Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@zuziklc29 ja od februára a nič ale iba od mája beriem 2 krát denne na mňa bol jeden málo
@kvietok1605
@nienna kocky mne sa to pco trochu upravilo. Už som mala aj ovulku a cítila som ju. Teraz to kombinujem s duphastonoma clostylom
@zuziklc29 a ako si vedela že si mala ovu? si testovala, či len pocit? ja som tiež párkrát mala taký pocit ale nemám to potvrdené, nemeriam BT ani netestujem tak neviem. ja už mám tiež doma clostyl len čakám kedy konečne príde mrcha aby som ho mohla nasadiť....už čakám skoro 2 mesiace :-/
@ennynka Ťažko sa mi to termínuje, kedy sme sa začali snažiť. Pretože ja už jedno dieťatko mám, pri ňom sme sa aktívne snažili niečo cez rok, lekár mi na začiatku povedal, že asi nemám ovu a aby sme aktívne riešili tému tehotenstvo (dovtedy sme to nechávali tiež viac menej bežať, od svadby cca 4 roky, veľmi sme sa nesnažili, ale zasa aktívne nebránili 😀 ) a tak sa spustil kolotoč......vitamíny, nejaké doplnky čo tu baby poradili, vyšetrenia, spermio, laparka, kde mi potvrdili PCOS... nakoniec sa podarilo. Povedala som si, že druhé nebudem takto aktívne riešiť, pretože je to občas na psychiku, hlavne to sklamanie, keď sa nepodarí a ty robíš, čo môžeš (a hlavne som sa chcela dať milo prekvapiť). A tak sme si povedali, že to nechápe v Božích rukách, potom sme sa rozhodovali, či nastúpim skorej do práce, ale sa aktívnejšie zapojíme do plánovania druhého bábätka a toto bol posledný mesiac nášho snaženia, ak by sa nepodarilo, idem do práce... ale... Občas je dobré zabudnúť na tie mesiace snaženia. Budem držať palčeky 😉
@nienna ja som mala tiez obavy predtym...mne bolo najhorsie hlavne to ze si tam budem strkat teplomer...ale teraz nedam na tu BT dopustit,aspon viem kedy mam ovulaciu a plodne dni a sustredim sa na ne...kazde rano na siedmu mi zazvoni budik na mobile,siahnem po teplomer,5minut necham dnu,vytiahnem,kuknem,zapisem a spim veselo dalej 🙂 a nemusis kupovat speci teplomer,ja mam normalny digitalny co je na teplotu ked si chora,tusim z lidlu ho mame uz zopar rokov kupeny...
@nienna hej,rano vtedy zapisem na papier na stoliku,potom spim dalej a potom ked vstanem tak nahadzujem na net.ja mam womenzone.cz ale aj ten fertility maju baby tu ale to je po anglicky a ja velmi neviem tak mam ten cesky womenzone ale tusim tu raz pisali ze ten fertility je lepsi tak ak budes rozumiet tak si daj mozno radsej tam,alebo si daj aj tam aj tam,aj tak mavaju...
@nienna Ked si kupis teplomer Hartmann Thermoval (okolo 5 eur) tak nemusis tu teplotu zapisovat rano na papier, lebo ostane zaznamenana v teplomeri aj ked ho vypnes a zobrazi sa ti pri dalsom zapnuti (cize ked si pojdes zapisat teplotu na pc). Tak to robim ja, niekedy ani rano nepozriem aku nameral, az vecer 🙂
@elje moze byt ze to az tak nezere baterku ale ja radsej setrim 🙂 kto setri ma za tri 😀 a zase az tolko prace to neda zapisat par cisel a ja by som do vecera nevedela cakat ze aku som mala rano teplotu,ja hned jak zmeriam a kuknem na to cislo tak v hlave rychlo rozanalyzujem ze co ta teplota prave znamena(ci bola vcera ovulka,pripadne ci uz je nizka teplota a mozem sa "tesit" na kramy,atd...)
dievčatá alkohol hodinu po inofolicu...spôsobilo to niektorej z vás špinenie? Resp. mávate z inofolicu špinenie aj len tak v priebehu cyklu?
Tak baby...Inofolic objednany kedze o mesiac bude rok co sa nam nezadarilo a lekarov este nechem vidiet tak skusime toto a mm kupim v lekarni kotvicnik zemny...dufam ze to coskoro vyjde uz...
@ennynka tak nech sa skoro zadari.Odkial si objednala?
@mamartinka dakujem.z mojalekaren.sk ,tam je najlacnejsie z tych troch stranok co som kukala a nad 45€ je doprava zdarma tak som objednala 4balenia aby to bolo nad tu sumu.aj ty ho beries tusim,ze?
@ennynka ano zatial druhy mesiac som zacala.Ja som si len 2 krabicky objednala nakolko sme v zahraniciu tak az vyuzivam tak bude pauza nakolko do zahranicia neposielaju.
@mamartinka a beries jeden ci dva sacky denne?ja budem asi prvy mesiac len jeden a ked tak potom prejdem na dva,je to dost drahe...
@ennynka brala som 2 ale zacinam s jednym nech mi to dlhsie vydrzi.
Ahojte baby, mam pco a beriem 3 mesiac infolic, asi tolko si meriam aj BT. Ovulku som podla nej mavala okolo 20 DC. V piatok som bola na preventivke (14 DC) a mala som vraj 21,2 mm folikul. Dnes (18DC) mi teplota stupla na 36,6, dovtedy som mavala okolo 36,2-36,4. Robila som si aj ovu test (sice hned rano a to sa velmi nema), ale ten mi ukazal iba 1 ciarocku ani len naznak druhej. Ako je to teda )) mohla som mat vcera ovulku ? Ziadny hlien na sebe nepozorujem, ale to myslim nikdy nemavam, resp. mavam ale az po "ovulke" kt. ukazuje BT. Som z toho vsetkeho nejak zmatena )

@zuziklc29 nič si z toho nerob, ja tak isto beriem od januára a nič....teraz som ho vysadila, už sa mi zdalo zbytočné ho brať, žiadna zmena.....ale neskôr začnem znova lebo mám doma ešte asi 3 krabičky