icon

Idete na KET v Januári/Februári 2021?

miskam333
6. jan 2021

Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂

18dada18
9. jan 2021

@tajka8 to je také hrozné, ze sa toto deje 😥 mne sa to hned na začiatku, neviem ako sa to ráta. Babatko sa chytilo, ale na kontrolnom odbere som mala hcg uz len 26,4. Takze som vysadila lieky. Ze to bolo biochemické tak odišlo s ms.😒 tiez som sa to dozvedela den pred vianocami. No hrúza ☹ a ty si bola v ktorom?
A verim tomu, ze druhy pokus vyjde. Musii ❤

tajka8
9. jan 2021

@18dada18 Ja som bola v pondelok na krv, HCG 2400 aj na sone uz bolo vidiet, a vo stvrtok som zacala krvacat :( velmi to boli, ale zblizilo nas to s manzelom, velmi po dietatku tuzime. Ale dnes som si povedala, ze pre nieco sa to stalo a druhy pokus uz bude uspesny. O prvom vklade som povedala aj nasim aj svokrovcom, ale teraz sme si povedali, ze budeme cusat, az kym nebudem mat knizku. Verim, ze nas anjelik da na braceka alebo sestricku pozor. Radsej nech sa to stalo takto, ako by to malo prist neskor :(

18dada18
9. jan 2021

@tajka8 to mi je ľúto 😔 ale presne. Aj ja som si povedala, ze pre niečo sa to stalo. Mozno by bolo chore. Neviem :( a inak. My zas naopak. O prvom sme čušali a nikto ani nevedel, ze podstupujeme ivf 😀 teraz som to povedala našim a aj mi dost odľahlo. Nemám uz take stresy z toho, ze som to tajila

tajka8
9. jan 2021

@18dada18 Musime to brat z tej lepsej stranky, vsetko zle je na nieco dobre. Nikdy nestratme nadej a ono to vyjde. Len ten strach pred druhym KET je obrovsky, ale musim to nejako prekonat. Nemam chut ani chodit do prace, tak radsej robim z domu a zijem vo svojej bubline :(

18dada18
9. jan 2021

@tajka8 ten strach aj bude. Aj ja ho mam :( aj budeme mat. Na prvy som sa tešila, teraz sa teším aj bojim zároveň. Ja som pn, mna dr. vypisal pred opu a akosi to stále ťahám. Aspon sa nemusím v robote nadrapovat a mam vacsi klud. Neboj, dobre bude. ❤ kolko mate zamrazenych embryjok?

tajka8
9. jan 2021

@18dada18 Este mame 4, dufam, ze su zdrave ;)

18dada18
9. jan 2021

@tajka8 aj my este 5. Tiez dufam ❤

miskam333
autor
10. jan 2021

@ciarafan cca 1300-1500 eur záleži asi aj ake maš lieky kolko budu mrazit ,či si daš inkubator my sme si ho dali a to bolo cez 300 eur ...no vlastne doteraz dokopy aj s 1. vkladom ,mrazením a lekmi to bolo okolo 1 700 eur .

miskam333
autor
10. jan 2021

@voskovka ahojky velmi prajem aby sa uchytilo ešte sa všetko može zmenit 🙂 prajem vela štastia a aby si bola pozitívne prekvapena 🙂 držím palce

18dada18
10. jan 2021

@voskovka ahojky 🙂 preco citis, ze to nevyšlo? Verim, ze to vyslo 🍀❤❤

ciarafan
10. jan 2021

@miskam333 a mala si hneď ET? držím ti palce nech všetko si dobré dopadne

voskovka
10. jan 2021

@18dada18
@miskam333 nič mi nie je nič necítim iba mám neskutočne nafúknuté brucho....a to asi nič s tým nemá spoločne ...lebo som sme mali kapustnicu 🤭😁

18dada18
10. jan 2021

@voskovka kazda je individuálna 🙂 aj nafuknute brucho moze byt priznak 🙂 ver do poslednej chvíle 🍀 a kedy chceš testovat? Ci čakáš na krv?

