icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

zuzu1108
8. sep 2013

Ahojte 🙂 . Baby inofolic sa ma uzivat stale? kazdy den v mesiaci? Ci sa uziva len do ms a pocas ms nie? Dakujem 🙂

ennynka
8. sep 2013

@zuzu1108 kazdy den v mesiaci

nefertitka
8. sep 2013

musi sa brat inofolic kazdy den v rovnaku hodinu?zacala som ho brat pred par dnami vecer cca o pol osmej, ale vcera sme boli na svadbe, zabudla som na to, dala som si ho dnes rano...tak budem pokracovat v brani asi rano...ci?

ennynka
8. sep 2013

@nefertitka podla mna to je jedno v ktoru hodinu,ved to nie su antibiotika ze presne na hodinu...

nefertitka
8. sep 2013

@ennynka nie su, len predsa som den v podstate vynechala...ale tak co uz, neva...budem to bravat rano..

ennynka
8. sep 2013

@nefertitka to nevadi(podla mna),aj ja som raz akoby vynechala lebo som ho vyzvracala a uz som dalsi miesto neho nevzala...

kraskanz1
8. sep 2013

@aurora88 Nosifol a Inofolik su tie iste lieky len od roznych firiem nosifol este obsahuje aj nejake B vitaminy myslim niesom si istaa indonal netusim co je mozno aj to je nieco podobne...a to ti doky nakazal vsetky naraz si zaobstarat alebo si z nich vybrat...

judit1989
8. sep 2013

baby ked mam slabu druhu ciarku na tehu teste tak to je tehotenstvo?

judit1989
8. sep 2013

pomozte mi prosim vas

kraskanz1
8. sep 2013

@judit1989 Daj foto... 😉

julka82
8. sep 2013

@judit1989 s najvacsou pravdepodobnostou ano 🙂

jajka1980
8. sep 2013

@judit1989 Určite áno..len je ešte nízke HCG...preto je slabá čiarka..testovala si ráno ?prvý moč? ak áno, skús testnúť o 2.dni, lebo HCG stúpa každé 2.dni tuším...no držím palce...aby boli tučné koľajnice..//..potom budeme čakať tehu vírusky.. 🙂 😀 😀

aurora88
9. sep 2013

@kraskanz1 nekazal vsetky, len mi dal tie papieriky, ze ake pripravky existuju na trhu a nech sa ja rozhodnem, nemusim ziadny, ale je to na mne....tak som chcela vasu radu ci sa oplati popri tom, co uz beriem, ci to nie je zbytocne prepchavanie sa...

taja27
9. sep 2013

baby berem inofolic 1mesiac brala somho aj pred tým...len som 45Dc a ovu nebola asi..minulý cyklus osm mala 54 dnový nebrala osm h vtedy...pred tým 42.((mam hlavu v smutku objednala osm dalšie baleniauž su doma....len čiho brat aj dalej ..viem že babám pomohol po 5 mesiacohc napr jaj neviem som zvedavá aj alchemlilku budem pit verim že sa podarii

taja27
9. sep 2013

BABY ked tu čitam že ste ostali tehu vdaka inofolicu motivuje ma to dalej...IDME ho brat dalej teda...idem aj čajiky pit som zvedavá teda..jaaj baby čo by osm dala za 2 čiarky na teste a super tehotenstvvo lebo 2 čiarky nie su všetko...
idem aj ja na endokrinologiu so zvedavá teda čo mi povedia tam...

xena007
9. sep 2013

@aurora88 ja som zacala s Inofolicom, ale ten mi nerobil dobre, mierne som krvacala 8 dni pres MS a potom zase po skonceni MS to pokracovalo...brala som ho 4 mesiace...teraz beriem Nosifol tyzden a zatial ziadne spinenie, krvacanie...uvidime ako to bude po ovulacii a pred MS ci bude zase ten isty problem...

babukla
9. sep 2013

@gabika3991 ahoj asi po 2 mesiacoch

babukla
9. sep 2013

mala som 5 dnové

mimika1973
9. sep 2013

hello, aj ja beriem prvy mesiac inofolic, tak uvidim ako zaberie! ;)
Inac ovulku citim uz, aj testik bol pozitivny, tak hadam mi robi dobre a nerozhadze mi cyklus! 😉

babukla
9. sep 2013

@ennynka DAKUJEM 🙂 A NEBOJ ISTO SA DOčKáTE , HLAVNE NESTRáCAť NáDAJ 😉

aurora88
9. sep 2013

@xena007 ahoj a cenovo na porovnanie to ako vychadza?dakujem

xena007
9. sep 2013

@aurora88 ja som si davala do heureky vyhladavat a podarilo sa mi oba za podobnu cenu kupit...len Inofolic som brala dva sacky a teraz Nosifol len jeden...pozeram, ze Inofolic isiel dole, da sa uz lacnejsie kupit

kalista32
9. sep 2013

ahojte žienky môžte mi dať vedieť koľko stojí ten INOFOLIC a či je aj na predpis ja sa síce pripravujem na IVF druhý pokus čakám na schválenie žiadosti ale ako čítam tak ten INOFOLIC robí " zázraky "

eninka27
9. sep 2013

s
@ennynka samozrejme, že boli u lekárov , všetkých možných :(

ennynka
9. sep 2013

@eninka27 a verdikt znel??? 😕

ennynka
9. sep 2013

@kalista32 ahoj.Inofolic stoji cca od 12 do 16€(aspon na nete),v jednom baleni je 20 sackov v ktorom je prasok ktory musis rozpustit vo vode a nie je to na lekarsky predpis

kalista32
9. sep 2013

@ennynka vďaka ti statočná žienka 🙂 😉

babukla
9. sep 2013

@ciaaa dakujem pekne , ja som lieki brala a aj počas tehotenstva musím brat , akot to že ti neberieš? mala by si zavítať čím skor k endokrinologovi , a neodkladaj to ked chceš bábatko. 4 MA prepáč čo to znamená ?

judit1989
9. sep 2013

@jajka1980 testovala som poobede v sobotu,a potom v nedelu rano prvy moc, a ten uz bol negativny..tak uz nechapem.. ☹ menzes mam dostat zajtra..mam pockat? ☹

jajka1980
9. sep 2013

@judit1989 Tak počkaj radšej...aby si zbytočne nemárnila testom...no aj tak sa šetri, pre istosu.
Hoci poznám aj také kočky, čo krvácali a aj napriek tomu boli tehu..
Držím moc moc palce..a daj vedieť, ako si dopadla.. 🙂