icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

angelin1410
2. júl 2013

ahojte dievčatá, tak sa opat po čase ozývam...Začínam 4.cyklus s Inofolicom,zatial sa otehotniet nepodarilo,ale aj tak mu ešte verím a dávam šancu. Síce mi riadne skrátil cyklus ( z 30 na 25 dní),čo ma až tak neteší,ale aj tak mu dávam nádej ešte...Samotnu menštruáciu mi tiež skrátil,cca 2-3 dni,ale bolesti sú ,mám pocit, ešte horšie než predtým...A to teda boli strašné aj predtým,takže teraz sa idem zbláznit...ale čo by som kvoli malému zázraku neurobila,že?...🙂
Gratulujem všetkým tehulkám,takého správy sa výborne čítaju🙂🙂🙂

pa_mi
3. júl 2013

@taja27 dakujem 🙂 no, ani ja neviem ci mi pomohol prave on, ale nic ine som nebrala. ovula bola na 44 DC ked som otehu. cykly mi neskratil, ale asi sa vytvorilo konecne "normalne" vajicko, oplodnenia schopne. neviem

taja27
3. júl 2013

@pa_mi neviem ked je ovulacia vajičko je normalne dozrete je somarina že ma zlu kvalitu a somariny okolo toho neveim tk to zahlasil že je nekvalitné vajičko ktora mudra tu a dáky mudry doktor..ked je raz ovulacia je jasne že je vajičko dozrete a kvalitné

pa_mi
3. júl 2013

@taja27 ja si dovolim nesuhlasit.moze mat rozne potuchy- napr.nepravidelny tvar atd...vtedy sa tiez neoplodni. ale neviem,nie som lekarka

krisruska
3. júl 2013

@angelin1410 Tak to si na tom presne ako ja, mne tiež skrátil cyklus ale z 33 na 28dní a bolesti mi riadne zintenzívnil, ja som ich viac menej mala počas celého cyklu a vystupňovali sa príchodom ms. No ja som ho na tento mesiac už vysadila. Držím Ti palčeky, aby Ti pomohol 😉

krisruska
3. júl 2013

A aby som nezabudla, všetkým novým tehulkám gratulujem, dúfam, že sa necháme všetky inšpirovať 😀

jajka1980
4. júl 2013

Ahojte dievčatá..Chcem sa opýtať hlavne tých, ktoré nemajú PCO...a berú inofolic...Začala som brať inofolic od začiatku cyklu..Cyklus som mala vždy pravidelný 28/5, no tento mesiac som 29.DC..a ms nikde...Nepokašľal vám inofolic cyklus??

jajka1980
4. júl 2013

Môj graf bazálnej teploty : http://www.womenzone.cz/uzivatelka/jajka1980/gr...
A dnes teplota 37,1.. No bolesti v podbrušku ako pri menštruácií mám už týždeň, tak neviem, či mi inofolic nepobabral cyklus...

donna11
4. júl 2013

@taja27 tiez nesuhlasim s nazorom, ze ked je ovulacia, vajicko je kvalitne..to vobec nie je pravda! ako pise @pa_mi moze mat nepravidelny tvar, moze niest zlu genet informaciu a pod veci..samozrejme oplodnit sa moze, ale coskoro to konci abortom, bud sa same odplavi, al kyretom..a samozrejme je aj podstatne mensia sanca oplodnenia takehoto vajicka..naco by sa potom na inofolicu, pripadne podobnych pripravkoch pisalo, ze zlepsuju kvalitu vajicka??
..samozrejme, ze inofolic nemusi kazdej pomoct, je to individualne, ale zase netreba hned odradzat tie, co sa snazia, mozno prave im hned pomoze..

sarafortuna
4. júl 2013

@pa_mi
tiež si myslím, že ide aj o KVALITU dozretia vajíčka 😉 , veď aj muži majú spermie rôznej kvality - niektoré sú napr. super plavci a genetický potenciál 0 bodov 😀

taja27
4. júl 2013

@donna11 volakedy vobec inofolic nebola boli tehotné aj tak aj ja sa snažim ak si si nevšimla! mne nepomohol brala som ho 3 mesiace a je predražený lebo je to reklamný tah

martinazvo
4. júl 2013

@taja27 kvalita vajicka sa moze velmi velmi lisit a to ze je ovulacia nie je zaruka kvality... myslim ze nie "niektore tu su mudre, alebo lekari", to skor Ty davas "pravdy" ktore az take pravdy nie su... kym nieco vyhlasim, tak si nastudujem... moj nazor...

taja27
4. júl 2013

@martinazvo no treba si lepšie prečitat čo sim písala lebo som písala že je to reklamný tah pretože inofolic obsahuje kysleinu listovu ktoru bežen dostať za 3 e a INOZITOL ktorý sa da kupit lacnejšie cez webstranku zahraničnu ako som kupila ja od jednej baby...
mnoh pišu o inofolicu akoby bol zázrak na počatie 🙂))))je to trapne až smiešne pretože všetko je o nahode o ničom inom proste....

