icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

andrejka2424
13. feb 2014

ahojte,ja sa po polročnom snažení tak isto dávam na inofolic.Nemám zatiaľ nijakú diagnozu od DR potvrdenú,akurat idem manžela objednať na spermiogram a čakám na výsledky sterov,ale keď som videla tu,koľkým vám to pomohlo,tak som si povedala,že za vyskúšanie nič nedám.Zatiaľ týžden beriem a vôbec nijaké ovu bolesti vo vaječníku necítim a to inokedy dosť silno pociťujem...alebo možno len anovulačný cyklus,čo?ach jo... 😒

moschino1986
14. feb 2014

@andrejka2424 no dáš za to peniaze A bolesti som mala keď som ho užívala dlhšie..vaječníky nebolievali A po inofolicu to bolelo..

andrejka2424
14. feb 2014

@moschino1986 ahoj,no mňa práveže doteraz vždy vaječníky každý mesiac boleli a myslím že je to prirodzené,že by to malo byť cítiť,keď dozrieva vajíčko,aspoň som vedela kedy mám asi ovu a teraz ako som začala brať inofolic,necítim úplne nič,ale to pravdaže nemusí byť kôli tomu.Beriem to tak že buď zaberie,alebo nezaberie.Dlhšie ako 4 mesiace ho brať ale nebudem.Jasné,že to ide do peňazí.

moschino1986
14. feb 2014

@andrejka2424 ja som ho brala 4-5m.dovtedy ma vaječníky nebolelo ale asi po 2m.užívania to začalo.nikdy som nemala boľavé vaječníky.tiež som rozmýšľala čo to má byť...??

mima286
14. feb 2014

Babule ak by ste mali záujem o inofolic mám na predaj celé balenie 20 sáčkov + 13 sáčkov k tomu a dnes bez poštovného 🙂

andrejka2424
14. feb 2014

@moschino1986 vraj keď to najviac bolí,vtedy je najväčšia šanca otehotnieť.Tie bolesti sú ovulačné.Folikul rastie a preto by to aj malo pobolievať.Vždy na tej strane,z ktorého vaječníka ovuluješ,.Mňa to vždy boli na pravo a DR,že zrejme ovulujem teda len z pravého.Ale teraz ma nebolí vôbec nič,tak si myslím že ani ovu nebude....dlho sa snažíte?

moschino1986
14. feb 2014

@andrejka2424 jaaj budú 3roky.no minulý týždeň som mala mať mrchu len neviem či to že som prestala
brat inofolic mi nerozhadzal zase cyklus.nemám
pravidelne.pri inofolicu sa mi to upravili.meška mi 5deň ale vravím bolia ma stále vaječníky A prsia.minulú mrchu som mala takú že týždeň nič nebolelo keď mi meškalaa A prišla potichucku A najskôr spinenie A potom.lenže teraz len boli A boli vsetko

andrejka2424
14. feb 2014

@moschino1986 tak len čakať,či príde,či nie.Ja mávam pravidelne 28 a občas 33 dnový cyklus. Partner bol na spermiograme? Akurát som dnes volala ku urologovi a nepochopila som ako vlastne tú vzorku semena priniesť.Má byť dve hodiny max stará a 5 dní bez sexu,ale neviem,či treba ísť tam najprv pre skúmavku,alebo stačí hocijaký kelímok

rybkaa
14. feb 2014

@mima286 ahoj, ja by som mala záujem 🙂 cena aká ?

casperka1980
14. feb 2014

@andrejka2424 manžel išiel priamo k urologovi.. nič v skúmavke z domu nenosil.. tam majú nato špeciálnu miestnosť.. 😀

andrejka2424
14. feb 2014

@casperka1980 no zbohom,tak to ako poznám manžela, v tej miestnosti sa aj tak k ničomu nedopracuje.Musí mať na všetko pokoj 🙂 Tak zavolám pre istotu v pondelok,či je nutné to robiť v nemocnici.

