Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@lorry , mohla si mať ovulku, ktorá bola neskôr a teraz si v Luteálnej fáze - cca 14 dní od ovulky príde MS.
Ahojte kočky, chcela by som sa spytat ake mate skusenosti s inofolicom, pochvalte sa, zabral niektorej? 😉( po akej dobe)
ja neviem baby co robit mam ist v stredu na injekciu na vyvolavacku, doktor mi naposledy povedal pri sone ked sa to enpusti tam aby som prisla po troch tyzdnoch ..asi teda bude lepsie ist na injekciu a pokracovat dalej s inofolicom ?
@lorry , injekcia ti neublíži aj ked si po ovulke; a tiež neublíži, naopak pomôže prípadnému tehotenstvu...
moze sa teda inofolic uzivat aj pocas injekcie ked je uz v tele ?
@lorry , jasné, ved to nie je liek, len megadávka B vitamínu
@pa_mi ahoj, chcem sa spytat ci si okrem inofolicu brala aj ine lieky? napr. metformin ci clostil?
ja som brala nosifol jeden mesiac a tiez mi predlzil cyklus, potom som sa na to vykaslala. rozmyslam, ze by som skusila inofolic. mam pco a momentalne neberiem ziadne lieky. cyklus mam riadne rozhadzany. mrchu som mala naposledy pred 60 dnami 😢 preto budem vdacna za radu 🙂
@ana85 ahoj, nie nebrala. brala som len Inofolic. a lieky na stitnu zlazu este. ale to s tym nesuvisi. no paradoxne aj mne Inofolic posunul cyklus a poriadne - z 33 na 50 a viac. ja som zacala brat Inofolic 01.03. potom som mala mrchu 05.05. a od vtedy nic. lebo som uz tehu 🙂 v tom dalsom cykle som mala ovulaciu zase az na 44 DC. ale ked som bola u lekarky ze teda som tehotna, tak hovorila ze je uplne jedno kedy som mala ovulaciu. ze hlavne je ze sa ti evajicka unormalnili. bola som odhodlana ze ak to nevyjde ani pocas leta, ze si vydupem clostyl a o mesiac mam ist na gastro - tam som chcela riesit metformin lebo mam chory aj pankreas, ale uz chvalabohu nebolo treba. drzim palce aby to skoro vyslo aj u vas. pravdupovediac si ale myslim ze psychika urcite zohrala svoje.
Ahojte, pisala som uz minuly mesiac ze testy boli pozitivne ale zoslabli a ms prisla vcas 😒 a tento mesiac su opat pozitivne a krasne silne...ms meska 2 dni 😵 brala som inofolic od polky februara do cca konca juna ...
drzte sa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte taka som baby rada, tak nakoniec mi nepichol agolutin ze mam peknu sliznicu vysoku a folikuly uz len take malicke, este mam pockat do konca mesiaca ze by som mala dostat aj sama menzes a ked uz potom nie tak mi pichne agolutin, tak predsa mi zacali zaberat prasky az po troch mesiacoch, uzivam len jeden sacik neda sa mi viac a tak mi aj kazal doktor...zacala som uz druhy den pit caj datelinu, tak aspon nejake dobre spravy 🙂
@lorry caj datelina?To som este nepocula.Naco je.
to su prirodne estrogeny v lekarni ho maju datelina
Ahojte baby. Tak sa hlasim po dlhsom case. Dnes potvrdene tehu. Brala som clostyl aj duphaston 3 mesiace neuspesne. V kombinacii s inofolicom. Posledny mesiac som vysadila hormony- robili sa mi kazdy mesiac cysty. Po vysadeni to hned prislo. Snazili sme sa vyse roka na sept. som mala naplanovanu laparo. Vsetky priznaky som mala ako maju silne baby ktore nevedia otehotniet. Ja som presny opak 173cm a 47 kg. Cely zivot. Bez zmeny. Moja max vaha bola 51 kg. Doktor tomu pripisoval vinu. Aby som sa snazila pribrat. Ja som sa nesnazila lebo mam taku genetiku. 🙂
Takze tolko info odomna.
AHOJTE... Juuj, zeny....ten INOFOLIC asi vazne zabera. Z mojich polycystickych vajecnikov je uz len jeden. Ten druhy je ok 🙂 A dokonca.....mam 17mm folik. Asi odpadnem. Neviem ci som taky folik vobec niekedy mala. Tesim sa ale prestrasne!!!! 🙂
@bambula27 mne nepomohlo...aspoň neviem o tom,,,ale zas moj lekar mi nikdy neoznamuje ake velke mam foliky presne...cize to porovnat neviem
@franzziska no...tak na tu velkost som sa ja vzdy musela pytat, ale moj novy gynekolog mi povedal sam. A verim tomu, ze toto je aj vdaka Inofolicu.
@bambula27 a beries 1 alebo 2 sacky denne?
@franzziska beriem 2 sacky denne
@11miuska11 ahoj.ako sa mate s babätkom?co nove? 🙂
@sarin ahoj...no, pravdupovediac myslela som na to, ale vies co, po tych 10 mesiacoch sa bojim chvalit kym babo neuvidim aj na sone spolu so ♥ , takze tesime sa zatial len tak opatrne. 23.7. idem na sono a pevne verim ze potom prepukne naplno radost 🙂 tu som len chcela povzbudit ostatne baby, aby sa nevzdavali 🙂 drzim ti palce. ver mu. ja som nad nim uz lamala palicu, ale nakoniec to vyslo. ani cyklus mi nenapravil, skor naopak. ale vyslo to aj tak. takze len pekne papaj a bude dobre uvidis 😉 ja sa urcite 23.7. ozvem 😵
@sarin ano na zaciatku, dnes 5+4 🙂 robili mi aj HP, ale vysledky ti nepoviem. lebo potom ako mi ho zobrala tak som si volala za vysledky a sestricka mi len tolko povedala ze mam teda brat ten Inofolic aby sa to rozbehlo. takze urcite tam nebolo vsetko v poriadku, ale konkretnosti neviem. ja som mavala velmi kratku LF - na 10 DC som vzdy dostala uz menzes. chvalabohu ze steraz sa babo stihlo zahniezdit skor - bolo to na 8 DPO - viem presne lebo som v ten den spinila 🙂
@sarin fakt? a nie su na to nejake lieky? neda sa to nejako znizit? na jednej strane si clovek povie ze ved len jedna vec je nafigu a na druhej strane aku sarapatu dokaze vyvolat. no ja pri tom mojom PCO a stitnej zlaze...katastrofa. ja pravdupovediac doteraz enchapem ako som otehotnela. uplne som sa na to v ten konkretny mesiac vykaslala. neverila som ze sa to da, ale proste mi to bolo zrazu nejako jedno a vobec som necakala ze by to mohlo vyjst. a bum. je to tam 🙂

@lorry no moze sa...kedze sa to stalo mne tak som zivy dokaz....brala som clostil a inofolic a mala som předtím slabunky menzes ale po inofoliku len 2-3 kvapky na toaletaku