Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
musi sa brat inofolic kazdy den v rovnaku hodinu?zacala som ho brat pred par dnami vecer cca o pol osmej, ale vcera sme boli na svadbe, zabudla som na to, dala som si ho dnes rano...tak budem pokracovat v brani asi rano...ci?
@nefertitka podla mna to je jedno v ktoru hodinu,ved to nie su antibiotika ze presne na hodinu...
@ennynka nie su, len predsa som den v podstate vynechala...ale tak co uz, neva...budem to bravat rano..
@nefertitka to nevadi(podla mna),aj ja som raz akoby vynechala lebo som ho vyzvracala a uz som dalsi miesto neho nevzala...
baby ked mam slabu druhu ciarku na tehu teste tak to je tehotenstvo?
pomozte mi prosim vas
baby berem inofolic 1mesiac brala somho aj pred tým...len som 45Dc a ovu nebola asi..minulý cyklus osm mala 54 dnový nebrala osm h vtedy...pred tým 42.((mam hlavu v smutku objednala osm dalšie baleniauž su doma....len čiho brat aj dalej ..viem že babám pomohol po 5 mesiacohc napr jaj neviem som zvedavá aj alchemlilku budem pit verim že sa podarii
BABY ked tu čitam že ste ostali tehu vdaka inofolicu motivuje ma to dalej...IDME ho brat dalej teda...idem aj čajiky pit som zvedavá teda..jaaj baby čo by osm dala za 2 čiarky na teste a super tehotenstvvo lebo 2 čiarky nie su všetko...
idem aj ja na endokrinologiu so zvedavá teda čo mi povedia tam...
@aurora88 ja som zacala s Inofolicom, ale ten mi nerobil dobre, mierne som krvacala 8 dni pres MS a potom zase po skonceni MS to pokracovalo...brala som ho 4 mesiace...teraz beriem Nosifol tyzden a zatial ziadne spinenie, krvacanie...uvidime ako to bude po ovulacii a pred MS ci bude zase ten isty problem...
@gabika3991 ahoj asi po 2 mesiacoch
mala som 5 dnové
hello, aj ja beriem prvy mesiac inofolic, tak uvidim ako zaberie! ;)
Inac ovulku citim uz, aj testik bol pozitivny, tak hadam mi robi dobre a nerozhadze mi cyklus! 😉
ahojte žienky môžte mi dať vedieť koľko stojí ten INOFOLIC a či je aj na predpis ja sa síce pripravujem na IVF druhý pokus čakám na schválenie žiadosti ale ako čítam tak ten INOFOLIC robí " zázraky "

Ahojte 🙂 . Baby inofolic sa ma uzivat stale? kazdy den v mesiaci? Ci sa uziva len do ms a pocas ms nie? Dakujem 🙂