mima286
14. feb 2014

Inofolic som už predala

casperka1980
14. feb 2014

@andrejka2424 ved môžeš ísť s ním v rámci spestrenia... 😀 , ja som toho môjho čakala v čakárni, kde bol kopec ľudí a zvládol to sám... 😀 , a pritom vôbec nechcel k dr. ísť... 😀 😀 držím palce..

andrejka2424
14. feb 2014

@casperka1980 no to asi budem musieť ísť s ním....ho povzbudiť 🙂

casperka1980
14. feb 2014

@andrejka2424 neboj zvládne to..

moschino1986
15. feb 2014

Andrejka2424 nie nebol..minulý mesiac som mala tak že všetko piatok som začala spinit A V sobotu už riadne mrchu.včera nič a dnes tiež nič.

andrejka2424
15. feb 2014

@moschino1986 to je dosť málo,ledva dva dni...test si skúsila?

moschino1986
15. feb 2014

@andrejka2424 praveze mávam 30dňové A toto je 36d.takže myslím, že dosť. Ešte nie nerobila test.

ennynka
15. feb 2014

@motorolka ahoj.diskusia o Inofolicu je tu,tam kde si pisala moze kazdy napisat iba raz a pise sa tam ak si otehotnela vdaka Inofolicu...

motorolka
15. feb 2014

Jaj taaak,dakujem za usmernenie.

valika1210
17. feb 2014

Ahojte kocky....zacali ste brat inofolic po mrche alebo hned ? Ci je to jedno kedy ho nasadim ? Dakujeem vam 🙂

andrejka2424
17. feb 2014

@valika1210 ahoj,malo by sa to od prveho dňa cyklu,ale sú to len vitamíny,tak je to v podstate jedno kedy začneš.Ja som začala 10.deň cyklu

casperka1980
17. feb 2014

@andrejka2424 ahoj, dnes sme boli na postkoitálny test a vyšiel zle.. manžel ma spermie v poriadku.. len vo mne sa nepohybujú.. tak skúste ešte aj ten test.. rok sa cpem liekmi a problém je asi niekde v imunite..

leamax
17. feb 2014

ahojte. dievcata, nemali ste niektora pocas uzivania inofolicu spinenie uprostred cyklu? beriem ho 2x1, som 15DC a mam trosku krvave vlasocnice vo vytoku, ovu testy ovulku este ani zdaleka neukazuju, tak neviem, ci to moze byt tym inofolicom, alebo mam stresovat

andrejka2424
17. feb 2014

@casperka1980 ahoj,ja sa tiež obávam niečoho takého.Myslím že tam dole nemám také PH,ako by malo byť.Takmer non stop beriem candistop probiotiká....a dá sa to liečiť podľa doktora,však?myslím to,že sa nehýbu

zuzixx
17. feb 2014

@casperka1980 Ahoj prečítala som si tvoj príspevok,a čo ti povedali lekári,keď ti vyšiel postkoitálny test zle?Dali lieky,doporučili niečo?Lebo aj ja sa chystám na tento test....tak by som rada počula čo na to lekári...vopred dik za odpoveď 🙂

ennynka
17. feb 2014

@leamax ja som mavala,po MS az do ovulky...

leamax
17. feb 2014

@ennynka fakt? a lekar co na to? ja som rozmyslala, ci to nemoze byt tym, ze beriem aj chilli na prekrvenie a ze potom po nejakej namahe ci mi nahodou zilky nepraskaju. lebo to nemam cely den, len fakt po namahe, po stolici a tak.

ennynka
17. feb 2014

@leamax nebola som kvoli tomu u lekara...

leamax
17. feb 2014

@ennynka a mala si to iba raz?
ja som to mala aj minuly cyklus tak, bola som u lekara, vysetril ma a na nic nedosiel. jasne, ze som mu, trubka, zabudla povedat, ze beriem inofolic, mozno by mi hned povedal, ze to z toho