Idete na KET v Januári/Februári 2021?
Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
@lenkajh4 tak som rada Zlatko že je všetko o.k.ja už mám aj bruško,ale mne hneď aj som pichala dáko rástlo.to bude musieť ísť po pôrode dole.nechcem kg navyše.ja super,už bez liekou.cukor ,stery všetko mám v poriadku,tiež budeme tlak sledovať.mala som vysoký pri poslednej a obaja rodičia sa aj liečia na vysoký tlak.uz sa teším na ďalšie sono
@lenkajh4 Ahoj Zlatko.Aj si ideš vybaviť ten tehotenský príspevok od 13 týždňa.co máme už ukončený 7.4. ako sa inak cítiš?
@sofinkasarah ahoj ano ale budem to riešiť až na poradni a tu mám 21.4. a ty?cítim sa dobre, trošku kríže hnevajú ale inak všetko ok,ty sa máš ako?
@lenkajh4 ahoj.mna tiež sem tam tie kríže.a keď cítim únavu,musím si oddýchnuť.
@sofinkasarah jj únava to mávam aj ja,to by malo prejsť čoskoro
@lenkajh4 ahojkaj.ako sa ti darí?
@sofinkasarah ahoj moja,myslím že dobre,trošku sa mi zväčšilo bruško tak to už začína byť vidieť ❤️ v stredu mám poradňu tak sa teším,verím že všetko je v poriadku 🙏 ty sa máš ako?
@lenkajh4 aj ja v pohode.V my všetko o.k,len mám zlú skúsenosť zo svojim gynekológom.V my im zhustla krv,tak prosili jeho o odber.to bol veľký omyl.Zacal tam škriekat po mne,že či zas Ivf,že mám k nemu chodiť,že my nevypise PN ani tehotenský príspevok.tak som prišla do čakárne vystrašená.Muz nechápal,že čo si to dovoľuje.Uražal že sú v Mt motaci,spia tam,že to malo byť už odobraté,že ja ani neviem asi koľko som tehotná.uplne zle.celu noc som sa budila,že ho počujem,že my robí napriek.ja mám teraz 4.5 poradňu a 2.6 ten druhý scriining.male je o 4 dní vadsie.
@sofinkasarah to čo je za debila? No má pocit že prišiel o pacientku,ale veď ty stále spadas aj pod neho tak nech netrepe,lebo ho fakt vymenis 🙈 vypusti ho z hlavy,no stres kvôli nemu
@lenkajh4 Ahoj .ako dopadla poradna
@sofinkasarah ahoj moja, všetko v poriadku 🙏 rastie tak ako má,krv v poriadku, meranie cukru tiež,teraz ms čaká poradňa 19.5 a v 20tt idem na Veľký morfologcky ultrazvuk.ty ako sa máš?čo ten gyndos, dostal rozum?
@lenkajh4 ahoj.nie nedostal.moj bol po výsledky a ani neviem aké sú.snad dobre.poradnu mám teraz 4.5 v mt tak uvidím čo bude ďalej.
@lenkajh4 Ahojkaj.Ako maminka? My drobec dobre,len mam placentu nizsko,tak musím ležať,odychovat.Takze ma čaká sekcia.Na 90/ že bude asi chlapček.Tak sa teším a aj bojím aby bolo všetko o.k.keby som už bola aspom dáky 30 tyz.
@sofinkasarah ahoj zlatíčko a na to ti ako prišli? Len ty pekne oddychuj 🙏 a potichučky gratulujem k chlapčekovi,hádam sa to do pôrodu už nezmení 😆😆😆 my dobre,čakám na prvé pohybu,už aby prišli,aby som vedela že je všetko v poriadku ❤️ pomaly rastieme,kontrolu mám až 19.5 je to straaaaasne ďaleko 🙈
@lenkajh4 pri dome.ze placenta išla dole a prekrytá cestu.ja už pohyby cítim od 29.4. .odychujem.utorok idem za primarkou u nás v Bojiciach uvidím,čo povie.dufam že bude všetko o.k
@sofinkasarah budem silno držať palce 🙏 ja som prvorodička takže pohyby majú ešte čas kým pochopím že to už je ono 😆😆 kúpila som si angelsounds tak sme doma už počúvali srdiečko ❤️
@lenkajh4 ahojkaj.ako poradňa.uz viete čo budete mať?
babay, taká otázka, tie čo ste po úspešnom KET/ET, nemali ste obavy ked ste mali vysádzať lieky? ja mám z toho trochu bobky. akože, estrofem mám vysadený druhý týždeň, ale už pomaly idem vysádzať aj amelgen a tak sa toho trošku obávam. je mi jasné, že to nemôžem brať stále až do konca, ale mám z toho také zmiešané pocity 🙂
@sofinkasarah ahoj moja,zatiaľ je to dievčatko,na konci mesiaca mám veľký ultrazvuk tak tam nám to vyvratia alebo potvrdia a vy?
Ahojte. Mam otazku. Absolvovala som v Brne 2.cyklus IVF. Prvy ET neuspesny. Poistovna nam uz vratila cast nakladov. Planujem ist na dalsi KET (celkom mam este 7 embryi). Znova mozem VSZP potom ziadat o preplatenie? Oni mi preplatia vsetky KET? Dik.
@lenkajh4 Ahojkaj.tak mne už dotvrfili u nás v nemocnici chlapčeka.Baby aj my sa tešíme.A už aj nakupuješ výbavičku,kočík.
@vianocka288 nie, poistovna vklady (cize ket) nepreplaca. preplacaju len tu zakladnu cast ivf, to co ti uz vratili. kazdy ket si teraz platis sama
@sofinkasarah ahoj moja,dnes som mala veľký ultrazvuk,tak všetko v poriadku 🙏 fotku 3D nemám lebo malé malo ručičku cez tváričku a pohlavie stále nevieme lebo malo prekrížené nožičky 😂🙈
@lenkajh4 ahoj..no tak super.ja mám zajtra veľky ultrazvuk aj poradňu v mt a piatok idem u nás na poradňu.Uz som bola aj kočík rezervovať v TN.Koncom mesiaca pôjdeme poň.

@miu10 gratulujem