Na vlasku je pekna rozpravka, tak ho mozes vidiet aspon tam 😉
Ty ich sledujes na FB?
@hmmm71 S tými tehulkami ani nespomínaj, nedávno sa vrátila kolegyňa z MD a už je zas tehotná. Koľkokrát a najmä teraz pred sviatkami, mi tak príde ľúto, že ani tento rok nebudeme tráviť sviatky traja☹ Ale môj muž to vždy tak vie odľahčiť, že nikdy dlho smutná nie som😉
Ja tiež veľmi rada papám, vždy keď som prišla pozrieť našich, tak mi ocino hovori, no ahoj ty môj melónik, no od júna minulého roka, keď som sa mala s tretnúť s Palim sa udržujem a hlavne pred IVF som sa chcela dať do normálu, lebo som si myslela, že z Pergoverisu priberiem, namiesto toho som z neho schudla a cítíla som sa po ňom perfektne. Normálne mám teraz abstinenčné príznaky 😀 A chcela som mať aj dietu, kvôli PCOs, lebo po stimulke som mala cýst neúrekom a to som nemusela ísť ani na sono k Tomovi. Nahoršie na tom je to, že mi zrušili jeden bio obchod a do toho druhého nedodávajú kvôli Covidu presne tie potraviny, čo su dobré na prevenciu proti cystám. Tak som stavila na bylinky, tak uvidím čo sa bude diať.
No čo sa týka vkladu, mne keď sadne nieaký lekár, tak ľahko sa ma nezbavi😉 A vieš, Toma som zažila snáď už vo všetkých náladách a viem čo od neho môžem čakať a to dosť u mňa prispieva k maximálnej pohode pri lekárskych úkonoch. Ako na druhej strane, Marcela baby chvália ešte viac ako Toma, takže kľudne, len mi ide o to, aby to bol jeden z nich a u Marcela človek nikdy nevie, či nebude musieť niekde odísť, keďže je vedúci lekár.
Aj ja by som radšej chcela dievčatko😉, ale zase keď vychováme nového Žampu alebo Hrbatého, tiež nebudem proti😉 Len u chlapčeka sa bojím jednej veci, že keď prídem z roboty, nájdem malého a môjho muža v plači, že si nechceli požičať navzájom hračky😀 Ale. ako som už spomínala, dôležité bude nech sa to podarí na prvý šup a nech je to zdravé.
A ohľadne toho FB, to vieš ja som iný paparazzi😉 Toma som našla čírou náhodou cez messenger, keď som si tam pozerala recenzie na Reprogenesis a keď sa to na budúci rok podari, rada by som s nim ostala v kontakte, ale tak to bude záležať hlavne na ňom. No a vlastne fotku toho modrookého anesteziológa som vlastne našla tak, že som si sadla na myš a tá klikla rovno na jeho fotku, nechápem😀 Kamoška mi hovorila, že nikdy nevieš, či to Vaše budúce bábo nebude také pekné modré kukadlá ako on. Akurát, že neviem ako by som to vysvetlila môjmu mužovi, keďže my sme obaja hnedookí🙂
Tak pevne verím, že Matoviča jeho kolegovia schladia, nech nám pred sviatkami nerobí šarapatu.
@janie7 Neboj, o rok na sviatky uz budete traja 🍀
Pergoveris mam este v chladnicke, ked chces, darujem ti ho, ked uz mas tie abstinencne priznaky 😀
A ake bylinky skusas? Bylinky vedia narobit zazraky, nie nadarmo su " lieky starych mam" ucinnejsie ako tie v lekarni..Mne tiez raz na kasel nepomahali ziadne lieky, ani kvapky a nakoniec mi jedna babka poradila, aby som si varila cibulovy caj. Bol hnusny, ale ked som pridala med, dalo sa to. A za 3 dni nic 🙂 Takze urcite skor bylinky, ako akekolvek farmaceuticke lieky.
Ja by som straaaasne chcela modrooke blond dievcatko ( po mne ), ale aby sa podobalo na mojho nadherneho manzela. To by bol krasny anjelik 🙂 Ale jasne, ze pre nas bude aj tak najkrajsie ❤
Najhorsie na tom Matovicovi je, ze sa mozno dozvieme rozhodnutie 1-2 dni pred vianocami. A ti, ktori uz budu mimo okresu, tak co? 🙂 My teda planujeme cestovat az 24.12. , ale tak snad nebude zakaz..
@janie7 moja ti tu tak pekne píšeš ja sem chodím koli tebe a čítam čo nové. Ja by som už chcela ísť na vklad no ešte znova na ten kontrolný odber na reprodukčnu imuno a musia nám pohľadať znova embryo no už nech to je. Ja by som chcela syna.