voskovka
10. jan 2021

@18dada18 chcem skúsiť zajtra a potom čo 2dni...na krv idem 18.1

18dada18
10. jan 2021

@voskovka na 6dpt by ti mohlo už mini dusika ukázať, ale keď tam nebude tak sa vôbec nestresuj 🙂 je to skoro. Záleží aj kolko dňové embryjko si mala vkladane?

mikasz
10. jan 2021

@voskovka ak mas ist na krv az 18.1., tak by som.s testom par dni pockala, nech sa nestresujes ak by bol teraz este negativny. Fakt sa neodporuca testovat skor ako ma 10.den

strojarka25
10. jan 2021

Ahojte tak ja stale vaham koncom minukeho roka som absolvovala 2x Ket oba neuspesne. Mame uz len dvoch mrazakov a ja neviem ci to skusit alebo najskor pobehat Doktorov ☹️. Nechcem zbytocne premrhat ďalší pokus

mikasz
10. jan 2021

@strojarka25 niekedy netreba tlacit na pilu, daj si cas, dopln vysetrenia, ktore by mohli odhalit preco to nevyslo... Drzim palce

voskovka
11. jan 2021

@18dada18 dnes som 6dpt a test biely.tak skúsim zas o 2dni.embryjko bolo 6dnove.

chrumka321
11. jan 2021

Ahojte, ak sa smiem zapojiť. Taktiež som po KET (5.1) a čakám a čakám a čakám. Je to asi najťažšie z toho celého. 🙁

gabika108
11. jan 2021

@18dada18 a robi sa covid-19 test pred vkladom?

mikasz
11. jan 2021

@gabika108 mne pred vkladom nerobili, to je rychly zakrok a mas rusko, ale pred odberom vajicok, ked ides do narkozy, sa robi

voskovka
11. jan 2021

@gabika108 mne robili v gyn five

18dada18
11. jan 2021

@voskovka zatiaľ nič nemusi znamenať. Ja som pri prvom ket mala na 6dpt takého miniducha, ze som ho videla len ja 😀 pri 6dnovej blastocyste uz na 10dpt budeš mat urcite // 😊

18dada18
11. jan 2021

@gabika108 asi zalezi kde. Ja idem vo štvrtok do Helios a na papieriku mam, ze odporúčajú, ale nepozaduju. Cize je to skor na tebe, ci si chceš byt na 100% istá. 🙂
@chrumka321 ahoj 🙂 no to veru poznám, toto cakanie je najhoršie 😀 treba hlavu nejak zamestnať a nemysliet na to 😊🍀

miskam333
autor
11. jan 2021

@ciarafan nie nie ET som ešte nikdy nemala ani neplanujem zatial asi možno keby je viac mraziačikov 🙂 v Heliose BB odporučaju hlavne KET tak sme si nechali poradit a trošku sa prečistit od hormonov 🙂

chrumka321
11. jan 2021

@18dada18 už mám pocit že sledujem každé pichnutie, bolesť, potom aj to keď ma nebolí nič a všetko analyzujem. 🙈🙈🙈 prečítala som asi všetky fóra a teóriu ovládam na 110%

18dada18
11. jan 2021

@chrumka321 aj ides testovat? 😁 zajtra budeš uz 7dpt, to by ti mohlo ukázať uz 😀😛 davali ti blastocystu? 😁 a presne viem o com hovoríš 😂 raz neboli, potom boli moc 😂 ja som sa tiez "nenapadne pozorovala" a v hlave som si vecne nadávala 😁 teraz sa pokúsim napraviť a neriesit. 😬🤔

mikasz
11. jan 2021

@chrumka321 tie 2t cakania su naozaj asi najhorsie a najdlhsie 🙈 ja som mala uz 6x ET/KET, tak viem o com hovorim 🙈 zaklad je mysliet pozitivne, snazit sa odreagovat, dobry film, ist sa prejst. A netestovat skor ako na 10.den 🤞

chrumka321
11. jan 2021

@18dada18 áno, blastocystu prvej kvality. Testovala by som sa aj trikrát denne ale viem že je to zbytočné. Skúsila som dnes ráno a nič. Beriem to tak že síce je 6ty deň čo je skoro, ale aj vklad bol až popoludní tak si sama sebe v duchu hovorím že ráno to bolo vlastne 5 a pol dňa 🙈🙈🙈