Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Ahojte dievcata!Beriem inofolic uz mesiac a chcem sa Vas opytat,ci ho mam uzivat aj pocas menstrucie alebo ho mam vysadit a ked skonci,zacat opat?Ani v lekarni mi nevedeli poradit.Dakujem
Ahoj andriska22! Aj ja som brala inofolic a nevysadila som ked som mala menstruaciu. Ja som brala presne 51 dni a cakame babo 🙂
rita87 Velmi pekne dakujem za radu.TAk budem pokracovat v uzivani.
@andriska22 ano,ma sa brat nepretrzite aj niekolko mesiacov(myslim ze max. 6)
Ahojte dievčence. Nebola som tu pár dní a musím sa priznať, že som musela prerušiť aj Inofolic. V sobotu som dostala obojstranný zápal stredného ucha, tak mi museli v nemocke okamžite nasadiť infúzku a antibiotiká a povedali mi, že musím aj okamžite vysadiť aj všetky výživové doplnky a vitamíny...Takže momentálne som bez Inofolicu, ale v piatok mi končí liečba, tak konečne začnem naplno brať Inofolic...
@zora256 je mi to strašne ľúto...neviem čo iné na to povedať, lebo slová aj tak nepomôžu... ☹ ale verím, že už bude len a len dobre...Ja som taký večný optimista, že ja naozaj verím tomu, že my všetky budeme mať čochvíľa krásne zdravé bábätká... 😉
@misula4660 Ahoj!Aj ja stále verím,že budeme mať druhé dieťatko čoskoro 🙂Vieš vraví sa čo nezabije to posilní a ja tot ak beriem 🙂
@jajka1980 Ďakujem občas aj ja mám slabé chvíle ale otrasiems a aidem ďalej veď život sa nezastaví tým,že stratíme niečo,alebo niekoho nám blízkeho ako je miminko pár týždňové po počatí...ja to beriem tak,že Pán potreboval našich anjelikov...
@zora256 to je super, tak to má byť. človek musí veriť...a to čomu naozaj verí, tak to sa určite splní... 😉
@misula4660 Veru bez Viery to nejde,musíme veriť,vto čo dúfame,že sa stane a tým si to privodíme doživota 😉
Ahojte dievcata vsetky! Beriem Inofolic od 01.03.2013 a dnes som si nasla dve // 🙂 urcite pomaha, len mu treba nechat cas 🙂
@ennynka ahoj, dakujem 🙂 brala som dva denne. ale musim sa priznat ze praveze som to posledny mesiac casto riesila tak, ze som brala len 1x denne - stale sme mali vecer nejake zurky 😀 😀 snazili sme sa od septembra 2012, takze takmer 10 mesiacov. mam PCO a aj stitnu zlazu ...tak len dufam ze bude vsetko v poriadku 🙂
@pa_mi to je úžasné...tíško gratulujem 😔 a prajem, nech je všetko v poriadku... 😵
@kristinka9 @donna11 dakujem kočky...stale tomu nemozem uverit. doktorka povedala ze zatial idem ako podla knizky, tak dufam ze to vydrzi celych devat mesiacov 🙂 no, budem sa pokusat byt co najviac v klude. ale uz normalne chapem obavy vsetkych co to zistia, ci bude vsetko v poriadku. najvacsia sranda je, ze to vyslo v mesiaci ked som na to najviac cele kaslala 🙂 a ja drzim tebe palce aby to prislo cim skor @kristinka9

@jajka1980 To je hlavné,myslieť pozitívne a želania sa splnia 🙂Lebo podvedomie veľa robí 😉 odteraz ja nebudem na pozitívny test myslieť ale na pohybujúce sa bábätko vbrušku a sná´d sa podvedomie začne realizovať môj nastavený program vpodvedomí a iste sa mi splní aj to,a tebe tiež 😉