icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

ciaaa
9. sep 2013

@babukla no ja chodim pravidelne na endokrinologiu, ale nie je to na lieky 😒 mam nejake vysledky.. zajtra idem ku gyndoske.. uvidim co povie.. ci to staci.. a ci je to ok.. ci netreba nejake lieky.. 😉 MA - missed abortion - zamlcany potrat.. znamena, ze sa plod dalej nevyvija ☹

eninka27
9. sep 2013

@ennynka syndrom PCO, anovulacne cykly

judit1989
9. sep 2013

@jajka1980 aj dneska v robote som spravila test a tam bola tiez slaba ciarka,tak fakt nechapem.ale pockam par dni,lebo mam dostat zajtra menzes,tak uvidim...ale je mi velmi zle uz dlho,mam nevolnosti,nutkanie na vracanie...tak neviem...dakujem ti velmi pekne 🙂

suzanne2103
9. sep 2013

Ahojte baby, dnes som dostala vysledky HP od endokrinologicky...vsetko OK az na prolaktin, ktory je znizeny a este hormon DHEAS, ktory je zasa zvyseny. Mate s tym niektora skusenost? Ku gyn. idem az o tyzden a dufam, ze mi uz da vyvolavacku alebo zacne nieco konecne robit, lebo dnes uz to je 65 DC ☹ ani po mesacnom uzivani Inofolicu zatial ziaden zazrak

elje
9. sep 2013

@taja27 Tajus skus kombinaciu Inofolic a jeden odstavneny cerveny grep denne. Vies, ze pre mna aj pre Miusku to bola vitazna kombinacia 😉 a hlavu hore!

taja27
9. sep 2013

@elje moja zlatá no a nestači džus?.))) inofolic berem a chcel aosm aj fytosojou alebo čaje neviem ani sama.//

jajka1980
9. sep 2013

@judit1989 Tak super...drž sa a hlavne sa šetri...+ psychika aby bola v pohode, kedže tá je veľmi dôležitá..
Ak mrcha nedôjde ,skús testnúť, ale až o 2.dni..

elje
9. sep 2013

@taja27 No mne dzus velmi nechutil plus vsetky tie Ecka k tomu 🙂 tak som si odstavovala a chutil mi tak, ze odstavujem doteraz 😅

taja27
9. sep 2013

@elje moja aj v grepe su ečka a aké keby si videla ako to postrekuju tak koniec...bola osm na zbere hrozna jablk tak viem...
inak ked osm pial ten džus mala som ozaj hlien super ..musim ho veru pit xi... už mam MS 45dc...:*&(((

suzanne2103
9. sep 2013

@taja27 Ahoj vies mi povedat na co pomaha ten grepovy dzus v kombinacii s Inofolicom?

michellevendero
9. sep 2013

Dievčence jupiiiii vďaka inofolic 2 sáčky denne 😉 som 12 dc o 20 hodine bola cik a na intímne úplne kopa ovu hlienu 😀 akoby cely bielok z vajíčka jupiiiii teším sa, keďže nás ráno v centre iscare Martin čaká prvé iui 😉

michellevendero
9. sep 2013

@suzanne2103 K ovulácii 😉

jajka1980
9. sep 2013

@michellevendero Držím moc moc palce...a čakám info...nezabudni... 😉 😵

michellevendero
9. sep 2013

@jajka1980 Zlatíčko Ďakujem a určite nezabudnem 😉 jj ináč dake bublinky mám v pipine čo to je hm mám to prvý krát a keď som šahla rukou úplne hodne hlienu hm žeby to bola silná ovulácia ? Úplne mi v nutri buble 😀

suzanne2103
10. sep 2013

@michellevendero to fakt? Tak to si idem rovno kupit 🙂 ako vela by sa ho malo pit denne?

suzanne2103
10. sep 2013

Viete mi niektora povedat co robit ked som zabudla uzit vcera vecer 1 vrecusko Inofolicu? Beriem ho 2 krat denne, tak neviem ci dnes si dat az tri krat alebo kaslat na to...