martinazvo
4. júl 2013

@taja27 ale ja som ragovala na Tvoje vyjadrenie typu "somarina"... nie na reklamny tah....... farmaceuticky priemysel je ina tema, tam sa tocia vacsie prachy ako v drogovom 😒

martinazvo
4. júl 2013

@taja27 a este mi neda nedodat: nie je to o nahode... ked par vie ze ma problem, da sa pomoct, podporit a to ze to funguje sa da otestovat napr. spermiogramom, grafmi BT a podobne... len treba chciet a mat trpezlivost...

taja27
4. júl 2013

@martinazvo no ved aj za tým si stojim čo som povedala..je to reklamný tah..ako píšem hore vyyššie....je to len placebo efekt a lekári h o odporučuju aby mali z toho provizie-viem to pretože mi to povedal jeden náš kamarat lekár že aj inofolic je o tom....

martinazvo
4. júl 2013

@taja27 tvoj nazor Ti nevezmem... ale nesuhlasim... mam toho za sebou dost v CAR a tam este len vidis co sa da a co sa neda...

taja27
4. júl 2013

@martinazvo vieš čo netaraj hluposti apson že sa dá tomu pomoct dobre??asi si otehotnela rýchlo a nevieš čo to je dlho sa snažit....potom mi vysvetli ako je možne že otehotniela jedna v modrom z neba čo ju znasilnil?,čo si to načasovali presne???je to len o nahode a o tom komu bude dieta dane ako dar...

martinazvo
4. júl 2013

@taja27 nema vyznam sa s tebou bavit ked takto utocis... to je pod moju uroven...

donna11
4. júl 2013

@martinazvo mati kasli na to..nema vyznam to riesit s takou osobou..my obe vieme, cim sme si kazda presla a netreba to tu uz rozmazavat..treba sa nad takymi len pousmiat, popriat vela stastia a ist dalej..
..a ja si stojim za tym, ze mne to "placebo" pomohlo velice rychlo, ako aj mnohym dalsim..a nepomohlo len k otehu..

..kazda zena je ina, preto sa netreba porovnavat s ostatnymi..a rovnako aj chlapi..a velmi vela spravi aj zivotny styl, cize treba zacat tam a od seba..

donna11
4. júl 2013

@taja27 pokial si pamatam, tvoj mm nema ok spermiogram, tak musite zacat hlavne tam to riesit..v tomto pripade ani 100% vajicko to nezachrani..viem to podla kamaratky, oni sa takto dopracovali akurat tak k mimomaternicovemu tehu.vela stastia.

martinazvo
4. júl 2013

@donna11 vdaka za podporu, ano, pochopila som a uz nebudem riesit, ved ten najdolezitejsi dokaz nosime v bruskach 🙂

donna11
4. júl 2013

@martinazvo 🙂 presne tak a hlavne, ze sme v poriadku a aj nasi drobci.. 🙂 a ani neviem, aj ty si mala este k liecbe aj inofolic nastaveny, ci?

martinazvo
4. júl 2013

@donna11 nie nemala, ale uvazujem nad nim, lebo planujeme druhe baby ked bude mat prve tak 6 mesiacov... a kedze manzelovi sa spermiogram liecbou velmi zlepsil, skusila by som sa aj ja takto "podporit", ci by nam to nevyslo tentokrat prirodzene 🙂 a ked nie, tak absolvujeme opat IVF....

taja27
4. júl 2013

@donna11 pametaš dobre ale ma ho už v poriadku .-))) lebo vtedy bral ATB ...jaj ste obe velmi premudrele dievčata človek ani nazor nemože povedat akože možete sa hanbit...nič iné

donna11
4. júl 2013

@martinazvo myslim,ze dobrá voľba.ja som si zas nakúpila 4krabicky dopredu,nech mám zásobu,nevedela som,že už som tehu,tak som si ich odložila na druhé baby.ako napr ja som hádala veľký rozdiel na sebe pri uzivani,takže ja môžem len doporucit.ale ako píšem,každá sme iná a inak zaberá.a po prvom tehu sa vraj vedia hormóny unormalnit,tak uvidime.

franzziska
4. júl 2013

ja mam zatial s inofolikom negativnu skusenost...vobec mi telo nezareagovalo, skor mi ten menzes utichol paradoxne...a dalsia věc stoji to 15 eur, tak mi napadli uz aj lepsie sposoby jako utratit tolke peniazky :/

taja27
4. júl 2013

@franzziska no ale to radšej nepíš lebo ta tu podaktoré mudre ktore zázračne vdaka nemu otehotneli🙂)) ukamenuju ako mna hahah no su trapne čo už....
@donna11 a neveim odkial maš tu mudrost že mimomaternicové je sposobene zlými spermiami neviem tko ti taku hlupost povedal.))) pretože moja kamoška ma dieta a teraz mala mimomaternicové tak asi ťažko ma zle spg ked jedno dieta už maju .-)))ako strašne si smeišna s tvojimi vyjadreniami a prišlo mi to od teba dost netaktné čo si napísala akoby si ma varovala alebo mi to hadam priala..neznamená žeked ste tehotné šetko je v poriadku choroby u dietat sa prejavuju okolo 2 roku života....

franzziska
4. júl 2013

@taja27 tak povedala som tu svoju skusenost, o tom je tato téma ...preto nemaju dovod 🙂

taja27
4. júl 2013

@franzziska aj ja svoju .-)))