icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

bleee
5. mar 2014

@ennynka úplne presne neviem, asi pol až trištvrte roka, podarila sa nám to práve vtedy, keď som vysadila Inofolic, mala som v pláne nejaké povinnosti, tak že si dáme od snaženia pauzu. A takto to dopadlo 🙂

petrahanka
8. mar 2014

písala som tu pred vyše týždňom, že som si našla na teste 2 čiarky po 2 mesiacoch brania Inofolicu po 2 sacky denne.V utorok som začala silno krvácať tak sme isli na urgent kde ma poslali na vysetrenia krvi aby zistili hodnoty HCG lebo lekár na urgente nic nevidel ze to moze byt este skoro. Báli sa hlavne toho krvácania .Odobrali mi teda krv na HCG a oznámili mi, že tehotná nie som . NIkto sa nevyjadril ci som bola tehotna a mohol to byt potrat v skorom štádiu jediné čo mi moj ganekolog povedal ze tehotenske testy klamu zevraj je v nich nejaka chyba ci co no celemu tomu nerozumiem, ze to bola asi meškajúca mrcha ale ze Inofolic mam stale brat . Povedal ze staci len 1 sacok denne ze telo nevie stravit davku dvoch sackov, ze je to len marketingovy tah zevraj uplne stací 1 sáčok.

ennynka
8. mar 2014

@petrahanka merala si si aj BT vtedy?

kraskanz1
8. mar 2014

Baby zakladam skupinu PCOS - syndrom polycystickych vajecnikov nemate niektora zaujem sa stat spolumoderatorkou? 😉

kraskanz1
8. mar 2014

Tak baby zalozili sme skupinu s nazvom PCOS - syndrom polycystickych vajecnikov budeme radi ak sa tam rozprudi debata o radach a skusenostiach ako s touto diagnozou bojovat... 😉
samozrejme tu je link...
https://www.modrykonik.sk/group/6023/

nair
8. mar 2014

Ahoj baby s manželom sa snažíme od októbra a stále nič. Nemáme zdravotné problémy, o ktorých by sme vedeli - mám pravidelný cyklus, ovu mám potvrdenú folikulometriou. Na FM som bola na 6. (pond), 9. (štvr) a 13.dc (pond), kedy dr. povedal, že ovu cez víkend prebehla, no nevie, či folikul stihol dorásť, lebo na 9.dc nemal dostatočnú veľkosť.
Uvažujem nad Inofolicom, no keďže je drahý, nechcem si ho zbytočne kupovať, ak v mojom prípade nemá význam brať ho. Aké s ním máte skúsenosti? Odporúčajú ho lekári aj v prípadoch ako ja alebo je pre mňa zbytočný? Čo si o tom myslíte?

bleee
8. mar 2014

@nair ahoj, podľa mňa ešte počkaj 2-3 mesiace a keď nič, tak môžeš vyskúšať. Určite ti nepoškodí.

nair
9. mar 2014

@bleee Vďaka 🙂 To zatiaľ aj robím, ešte vyčkávam a dúfam, že nebude nič treba brať, ani chodiť na vyšetrenia.. pol roka ešte nie je tak dlho..

amanda265
10. mar 2014

Ahojte baby, mám 32 rokov a som neskutočne šťastná, mám PCO, rok som brala s menšími prestávkami Inositol, objednávala som z USA, včera poobede na 32 DC som našla na teste slabú druhú čiarku, dnes ráno už silnejšia. Za ten rok, čo sme skúšali mi dvakrát odstraňovali polyp v maternici. Okrem Inositolu som brala vitamin E a vitex agnus castus. Od februára ešte pijem zelený jačmeň, neviem čo pomohlo, možno všetko naraz. :o))))))). Podarilo sa napriek tomu, že môj lekár tvrdil, že prirodzene asi nepôjde :o))))

lastinko
10. mar 2014

Ahojte dievčata, chcela by som sa spytat, co mate rovnaku skusenost ako ja... po mesacnom uzivaní Inoflicu dva krat denne neskutočne bolestiva menstruacia...nahoda? Uz pocas celej liečby som ako keby viac "citila" podbrusko...

