Idete na KET v Januári/Februári 2021?
Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
@lenkajh4 Ahoj.Tak ja som mala dnes sono.Všetko je o.k.Drobec je o týždeň väčší,má cca 471gramou.
@sofinkasarah aleco no super 👌 tak rastie ako z vody 😉 ja mám najbližšie 14.6 testy na cukrovku 🙈
@lenkajh4 ahoj,ako dopadla poradňa
@sofinkasarah ahoj poradňu mám 23.6, ale testy na cukrovku nedopadli dobre, zajtra si idem pre odporučenie na diabetologiu 🙈 ty sa ako držis?
@lenkajh4 neboj bude dobre.Ja mám poradňu piatok a hneď jej dám aj výsledky z magnetickej.Ja sa cítim dobre,kým nie som pri dr.Tam my skáče tlak,plašia má.doma ho mám ukážkovú,tak zošit čo si zapisujem tlak doma im tiež ukážem.nech vidia,že čo robí stres,plašenie somnou.
@sofinkasarah s tlakom sa zatiaľ držím dobre 🙏 výsledky z cukru neboli dobre,uz mám termín na diabetologiu
@lenkajh4 nebojkaj všetko bude dobre.
@sofinkasarah jj asi ma čaká dieta, zvládneme 😉 ty sa ako držis?
@lenkajh4 ahoj ja somala dnes poradňu.dkma tlak 120/80 a na poradňu 147/100. Tak teraz idem 6.6 a robí vtedy aj cukor,že ak bude vysoký pôjdem na pozorovanie ležať.Uz to musíme vydžat
@sofinkasarah joooj zlatíčko,budem držať palce nech máš dobré výsledky,ja už dietujem,pripravujem sa na diabetologiu,nech nie je telo v takom šoku 🙈
Tlak máš riadny veru,aj sa nejako zle cítiš?
@lenkajh4 zlatik zle sa necítim.ja to mám zo strachu.ale do 37 tyz.musim vydržať.od 35 tyz.budem už v nemocnici pod dohľadom.Aby toho nebolo málo ešte dnes som mala nehodu,ráno domna 1 pani autom vypálila.ale ja z malou sme o.k,auto si to odnieslo.Ze nás nevydela.inak sme sa zľakli.
@sofinkasarah och joj toto ti ešte chýbalo,no hlavne že ste v poriadku 🙏🙏🙏ja mám zajtra poradňu,som zvedavá malé podrastlo
@lenkajh4 Ahoj,ako dopadla poradňa moja?
@sofinkasarah ahoj všetko v poriadku,máme 720g, a pohlavie stále neurčené, nožičky malo pekne pri sebe 😂
@lenkajh4 To malinke Vás riadne naťahuje.Hlavne aby bolo zdravučke.Tebe robia sono každú poradňu?mne už 2 poradne sono nerobila
@sofinkasarah Ahoj áno vždy krátke sono,minúta dve,poradňu mám každý mesiac (alebo 3 týždne). V stredu mám prvu diabetologiu 🙏
@lenkajh4 Ahoj keď si mala ten cukor,mala si byť úplne nalačno?
@sofinkasarah jasné nalačno,dokonca ani piť 10hodin pred som nemohla
@lenkajh4 o Tom pití my nevraveli.rano musím tabletky zapit
@sofinkasarah takyto tlak mam aj ja. U dr. 148, 152. Doma 122. Vola sa to syndrom bieleho plasta. Prekrocim dvere ambulancie a srdce mi bije ako splasene. Bola som uz s tym aj na internom, tlak som mala ukazkovy. Moja gynekologicka to ma tiez, tak neriesi. Pytala som sa, ci mam na to este absolvovat nejake vysetrenie, tak ze ani nie je co, to je psyche nie fyzio vec. Poctivo si doma meriam tlak, zapisujem a na kazdu poradnu prinesiem.
@lenkajh4 test mi vysiel tiez zle. Doma som si zacala merat cukor, ukazkove hodnoty.den predtym som si neodpustila sladke, nam trochu skratila termin, neviem, ci prave to neurobilo to, ze mi namiesto 10 vyslo 10,4 po hodine, po dvoch tiez asi 0,5 nad limit. Kupila som si glukomer, dala som za neho tych 15 eur (na dia ti ho predpisu, je zadarmo, ale nevedela som, kedy sa tam dostanem, nepodarilo sa mi objednat tak skoro na dia, volala som 11 ambulancii, terminy na august, november, nakoniec som vybavila po znamosti, hoc sa mi to prieci, ale...), merala som si rano, obed, vecer, uplne ukazkove hodnoty.
Moja lekarka ma od zaciatku dala na rizikovy dohlad (neviem, ci za to poistovna preplaca viac alebo co), absolvovala som x vysetreni, lebo toto hento vek vaha.. So vsetkym prestrasia a nakoniec mi v specializovanej ambulancii povedia, ze naco ja - zdrava zena- tam leziem medzi chorych pacientov.
@sofinkasarah na glukozovy test si treba priniest aj vlastnu glukozu, (over si to radsej), mne dokonca povedali, ze aj citron, aby som si urobila fajnu citronadu, rano nalacno, vecer si nedavaj vela a posti fakt aspon tych 10 hodin, lieky si over, ale zda sa mi, ze ak mas brat, tak ich mozes brat a vodu pi, budu ti brat krv 3x, nech ti ju nemusi zmykat zo zily.
@dmk_1 Zlatko glukózu už mám.Aj ja keď som ležala v nemocnici,tak tlak ukážkový.Ale ja si aj poviem,že sa nebojím a bojím sa.uz to musím do septembra vydržať,kým bude sekcia.Vodu si aj zoberiem,lebo nevydržím byť hladná a nie ešte smädná,aby my nebolo zle.Vzdy do pol- max.hod musim jesť,inak my je zle.
@sofinkasarah si bola dneska?
@lenkajh4 ja mám až 6.7 cukor
@lenkajh4 ako dopadla poradna
@sofinkasarah ahoj dnes bola diabetologia..no hodnoty dobré ale kv tomu že som si už nastavila ako takú diétu, takže už k nim patrím a budeme sa vídať čo 14dni 🙈 glukomer mi nedali lebo vyzerá že dieta zaberá,uvidíme nabudúce
Baby nemate nahodou napredaj meriofert 1-2 ampulky?
@lenkajh4 Ahoj.ja som bola dnes z babami na 4 D sone chceli vidieť malého a dr.vravel že má niečo cez 900 g už.Ze je väčší.
@sofinkasarah po super ❤️ a máš aj fotku?

@sofinkasarah Ideš k nám pre kočík? Milé ❤️ ja budem mať kočík od kamošky,teda ak je v dobrom stave. Držím palce na sone,daj vedieť 😉