@hmmm71 Verím, že s tým mojim tehotenstvom budeš mať pravdu, ďakujem🙏
Ďakujem za ponuku Pergoverisu, len ty si mala nižšie dávkovanie, tak mne závisláčke😈 by to asi nestačilo.
Ja keď som ako dieťa mala zápal priedušiek, tak mi starká dala vypiť horúce mlieko s maslom, rozpustila šmalec masti, hodila to na starý uterák, dala na prsia a bolo po zápale🙂
Z byliniek mám čaj od Ľudmily Môjžišovej na podporu počatia a Gynex - ten som mala aj predtým, krásne mi upravil cyklus, len potom mi na cysty gynekológ poradil Inofolic, ale keďže mám po tej stimulke rozhádzaný cyklus, tak som vsadila znovu na Gynex a dokonca by mal aj rozpúšťať cysty. Okrem toho beriem ešte vitamíny od GS Mimistar od Tomových pražských kolegov😉
No počuj, s tým dievčatkom si nieako protirečíš, keď chceš aby bolo blonďavé a modrooké a zároveň po tvojom mužovi. Nie je tvoj manžel náhodou tmavý? To mi po tvojom mužový vychádza akurát pohlavie, čiže chlapček😀 My to máme vymyslené inak: pekné po Marcelovi, oči po Viktorovi, výška po Tomovi, šikovné po mojom mužovi, pohlavie a múdre po mne, tak toto keď Tom dokáže vymiešať, tak klobúk dole😀 Ale môj ocino sa stále nado mnou a mojím mužom rozplýval, že my budeme mať veľmi pekné deti 🙂 Môj muž ešte dodal, k tej predstave nášho budúceho bábätka, že výška a plešina po Tomovi😀
Veď to, že u Matoviča človek nikdy nevie, snáď sa Vám podarí bez problémov vycestovať, budem silno držať palce👍
@butterfly333 no vidíš, ake máš krásne predvianočné čítanie 🙂. Ďakujem krásne, veľmi ma tešia tvoje milé slová😉 Môj muž mi hovorí, že by som z tých zážitkov čo máme z Brna už rovno mohla napísať knihu, že by to bol bestseller, len to by som úplne musela zmeniť osoby a obsadenie a neviem, či by to už bolo to pravé, orechové😉
No ja verím, že hodnoty NK buniek a cytokínov ti klesli a Medrol zabral, určite daj echo keď budeš mať výsledky. Ja fakt netuším, kedy pôjdem do Brna, lebo postupne si začínam uvedomovať, že to záleží na toľkých faktoroch, že až. Tak som sama zvedavá, že ako to bude ďalej.
Ako to vlastne funguje s tým darovaným embryjkom? Vy si tam máte možnosť aj vybrať povedzme genetické predpoklady na farbu očí, vlasov... Dlho ste naň čakali?
Mne síce Tom iba tak námatkovo naznačil, že keby náhodou ani jedno embryjko neprežilo PK, vtedy by sa uvažovalo aj o darovaných vajíčkach, ale verím, že ta moja veľká 5AA bojovníčka (blastocysta😉) bude kvalitná, nie len po morfologickej,ale aj po genetickej stránke. A keďže PK prežili 2 blastocysty, tak darované vajíčka zavrhol úplne, čo ma veľmi teší, že nepatrím ešte do starého železa. Ako hovori moja bývala kolegyňa, že vraj som kompaktná mladica😀
@janie7 No čo sa týka toho darovane embrya presna ako si písala začala som svoju krvnú skupinu vlgatba vlasov farba očí výška váha a to isté od muža. No a nami podobné výberu embryo lebo nie vždy sa úplne zhodujú prvé čo mám našli tak môj muž ma 168cm 58kg a ten darca mal 189cm a 80kg a to už je pre nás moc musia mať obaja darcovia do 172cm to je max. No tak nám hneď našli druhé a to sedelo a bolo 5AA kvality takže chýba bola niekde u mňa prečo sa neujalo.
@janie7 Inac byt zavisly na injekciach, to je naozaj zavislost 😀
Drzim palce, nech bylinky pomozu! Ja som tiez uzivala Inofolic a este ho teda mam celkom dost, tak necham pre buduce pripady.
