icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

zora256
24. jún 2013

@jajka1980 To je hlavné,myslieť pozitívne a želania sa splnia 🙂Lebo podvedomie veľa robí 😉 odteraz ja nebudem na pozitívny test myslieť ale na pohybujúce sa bábätko vbrušku a sná´d sa podvedomie začne realizovať môj nastavený program vpodvedomí a iste sa mi splní aj to,a tebe tiež 😉

jajka1980
24. jún 2013

@zora256 Super..tak to má byť...Takže si držíme navzájom palce.. 😉

zora256
24. jún 2013

@jajka1980 Áno,držíme,ako ináč sme všetky na jednom voze tak si treba priať 😉 ,len to najlepšie 🙂

jajka1980
24. jún 2013

@zora256 To je pravda...všetky ťaháme za rovnaký povraz...a pozitívne správičky ma vždy potešia a povzbudia... 😉 😵

zora256
24. jún 2013

@jajka1980 To aj mňa 🙂maj sa krásne idem k malému už je hore 🙂

jajka1980
24. jún 2013

@zora256 Ahoj..Aj ja už idem späť do záhrady.. 😉

ematko29
24. jún 2013

@zora256 ok moja,tak dobre. 🙂 tak sa drž

andriska22
24. jún 2013

Ahojte dievcata!Beriem inofolic uz mesiac a chcem sa Vas opytat,ci ho mam uzivat aj pocas menstrucie alebo ho mam vysadit a ked skonci,zacat opat?Ani v lekarni mi nevedeli poradit.Dakujem

rita87
24. jún 2013

Ahoj andriska22! Aj ja som brala inofolic a nevysadila som ked som mala menstruaciu. Ja som brala presne 51 dni a cakame babo 🙂

andriska22
24. jún 2013

rita87 Velmi pekne dakujem za radu.TAk budem pokracovat v uzivani.

ennynka
24. jún 2013

@rita87 ako dlho ste sa snazili kym sa vam zadarilo?myslim celkovo aj pred Inofolicom?

ennynka
24. jún 2013

@andriska22 ano,ma sa brat nepretrzite aj niekolko mesiacov(myslim ze max. 6)

jajka1980
24. jún 2013

@rita87 Gratulujem..super správička.. 😉

zora256
25. jún 2013

@jajka1980
@ematko29 Ďakujem žienky držkáme sa zatiaľ terza je fajn počasie len 16stupňov aj som okopala večer záhradku a teraz porýľovala,kde chcem iné kvety nasadiť lebo už boli staré a ošpatneli 🙂Kiežby bol max len 25stupňov z vánkom by nám úplne stačilo 🙂

misula4660
25. jún 2013

Ahojte dievčence. Nebola som tu pár dní a musím sa priznať, že som musela prerušiť aj Inofolic. V sobotu som dostala obojstranný zápal stredného ucha, tak mi museli v nemocke okamžite nasadiť infúzku a antibiotiká a povedali mi, že musím aj okamžite vysadiť aj všetky výživové doplnky a vitamíny...Takže momentálne som bez Inofolicu, ale v piatok mi končí liečba, tak konečne začnem naplno brať Inofolic...
@zora256 je mi to strašne ľúto...neviem čo iné na to povedať, lebo slová aj tak nepomôžu... ☹ ale verím, že už bude len a len dobre...Ja som taký večný optimista, že ja naozaj verím tomu, že my všetky budeme mať čochvíľa krásne zdravé bábätká... 😉

rita87
25. jún 2013

@ennynka snazili sme asi rok a pol pred,v januari som zacala som brat inofolic.brala som presne 51 dni 🙂

jajka1980
25. jún 2013

@rita87 Tak to je super, že inofolic pomohol...a brala si okrem inofolicu aj niečo iné aj tvoj manžel?

jajka1980
25. jún 2013

@zora256 Som rada, že sa venuješ iným aktivitám a nemyslíš na to zlé, čo sa vám stalo...super...si silná žienka.. 😉
Aj ja som celé dni v záhrade, dokonca aj dnes som bola až do teraz... 😉

zora256
25. jún 2013

@misula4660 Ahoj!Aj ja stále verím,že budeme mať druhé dieťatko čoskoro 🙂Vieš vraví sa čo nezabije to posilní a ja tot ak beriem 🙂
@jajka1980 Ďakujem občas aj ja mám slabé chvíle ale otrasiems a aidem ďalej veď život sa nezastaví tým,že stratíme niečo,alebo niekoho nám blízkeho ako je miminko pár týždňové po počatí...ja to beriem tak,že Pán potreboval našich anjelikov...

rita87
26. jún 2013

@jajka1980 Iba Som brala inofolic a zacali sme s manzelom cvicit.Ja som bola velmi skepticka voci inofolic ale naozaj to pomoze.Ako dieta som mala skoru pubertu, dostavala som hormony.Povedali rodicom ze nevedie ci vobec budem mat deti. Ale budem mat 🙂

misula4660
26. jún 2013

@zora256 to je super, tak to má byť. človek musí veriť...a to čomu naozaj verí, tak to sa určite splní... 😉

zora256
26. jún 2013

@misula4660 Veru bez Viery to nejde,musíme veriť,vto čo dúfame,že sa stane a tým si to privodíme doživota 😉

pa_mi
27. jún 2013

Ahojte dievcata vsetky! Beriem Inofolic od 01.03.2013 a dnes som si nasla dve // 🙂 urcite pomaha, len mu treba nechat cas 🙂

ennynka
27. jún 2013

@pa_mi blahozelam 🙂 brala si 2sacky denne ci jeden?ako dlho ste sa celkovo snazili?

pa_mi
27. jún 2013

@ennynka ahoj, dakujem 🙂 brala som dva denne. ale musim sa priznat ze praveze som to posledny mesiac casto riesila tak, ze som brala len 1x denne - stale sme mali vecer nejake zurky 😀 😀 snazili sme sa od septembra 2012, takze takmer 10 mesiacov. mam PCO a aj stitnu zlazu ...tak len dufam ze bude vsetko v poriadku 🙂

kristinka9
27. jún 2013

@pa_mi to je úžasné...tíško gratulujem 😔 a prajem, nech je všetko v poriadku... 😵

ennynka
27. jún 2013

@pa_mi my od augusta 2012 tak uz by sa mohlo aj nam zadarit 🙂 no Inofolic zatial neberiem ale uz par mesiacov sa pohravam s tou myslienkou ze ho zacnem brat ak sa este chvilu nebude darit...

donna11
27. jún 2013

@pa_mi ahoooj, velmi gratulujem a nech sa drobec co najsilnejsie zavrta.. 😉 no vidis, ze sa podarilo, tak uz nestresovat, tesit sa a vsetko bude fajn 🙂

pa_mi
27. jún 2013

@kristinka9 @donna11 dakujem kočky...stale tomu nemozem uverit. doktorka povedala ze zatial idem ako podla knizky, tak dufam ze to vydrzi celych devat mesiacov 🙂 no, budem sa pokusat byt co najviac v klude. ale uz normalne chapem obavy vsetkych co to zistia, ci bude vsetko v poriadku. najvacsia sranda je, ze to vyslo v mesiaci ked som na to najviac cele kaslala 🙂 a ja drzim tebe palce aby to prislo cim skor @kristinka9