Idete na KET v Januári/Februári 2021?
Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
baby, čo ste už mali ET/KET, ako dlho ste si pichali prolutex?
@mikasz to je zaujímavé, mne povedali, že iba prvých sedem dní si mám pichať po vklade. že uhniezdenie ak nie je za tých 7 dní, tak už to nema zmysel, lebo ak sa aj uhniezdi neskor, tak je vysoke riziko potratu. asi si tam este potom zavolam radsej. teraz som 3dpo. ale tiez som v letáku citala, že do 12tt
@sirka9 uff tak radsej si zavolaj. Mozno maju v kazdom centre iny postup.
No mala som jeden uspesny vklad, tam som si este vkladala utrogestan (do 12tt) a estrimax som uzivala do 11tt
Po 2r.sme sli na ket, pichala som si prolutex a dr.mi povedala, ze ak bude tehu test ppzitivny, tak pokracujem do 12tt s pichanim
@mikasz akoze, utrogestan mam aj ja, ten si vkladam + estrofem a fraxiparine (kvoli tromboze). len ma prekvapilo to, ze to uhniezdenie do 7 dní od vkladu treba podporit tym prolutexom a potom v podstate by to mal uz ten utrogestan udrziavat. ved uvidim co povedia, ale asi to iste - pichat prvých 7 dní 🙂 akoze, zmysel mi to trochu dáva a fakt asi vsade je iny postup. tak sa necháme prekvapit 🙂 zatial nejak ziadne pocity okrem tej bodavej bolesti v noci co som myslela ze svyskocim na stenu ako ma to zobudilo. ale to trvalo chvilku a potom zas nic 🙂
Takze baby,ja som bola vcera na kontrole mam vraj peknu sliznicu takze 29.1. idem na svoj prvy KET. Predpisal mi ešte progestanelle a musim mat ag/pcr test nie starsi ako 3 dni. Uz do vcera som ako na ihlach pertoze na tento den som dlho cakala,ale snazim sa dat nejako ,, do pohody,,.
Chcela by som sa spýtať, mam ist na KET 29.1. a 19.1. som mala sliznicu 11mm,ale dnes som zacala slabo krvácať,je to podla vas normalne. Doktorom som sa uz nedovolala a do zajtra sa asi zblaznim. Mam PCO takze nepravidelnu menstruaciu (chodi mi to ,,haj buj,,). Bojim aa ze sa sliznica uz zacina vylučovať a tym padom to znemozni transfer. Nemate skusenosti?
Ahojte, dnes (22.1) som prvý krát podstúpila KET (celkovo transfer- nemohla som mať hneď ET). Dali sme si embryoglue a asistovaný hatching. Mrazili sa blastocysty (mali sme predĺženú kultiváciu s embryoskopiou). 5 dní pred vkladom som začala užívať Utrogestan 200mg vaginálne 2-0-2, Medrol 4mg 1-0-0; Fraxiparine 0,3, a samozrejme Estrofem užívam už od 1 DM 3x2mg. V tomto užívaní pokračujem nasledujúce 2 týždne. Dnes, v deň vkladu som mal maximalný kľudový režim. Od zajtra plánujem prechádzku a riešiť bežné nenáročné aktivity. Pondelok som už nastúpená v práci. 🥳 Mylslím na úspech ale som pripravená na všetky možnosti. Všetkým, Vám držím palce.🤛🙏
@ewridika11
Držím ti silno palce 🙂✊🏿
@ewridika11 drzim palce nech to vyjde ✊💪
@ewridika11 drzim prsty♥️do akeho car chodis?
@gabika108 Chodím do SPLN - Ke . Problém sme mali so zlým spermiogramom.
@ewridika11 aj ja chodim do SPLN a asistovany hatching ti odporucili oni lebo neviem sa rozhodnúť ci dat .ja by som chcela ist vo februári na KET bude to uz moj treti pokus. Drzim ti prsty aby ti to vyslo😊a robili ti aj test na covid-19 pred KET?
@gabika108 Ja som sa na poslednej kontrole pre KET spýtala koľko budem platiť. Na to mi lekár povedal- vzhľadom na to že ste nemali ET tak teraz bude KET za 250 e ale budete mať v tom aj Glue aj hatching. Čiže sa má vyslovene na to nepýtal. My sme sa s manželom už počas stimulácie rozhodli že si to dáme tak či tak.Test na Covid pred KET nevyžadujú. Ale ja som aj tak čo Id prekonala a 3 mesiac mi ubehne 28.1. Ale ja som už mala v deň KET antigenový test a zároveň výsledky na protilátky, ktoré mám zatiaľ dostatok.
@ewridika11 tak to super ze iba tolko si platila lebo isli hore ceny tak ja cakam ze ked si dam vsetko tak budem platit 500
Mam zvysne 2 balenia prolutex...nestihnem vyuzit...viac info v IP
Ja som mala odobratych 24 vajicok a nasledne ohss...nastastie som to zvladla doma...do.esia ca to preslo.pichala som si injekcie
@bororka no mala som bolesti taký tlak ako na žalúdok bola som nafúknutá ale to bolo asi z kolíky nakoniec ktorú som tiež mala ale nakoniec to prešlo na druhý deň teraz už nemám žiadny tlak nesom taká nafúknutá cítim sa dobre už sa mi len zotavujú vajecniky tak dúfam alebo to bol len nábeh na ohss neviem hlavne že mi je už ok

@miskam333 super♥️drzim prsty a budu ti robit aj test na covid-19?