No ja som sice tvrdila, ze som na tmave typy, ale nikdy som netvrdila, ze moj muz je tmavy. Mal svetle vlasy, pisem, ze mal, kedze 18 rokov hral hokej a kvoli prilbe uz ziadne nema 😀 No ja by som chcela, aby dievcatko malo blond vlasy a modre oci, to ma po kom mat. Ale aby sa v tvaricke podobala na mojho muza. Dcery sa zvyknu podobat na otcov a synovia na matky, samozrejme nie je to pravidlo. Ale ja nechcem, aby sa dieta podobalo na mna, skor na muza. Podla mna o par rokov pri umelom oplodneni si budes uz moct dopredu vybrat aj pohlavie, aj vsetko ostatne, ved veda je uz tak popredu, ze podla mna im budes moct presne opisat, ake babo by si chcela a oni vezmu tie chromozomy ci co a spravia ti embryo presne podla tvojich predstav 🙂
Mozno sa to bude dat uz coskoro, ked budeme obidve riesit surodenca 😉
@hmmm71 Tiež som to s tým Pergoverisom nechápala, že po ktorej látke čo obsahuje mi bolo tak fajn, asi preštudujem to zloženie😉
Jaaj takto, ja som automaticky vydedukovala, že tvoj manžel je minimálne tmavovlasý, keď sa ti páčia tmavé typy. Tak to potom nie je o čom🙂
Čo sa týka prilby, tak to mi nemusíš hovoriť, mne stačila motorkárska a furt som mala rozcuchané vlasy. A tvoj manžel hral aj v NHL, resp. pozná sa osobne hokejistami ako Chára a moja láska Valábik😉?
Čo sa týka tej podoby, tak skôr by som povedala, že je to ob generácia, keď moja mama porodila moju sestru, tak sa zľakla, že ma v perinke môjho deda😀 Ale ja sa zase podobám na otca: keď som bola malá a hrala som sa na ihrisku, tak to suseda okomentovala tak, že si myslela, že moj otec sa zbláznil a hrá sa v piesku😉
Presne ako hovoríš, veda brutálne pokročila a ako písala @butterfly333 už teraz je možné vybrať si embryjko na základe genetických preddispozícií, normálne zíram😲
Inak včera sme pozerali Bohemian Rhapsody, Queen nie je to síce môj šialok kávy- ako by povedala Dara😀, ale chceli sme to vidieť zo zvedavosti a ten herec čo hral ich gitaristu, mal veľmi podobnú farbu očí ako má Viktor, tak som celú dobu skúmala oči toho herca😀
A dnes sa cítiš v pohoďke? Zatiaľ sa asi ďalšie tehotenské príznaky ešte u teba neobjavili.
@janie7 Ahoj, no manzel hral este ako dieta a potom dorastenec. Dokonca reprezentovali Slovensko v Kanade, ale v akom klube alebo tak, to ti povedat neviem. To je pre na spanielska dedina, ale velakrat ked ide v telke hokej, tak mi vravi, ze s tymto som hral, aj s tymto som hral. Ale s Charom a Valabikom tusim nie, on hral za Poprad a Spissku Novu Ves. Ale jeho otec hraval s Bondrom napriklad.
Ja sa tiez podobam na otca, teda tak vsetci vravia, ja to posudit neviem.
@butterfly333 drzim velmi palce, omylom som na nu minule klikla ( ja si inac profily velmi nepozeram ) a tam som videla, ze 7krat potratila a aj tak ide dalej skusat! Moja obrovska poklona, sklanam sa naozaj...
Ja Quenn milujem, uplne najviac, ked si pisala, ze si sa stretla so svojim idolom, tak ja som ti napisala, ze ten moj je cca 30 rokov mrtvy tak to bolo o nom ❤
Aj ten film milujem. Pozrela som si toho herca, dlho mi trvalo, kym som bez vlasov vedela, ktory to je 😀
Ziadne priznaky, vobec nic. Zatial. Iba mam brucho stale nafuknute a uz ho mam sama modrina z tych injekcii, ale zacala som uz pichat aj do stehna. Stale cakam na priznaky a nic 🙂
@hmmm71 no áno 7x ale to je už dávno za mnou. Ja Queen milujem boli moja srdcovka no naj bol vždy aj bude Petr Muk od malička som ho milovala obliekala sa tak ako on všetko no bola to rána keď zomrel bolo to niečo strašne pre mňa. No a keďže s manželom spoločné dieťa nemáme tak budem bojovať ďalej aby sme sa dočkali toho zázraku.
@hmmm71 Máme známych, ktorých syn ešte ako malý chalan hral hokej, bol perfektný obranca, ale potom to už nedokázali jeho rodičia finančne utiahnuť, tak musel prestať. Ja som sa s Bondrom aj Stumpelom stretla osobne v USA, boli sme u Stumpelovcoch na bryndzových haluškách a ešte s Demitrom sme si chatovali cez ICQ😢 Veľmi bol zlatý.
No @butterfly333 je iná bojovníčka, Xena jej nesiahá ani po päty😉 Ale verím že nám to u Toma na budúci rok vyjde obom najsamfasne, ako hovoríš ty - musí😉
Takže Queen, tak zase Freddie s celou kapelou boli iní machri, akurát, že ja nemusím tie ich vibráta.Ten herec sa volá Gwilym Lee, a farbu Viktorových oči, má ale iba v tých tmavších záberoch. Do kelu, musím sa s ním ešte stretnúť, len dobré by bolo za iných okolnosti, nie keď ma uvádza do anestézy🙂, keďže som pevne rozhodnutá, že Tom aj moja blastocysta to dajú na prvý šup.
