Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
v januari som potretila, potom som zacala uzivat kyselinu listovu, neskor mi dala dufaston, teraz mi zvysila davku a zatial sa nic nepodarilo. Este beriem vitamin E. A ked zozeniem tak skusim Nosifol..
Dakujem, verim aj ja ze to dobre dobadne. Dufam ze to pomoze 🙂
Zdravím Vás děvčata 🙂 My se snažíme osm měsíců. Dva měsíce beru Inofolic a pořád nic ☹ Ale od té doby, co beru Inofolic, měřím i bazální teplotu a dle grafu, bolesti břicha i pozitivního ovu testu, ovulka probíhá 😀 Začala jsem ho brát na doporučení doktorky, protože jsem pravděpodobně měla anovulační cykly ☹
Ja vobec neovulujem, lebo mi chyba progesteron, tak cakam co sa ide udiat a rozmyslam co mam dalej robit ci to nechat tak alebo ist za niekym inym...
Snažíme se dál. Když jsem vysadila prášky, myslela jsem si, že do dvou, maximálně do tří měsíců to bude. A ejhle 😒 Každý příchod MS mě svým způsobem zraňuje. Ale když odejde, začíná se nanovo s radostí 😀 😀
@kipekee ahoj a po vysadeni tabletiek si mala cyklus pravidelny alebo sa len jednoducho tych 8 mesiacov nedari? Ja som po vysadeni uz 3 mesiace bez MS ☹ inofolic beriem zatial len 1 mesiac
@suzanne2103 Po vysazení prášků mám MS pravidelně. O cca 4 dny se mi prodloužil cyklus, ale jinak v pohodě. U mě byl spíš problém, že jsem postrádala ovulaci. Takže nebylo žádné vajíčko k oplodnění. S tou MS bys měla jít k doktorovi, 3 měsíce se mi zdá už dost dlouho...
@kipekee ja som prave musela zmenit doktora kedze moj predosly sa vyjadril, ze kym mi nabehne MS moze to trvat aj pol roka a nie je treba nic robit 😠 k novej doktorke idem o tyzden tak sa uz velmi tesiiiim snad sa MS rozhybe 😀
AHOJTE BABY.uz skoro dva tyzdne mam bolesti keby som mala dostat mrcha.to co moze byt? 🙂 dakujem vam 🙂
ahojte baby,spravila som test vcera a mala som tam slabu ciarku,druhu,a dneska rano som robila druhy test,ten bol negativny..to co bolo potom?mozem byt v tehu?pomozte miprosim vas.. 🙂
Ahojte baby, včera som bola na kafíčku s kamoškou a do neba mi opisovala Inofolic, až na toľko ma to pohltilo, že som si ho hneď kúpila ... a teším sa na účinky emoticon Brala som aj Valovičove kvapky, ale údajne sa to môže prestriedať ... môže? emoticon
ahojte zienky, aj my sa snazime o druhe babatko asi 7. mesiac, beriem kyselinu listovu a vitamin E, brala som aj 4 mesiace Duphaston, ale kedze sa chystam na hormonalny profil, vysadil mi ho lekar. Okrem toho mi dal odporucanie na dalsie pripravky bez hormonov a to: Nosifol, Indonal a Inofolic. Rada by som teda vasu radu, ktory z nich je najlepsi, nechcem brat vsetky a ci vobec nejaky brat,alebo mi staci ta kyselina s vitaminom?Dakujem pekne za odpovede a rady.🙂
1 denne a po 3 mesiacoch bolaa tehotná

@zaba85 ahoj my tak isto a stále nič, skúšala si aj niečo ine?