rybkaa
10. mar 2014

@erijan ja si to sypem do hocičoho, čo mám poruke, aj do kofoly, čo by sa asi kvôli kofeinu nemalo, že ? 😕 ale inak sa snažím do čistej vody

erijan
11. mar 2014

@jaya47 ahojcek...aj ja mam taky pocit, ale nie som si ista co to moze byt Inofolicom...ja ho beriem 2 tyzdne...ale som aj kratko po operacii a este mi po nej neprisla prva MS tak neviem ci to nemoze suvisiet aj stym 😒

erijan
11. mar 2014

@rybkaa no do kofoly by si asi velmi nemala 😀 tak aj ja uz davam radsej len do cistej vody 🙂

rybkaa
11. mar 2014

@erijan ja tiež do čistej, no keď mám po ruke kofolu, nasypem tam 😀 pení to jak ďábel, takže neodporúčam 🙂 no minule som už do kávy chcela nasypať, nevedela som, že s kofeínom by sa nemalo miešať 😕 , ale našťastie som nenasypala 🙂

eninka27
11. mar 2014

caute babulky, idem sa vám vychváliť, vybrali ma ako testovačku INOFOLICu 🙂 teším sa , uvidíme ako zabere

erijan
11. mar 2014

@petra16 ahoj,ako sa mas? nieco nove ??? 🙂

petra16
11. mar 2014

@erijan Ahoooj. Noo nove to, ze prave dnes dorazila mrcha 😠 Ach jaaaj. Ale tak aj doktor mi povedal, ze moc nemam cakat zazrak hned v prvy mesiac. Ze tehotenstvo prichadza po laparo zvycajne na druhy az treti cyklus. Nechapem svoju reakciu ale vobec nie som z toho smutna. Asi som uz otupena voci smutku 😀 Takze snazime sa v novom cykle odznova a zase naplno. Ty ako? Uz dosla konecne mrška?

nada.hope
12. mar 2014

Ahojte ak by mal niekto záujem mám doma tri balenia inofolic použitelné do 03/2015 cena za 1 ks - 10 eur + 2,5 poštovné.

erijan
12. mar 2014

@petra16 ahoj Petus, tak to mi je luto, ale ako vravis, prvy cyklus jeto asi este take vselijake, neboj nic pride to v dalsom 😉 len klud a pohoda, musime mat nervy ok 😀 no tak ja stale cakam na moju orvu mrchu, stale neprisla, ak by mal cyklus nabehnut na novo po operacii, tak by mala prist najneskor v piatok...takze jej davam cas do vikendu 🙂 tak uvidime, je to take zvlastne nemat mrchu tak dlho 😀 beriem to ked budeme tehotne 🙂

petra16
12. mar 2014

@erijan Fuu tak to ti teda riadne dlho nabieha menzes. Paradox, ze niekedy sa modlime uz aby nabehol a inokedy aby neprisiel 🙂 To je zivot. Ja som rada, ze aspon cyklus mam pravidelny. Aj ked mam podozrenie, ze tento mesiac neprebehla ovulka. Tak sa nemozem cudovat, ze to nevyslo. Ale bojujeme dalej. . 😀 Tak daj vediet, ked ti uz mrška dojde

erijan
12. mar 2014

@petra16 oki, dam vediet...zajtra idem za mojou dr ukoncit PNku tak jej poviem ze mi este mrcha neprisla... ono ked by to bolo tak, ze nabiehava na novo, tak este do toho konca tyzdna moze prist,no uvidime 🙂 urcite sa ozvem... a ty sup sup ovulovat 😀 kupila si si aj ovulacne testy ? alebo ako vies ze asi nebola ovulacia?