Tak to je výborné, že to takto krásne znášaš. A do kedy máš ešte pichať tie injekcie? To sú tie na riedenie krvi?
@butterfly333 Ahoj, ja som sa od mojich 10 rokov zaľúbila do Paliho Haberu a stááále ma to drží a drží a nie a nie pustiť🙂 S tým obliekaním si to mala ale ľahšie, lebo ja som také mini kraťasy ako nosil, pre seba vtedy nedostala, jedine, že by som si hodila na seba rovno plavky😉 Ale zase ako Petr naspieval song Bonsoir madmazel Paris, tak klobul dole, orginál od Olympicu môže ísť do pá pá😉
Počuj, ten tvoj manžel by mohol kľudne súťažiť s tou výškou a váhou v letoch alebo skokoch na lyžiach a konečne by sme mali zastúpenie aj v tomto športe🙂 Nelákalo ho to?
Ja verím, že sa zázraku v podobe bábätka dočkáme obe budúci rok, veď kde inde by mala byť továreň na zázraky, ak nie v Brne😉 Hlavne je treba udržiavať sa v pohode a v zdraví a nech ti čím skôr nájdu termín na reproimuno. Ty chodíš asi inde, nie do Imunovitalu, že?
@janie7 moja muž sa smial 😁😁😁 on taky šport nemusí iba činky. No a chodím do imunovital.
@butterfly333 😀 Takže zrútil moje nádeje, no strašnéé😀 Nech ešte prezradí, že ako dosiahol tú geniálnu váhu, však ja mám viac a som nižšia od neho🙂 Menej som mala iba po operácii slepého čreva, ale u mňa dosť prsia zavážia🙂 Keď schudnem, tak zo všadial, len z nich nie. Môj muž sa tomu ale veľmi vytešuje, len sa obávam, že keď budem tehotná, tak budem ako mliekáreň😉 A v Imunovitale chodíš k Mudr. Bergendiovej alebo Prokopičovej? Ja som sa dosť u Toma prekvapila, že teda, keďže je to z Imunovitalu a mám to v lekárskej správe, tak intralipidy dáme. Oni sú totiž s Marcelom zástancami toho, že fakt, iba keď je to urgentné tak to dajú, ale reagoval na Bergendiovú a jej kolegyňu v tom zmysle, že keď to povie ona, tak nemám námietky, ale popri tom ma tam na začiatku liečby vôbec neposielal. Hold a potom sa vyznaj v tých lekároch😉
@butterfly333 Ale nejake deticky uz mas, vsak? Petr Muk je tiez super! Drzim ti palce velmi a budem nadalej sledovat tvoj pribeh. Musi skoncit stastne.
@janie7 Ten moj tiez skoncil kvoli financiam. Ked boli v Kanade, tak si ho tam chceli rovno nechat, ale rodicia povedali, ze je este mlady. No a zo SNV ho chceli zobrat potom do BA, ale financne to nedavali, v BA pytali nehorazne peniaze...
Ano, injekcie su na riedenie krvi a picham ich kazdy den az do porodu. Ale prezijem! Pokial to ma dobre dopadnut. Ved uz len 38 tyzdnov 😀 To zbehne ako voda.
A vy dve s butterfly budete tehotne v roku 2021 - tfuj tfuj tfuj a samozrejme to aj dotiahnete do uspesneho konca 🍀🍀🍀

@butterfly333 Ahoj, ďakujem krásne, si zlatá😉 Môj muž mi hovorí, že toľko zážitkov čo mám za pár mesiacov z Brna som nezažila ani za 2 roky 😉 Dnes nad ránom mu hovorím, že Chrápeš, otoč sa na druhý bok a on na to, že Koukal, kde si😂 A samozrejme si nič nepamätá, že čo sa mu snívalo. Tak vôbec netusím, čo mal s ním v pláne 😉 Už asi o nich musíme prestať rozprávať, lebo z toho scvokatieme😉
Musia tie naše vklady vyjsť a hotovo aby sme už mohli budúce vianoce oslavovať s bábätkami 🍀 Okrem toho budúci rok už bude 10 rokov čo sme manželia, tak by to bol najúžasnejší darček k nášmu výročiu🙂
Inak, ako si spomínala, že si chceš kúpiť auto, tak sestra, ktorá ma protilátky proti embryu, ale o kortikoidoch nechce ani počuť to vyriešila zataľ šteniatkom, tak som zvedavá ako to dopadne, lebo je veľmi neposlušné😉