michellevendero
10. sep 2013

@suzanne2103 denne tri deci až pol litra 😉 celý mesiac som pomarančovú šťavu domácu tlačila a potom po ovu ananás ten stred tvrdý rozdeliť na tri diely a máš to na tri dni

zembla
10. sep 2013

Ahojte baby, vcera mi volali výsledky -som tehotná 🙂))). S priateľom sme sa snažili vyše roka. Niekedy vo februári mi zistili pcos a od maja som si začala merať BT a brat inofolic 2 saciky denne (i ked niektoré dni/týždne som to flakala). Podľa bt som ovu mavala okolo 20dna. V auguste som sa rozhodla ist do iscare. Keďže som bola na začiatku cyklu začala som chodiť na filikulometriu a folik rástol. Ked mal 17mm,kazali mi pichnut si ovitrelle a o dva dni iui alebo plánovaný sexik. Vybrali sme si iui a zadarilo sa 🙂)). Keďže som nebrala žiadne iné lieky,myslím ze za to vďačím práve inofolicu. Este stale ho mam brat,spolu s duphastonom a o 2 týždne máme prist na utz.
Chodila som si túto tému často čítať a vždy ma potešilo ked pribudla ďalšia tehulka,tak som sa rozhodla prispieť aj ja 🙂)

ennynka
10. sep 2013

@suzanne2103 pokracuj normalne 2x denne ako predtym

gabika3991
10. sep 2013

@mimika1973 Ahoj ako si cítila ovuláciu? Ja mam tento mesiac pichanie pri vaječníkoch, tiež inofolic užívam mesiac a nemala som ovuláciu.

jajka1980
10. sep 2013

@michellevendero To je super...to je mega ovulka...tak šup s plavcami.... 😀 😀

jajka1980
10. sep 2013

@zembla Krásna správička..gratulujem a prajem krásne a bez problémové tehulkovanie...malinke nech pekne rastie a silneje... 😵

zembla
10. sep 2013

@jajka1980 vďaka 🙂) dufam,ze to tak bude 🙂

mimika1973
10. sep 2013

@gabika3991 ahoj urobila si si ovulacny test? ;)
ja hej, bol krasne pozitivny na 14DC tak sup pod perinu sme sli! 🙂
bolelo podbrusko, aj pich vajecnikov, aj taky slabunky ruzovkasty vytok som mala vcera a hlieny. Myslim, ze toto su vsetko priznaky ovulacie, ale zas zavisi aj, ci dobrej ovulacie kvalitnej...Lebo sa snazime uz pekne dlho a nic! :/
Tento mesiac mam ten inofolic hadam preto taka reakcia aj, a pijem cervene vinko! 😀
Ty necitis vobec ovulaciu? 1x beries tiez inofolic?

jajka1980
10. sep 2013

@zembla Musíš veriť a myslieť len a len pozitívne...takže úsmev .. 😀 😵
A..nieje zač.. 😉

judit1989
10. sep 2013

@jajka1980 dakujem, ,ani uz na to nemyslim a ani nekukam kedy pride menzes alebo podobne,a rano v robote mi bolo tak zle..som skoro dovracala.. 🙂

jajka1980
10. sep 2013

@judit1989 Tak to sú super príznaky...nekontroluj sa, nepozoruj sa...jednoducho mysli pozitívne a ber to tak, že si tehu.. 😉

judit1989
10. sep 2013

nie nie nekontrolujem sa a nic,myslim pozitivne,ale ani nechcem na to mysliet intenzivne ze som tehotna lebo nechcem potom padnut... 🙂 a este by som chcela spytat ze napzaj mozem byt v tehu ked z troch testoch mi vysiel 2slabe ciarky? 🙂 dakujem ti vopred 🙂 a ty ako?tebe sa este nepodarilo?drzim aj tebe palce

jajka1980
10. sep 2013

@judit1989 Aby si sa nekontrolovala stále a nemyslela na to, niečím sa zamestnaj, čítaj knihu...proste rob to, čo máš rada, čo ťa baví..ak ti vyšiel test 3.x // hoci sú slabé, nemáš sa čoho obávať. HCG je nižšie, no neboj...bude vysoké...a // budú krásne.. 😵
Nám sa ešte nepodarilo, žiaľ...ale inofolic som užívala 3.mesiace, no teraz som vysadila, lebo máme zlé spermošky.
Takže musíme dať prv tie do poriadku a tak budem pokračovať s inofolicom. No tebe prajem krásne a bez problémové tehulkovanie...do úspešného konca..
Vdaka za palce.. 😉

gabika3991
10. sep 2013

@mimika1973 tak to je super ked to citis, no ja beriem teraz inofolic prvy cyklus a teraz mam v polovici cyklu a pocitujem take sem tam pichnutie pri vajecnikoch tak neviem ci by to mohla byt ovu. Ja som mala problem s anovluacnymi cyklami vajicok som mala dost ale nedozrievali pretk mi odporucil Dr. inofolic tak cakam, uz som z toho nestastna :-/ ovulacny test som si nerobila zatial 🙂