icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

gabika3991
6. sep 2013

@zaba85 ahoj my tak isto a stále nič, skúšala si aj niečo ine?

zaba85
6. sep 2013

v januari som potretila, potom som zacala uzivat kyselinu listovu, neskor mi dala dufaston, teraz mi zvysila davku a zatial sa nic nepodarilo. Este beriem vitamin E. A ked zozeniem tak skusim Nosifol..

ciaaa
6. sep 2013

@zaba85 to mi je luto, co sa stalo ☹ drzim palce, nech ti to vyjde a nech to dobre dopadne 😉 ak sa mozem opytat.. kedy ste potom zacali opat snazilkovat?

zaba85
6. sep 2013

Dakujem, verim aj ja ze to dobre dobadne. Dufam ze to pomoze 🙂

kipekee
6. sep 2013

Zdravím Vás děvčata 🙂 My se snažíme osm měsíců. Dva měsíce beru Inofolic a pořád nic ☹ Ale od té doby, co beru Inofolic, měřím i bazální teplotu a dle grafu, bolesti břicha i pozitivního ovu testu, ovulka probíhá 😀 Začala jsem ho brát na doporučení doktorky, protože jsem pravděpodobně měla anovulační cykly ☹

zaba85
6. sep 2013

Ja vobec neovulujem, lebo mi chyba progesteron, tak cakam co sa ide udiat a rozmyslam co mam dalej robit ci to nechat tak alebo ist za niekym inym...

ciaaa
6. sep 2013

@kipekee ahoj.. tak to je super.. to sa musi uz podarit.. drzim palce 🙂

kipekee
6. sep 2013

Snažíme se dál. Když jsem vysadila prášky, myslela jsem si, že do dvou, maximálně do tří měsíců to bude. A ejhle 😒 Každý příchod MS mě svým způsobem zraňuje. Ale když odejde, začíná se nanovo s radostí 😀 😀

ciaaa
6. sep 2013

@kipekee tak to velmi dobre poznam 😀

kipekee
6. sep 2013

@ciaaa Jak pak dlouho se snažíte Vy?

suzanne2103
6. sep 2013

@kipekee ahoj a po vysadeni tabletiek si mala cyklus pravidelny alebo sa len jednoducho tych 8 mesiacov nedari? Ja som po vysadeni uz 3 mesiace bez MS ☹ inofolic beriem zatial len 1 mesiac

ciaaa
6. sep 2013

@kipekee my sme sa snazili 1rok a 8mesiacov.. potom som mala v 7tt+4 MA a teraz sa zaciname opat snazit 😀

kipekee
6. sep 2013

@suzanne2103 Po vysazení prášků mám MS pravidelně. O cca 4 dny se mi prodloužil cyklus, ale jinak v pohodě. U mě byl spíš problém, že jsem postrádala ovulaci. Takže nebylo žádné vajíčko k oplodnění. S tou MS bys měla jít k doktorovi, 3 měsíce se mi zdá už dost dlouho...

kipekee
6. sep 2013

@ciaaa Je mi líto, že první pokus nevyšel. Ale je bezva, že už se opět začínáte snažit 🙂 Sleduješ nějak svoje plodné dny?

suzanne2103
6. sep 2013

@kipekee ja som prave musela zmenit doktora kedze moj predosly sa vyjadril, ze kym mi nabehne MS moze to trvat aj pol roka a nie je treba nic robit 😠 k novej doktorke idem o tyzden tak sa uz velmi tesiiiim snad sa MS rozhybe 😀

ciaaa
6. sep 2013

@kipekee tak pred tym som len podla hlienu a obcas ovu testy skusala.. a potom som zacala chodit na folikulometriu.. tam to bolo presnejsie 😀 a ty?

judit1989
7. sep 2013

AHOJTE BABY.uz skoro dva tyzdne mam bolesti keby som mala dostat mrcha.to co moze byt? 🙂 dakujem vam 🙂

ennynka
7. sep 2013

@eninka27 ahoj.citala som tvoj prispevok v Tehotne vdaka Inofolicu.no tam sa moze pisat iba ak si vdaka nemu otehotnela...tato tema je urcena na otazky a debaty okolo Inofolicu tak ak sa chces nieco dozvediet tak to skopiruj tu 😉

judit1989
8. sep 2013

ahojte baby,spravila som test vcera a mala som tam slabu ciarku,druhu,a dneska rano som robila druhy test,ten bol negativny..to co bolo potom?mozem byt v tehu?pomozte miprosim vas.. 🙂

eninka27
8. sep 2013

Ahojte baby, včera som bola na kafíčku s kamoškou a do neba mi opisovala Inofolic, až na toľko ma to pohltilo, že som si ho hneď kúpila ... a teším sa na účinky emoticon Brala som aj Valovičove kvapky, ale údajne sa to môže prestriedať ... môže? emoticon

eninka27
8. sep 2013

@ennynka už som 🙂

ennynka
8. sep 2013

@eninka27 super 😀

aurora88
8. sep 2013

ahojte zienky, aj my sa snazime o druhe babatko asi 7. mesiac, beriem kyselinu listovu a vitamin E, brala som aj 4 mesiace Duphaston, ale kedze sa chystam na hormonalny profil, vysadil mi ho lekar. Okrem toho mi dal odporucanie na dalsie pripravky bez hormonov a to: Nosifol, Indonal a Inofolic. Rada by som teda vasu radu, ktory z nich je najlepsi, nechcem brat vsetky a ci vobec nejaky brat,alebo mi staci ta kyselina s vitaminom?Dakujem pekne za odpovede a rady.🙂

ennynka
8. sep 2013

@eninka27 ozaj a tej kamoske pomohol k otehotneniu ked ti ho tak ospevovala?

eninka27
8. sep 2013

@ennynka vraj áno

ennynka
8. sep 2013

@eninka27 a nevies ako dlho ho brala a kolko krat denne(1 alebo 2)?

eninka27
8. sep 2013

1 denne a po 3 mesiacoch bolaa tehotná

ennynka
8. sep 2013

@eninka27 a predtym ako ho zacala brat sa ako dlho snazili?

eninka27
8. sep 2013

@ennynka 4 roky

ennynka
8. sep 2013

@eninka27 fuuuuha tak zeby jej naozaj nakoniec pomohol Inofolic? 😕 a nevies ake mali zdravot.problemy?predpokladam ze boli u doktora ked sa im tak dlho nedarilo,ci?