petra16
12. mar 2014

@erijan Ano robila som si ovulacne testy a po cely cyklus negativne. Ako bol tam uz nabeh na ovulku - podla testu ale zrazu na druhy den slaba ciarka. Tak ja neviem. Ale myslim, ze teraz bolo vajko z toho laveho vajecnika, kde bola cysta. A z toho man anovulacne cykly. Tak teraz by mal vytvorit vajko pravy. Tak sa spolieham, ze tento cyklus by mala byt ovulka. Ak zase nie tak bezim za doktorom, ze co sa deje. Lebo pred laparo som mavala ovulku. Ale vzdy kazdy druhy mesiac len. A asi to tak ostalo. Tak drzim prsty...uz nech priiiide

erijan
12. mar 2014

@petra16 aha tak to som zvedava ako to budes mat... ved uvidis tento mesiac a ked nic tak urcite treba ist... ja som si tiez skusila robit ovu testy len tak pre zaujimavost co ukazu tak bola tam stale ta druha ciarka ale raz slabsia,raz silnejsia, ale nikdy nie taka silna ako by malo byt pri ovu... ale to som robila len tak ani neviem v akej faze cyklu som mohla byt,ci pred ovulkou ci uz po 😒 aj vcera som skusila urobit, tak bola slaba ta druha ciarka, ale potom za par hodin obidve zosilneli a ked som pozrela rano tak boli obidve zosilneli, skoro na rovnako...necham preco,lebo par dni pred tym som si robila test a vobec sa az tak nezosilneli, ta druha ciarka zostala slabucka... ale nepacia sa mi tie testy, take su divne...odcitat sa ma vysledok po 5 min a vtedy je aj ta kontrolna ciarka uboho slabucka az po case stmavne ako ma 😒

petra16
12. mar 2014

@erijan No ja mam take testy, ze vysledok sa ma odcitat do 10 min. Po par hodinach sa uz nema odcitavat vysledok. Ja som tie iste testy pouzivala aj pred laparo. A pekne ovulku ukazali. Pouzivam pre istotu stale tu istu znacku. Ale pritom tento mesiac som mala aj bolesti v podbrusku-presne v case ked by som zhruba mala ovulovat. Tak som si myslela, ze to pobolievanie bruska je ovulacia. A pritim test negativny. No hovorim, ze cely tento moj cyklus bol dost divny. Uz sa obavam, ze ci mi ovulku neodstavila psychika. Kedze na to otehotnenie myslim kazdy den...

erijan
12. mar 2014

@petra16 hm to je zvlastne... ale psychika urcite robi vela, ale ako nemame na to mysliet ked by sme mali co najsor otehotniet 😒 ja viem,ze sa nemaju testy odcitavat neskor ako je napisane, len nechapem ked robim testy tej istej znacky dva dni za sebou a jeden den sa mi ciarky ani po 4 hodinach nezmenia a na dalsi den ten isty test a ciarky po par hodinach zmenia farbu..tomu nerozumiem... tebe sa to nestalo ? musim kupit ine testy 🙂 ty mas ake ???

petra16
12. mar 2014

@erijan To ti neviem povedat...lebo ja vysledok odcitam po 10 min. a potom test vyhodim do kosa 😀 Ja to teda nesledujem uz po par hodinach. Lebo viem, ze to nie je relevantny vysledok po tak dlhom case. Ja pouzivam testy z lekarne Dr. Max. Je to pod ich znackou. Taky zeleny obal. Je ich tam 7 ks. A som s nimi spokojna. Ja sa uz asi na to vykaslem 😠 A nebudem robit ziadne testy. Vsak ked mame pravidelny sexik tak na co su mi testy 😉

erijan
12. mar 2014

@petra16 presne ako pises, tak treba len sexikovat kazdy druhy den a to sa isto trafime 😀

cichovicova
12. mar 2014

baby,co stoji jedno balenie ? alebo kde maju najlacnejsie, dnes mi to lekar doporucil,tak neviem 😉 dik

petra16
12. mar 2014

@cichovicova Jedno balenie cca 15 eur v lekárni. A je tam 20 sáčkov.

cichovicova
12. mar 2014

@petra16 dakujem pekne ...