icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

zabka88
16. jún 2014

@hnedula môžeš mať aj anovulačný cyklus...meriaš si aj bazálnu teplotu?

hnedula
16. jún 2014

@elissa17 verím a dúfam že aj Ja 🙂 dopadnem tak dnes som kúpila ďalšie balenie zatiaľ žiadne príznaky OVU dnes 21DC

hnedula
16. jún 2014

@zabka88 nie nemeriam, nakľko mám povinosti spolieam sa intuíciu hlien a OVU test si robím keď začnem príznak mať dnes som kúpila nové balenie inofolicu

marttina333
16. jún 2014

@elissa17 ahoj a ake cykly si mala pred inofolicom a ake pocas uzivania ?

niki444
16. jún 2014

@mentolka12 ja som brala lutenyl asi 4 roky. a mne bolo ok. ja som nikdy nemala menses len vtedy ked som mala proveru alebo lutenyl...

dúfam ze pomoze duphaston a inofolic.

a co vy? podarilo sa babo? ked mozem spytat.

niki444
16. jún 2014

Baby podla svas mam pit inofolic denne 2x???
Vy ako ste pili?

zabka88
17. jún 2014

@hnedula možno budeš mať anovulák, to je v poriadku raz za čas.. počkaj niekoľko cyklov čo spraví Inofolic, či ti sadne alebo naopak..Ja som ho brala napr. asi dva mesiace a krásne mi upravil cyklus, z 32-36 DC mi upravil na 27-28 DC. Ale ktosi tu písal že môže cyklus aj rozhádzať ..
@niki444 áno, 2x denne má vraj lepší účinok ...

ckatka
17. jún 2014

ste ma zienky nejako nakopli, tak som si bola kupit na skusku jedno balenie v lekarni...naordinovala som si rano vecer jeden sacek 🙂
tento mesiac som mala na 19DC 20mm folikul a na 20DC som trochu krvacala, tak predpokladam ze ovula sa dostavila 🙂 a teraz uz len cakat ci to vyslo,...och

hnedula
17. jún 2014

@zabka88 rozhádzať to som nevedela ☹ vždy som mávala 27-28 DC no minulí mesiac to som ešte prášok nebrala som MS dostala až na 32DC najprv len špinenie potom nič potom na druhý deň špinenie potom sa spustila MS na pol dňa a potom len špinenie, no som zvedavá čo bude tento mesiac prekvapko 😀 inak okolo mojej práce stále lietajú bociany vždy keď ho vidím tak si pomyslím prines nám bábetko 🙂 ak by si našla prosím Ťa kde si čítala o tom rozhádzaní cyklu tak pošli link rada preštudujem, ja briem len 1x jeden sáčok ráno na lačno
a Ty si ako na tom?

dorotka2013
17. jún 2014

@ckatka ked krvacas v case predpokladanej ovu tak to znamena ze bola? My sa snazime uz viac ako rok a teraz sa mi to tiez stalo prvy krat...take slabe spinenie...ale mala som aj ine priznaky ovu...len to krvaca
nie ma prekvapilo

janderka
17. jún 2014

@niki444 tiez beriem tuto kombinaciu Duphaston a Inofolic, zatial len druhy cyklus. Dnes som 24 DC, takze cakam co bude...

janderka
17. jún 2014

@niki444 mne Dr naordinovala 2 sacky denne 🙂

ckatka
17. jún 2014

@dorotka2013 no - vraj to moze byt sposobene tym, pokial mas od Dr potvrdenu ovulaciu a zakrvacas, tak to moze byt prasknutim folikulu - predsa len - ma to 2 centimetre...to nie je len take nic...

zibi
17. jún 2014

baby mam 5 baleni inofloliku nema niekto zaujem? ja to nemozem uz uzivat piste do IP

dorotka2013
17. jún 2014

@ckatka diky.. tak budem verit ze to bolo preto... a ze sa podarilo 🙂

elissa17
18. jún 2014

@marttina333 pred inofolicom som mala cykli asi tak 3-4x do roka a pocas inofoliku od januara do aprila(4mesiace som ho brala) som nemala menzes ani raz!

bar12
18. jún 2014

@elissa17 baby pridam moju malu skusenost.. Tiez nerozumiem, preco inofolic zvykne predlzovat cyklus, cakala by som skor opak.. Ja mavam ovu 21-22 dc a inofolic som zacala brat nie od zac cyklu, ale az desat dni pred ovu a hned ako ovu nedorazila ( citim ju), som ho prestala brat, lebo o dalsie predlzenie cyklu fakt nestojim :( dorazila na 25dc a zrovna som aj otehu v ten cyklus 🙂 takze nan velmi nadavat v podstate nemozem :D tazko povedat, ci dopomohol, alebo by to vyslo aj bez neho, lebo tych pozit faktorov ten cyklus bolo viac... Tak drzim palce, nech to aj vam vyjde co najskor! 🙂

allenkovababulka
Odpoveď bola odstránená
marttina333
21. jún 2014

Ahojteczacala som brat inofolic od 1dc 2xdenne. Dnes je to 22dc a neviem ci mi uz ovulka nabehla ale podla bazalmej teploty este nie. Predch.cyklusy som mala 45dnovy cyklus
Tak snad ju este dostanem a cyklus sa mi nepredlzi

smejlicka
23. jún 2014

@allenkovababulka uz som si precitala 🙂

hnedula
23. jún 2014

@niki444 takže MS prišla na 27 DC dnes som 2DC ☹ no dúfam že OVU tento mesiac a hlavne vytúžené // 😀

hnedula
23. jún 2014

@zabka88 takže som 2DC MS som dostala na 27 DC, nuž bojujem ďalej za víťazné // 😀

zabka88
23. jún 2014

@hnedula no super, tak ti pekne upraví spätne cyklus.. pekne bojuj ďalej 🙂

čítala som otom v téme snažilky, niektoré baby sa tam sťažovali že im to rozhodilo cyklus..

hnedula
23. jún 2014

@zabka88 no uvidím čo bude tento mesiac beriem 2 balenie tak uvidím čo a ako bude, a Ty si ako na tom? inak dúfam že tento mesiac budem mať OVU keďže minulí mesiac som nemala ako som nasadila INOFOLIC ale aj napriek tomu sme..... 🙂 sa snažili ešte aj deň pre MS čo som nevedela že dostanem no čo už smutná ☹ ešte že MM robí teraz poobedné

zabka88
23. jún 2014

@hnedula ja som teraz 17 DC, 2 deň po ovulácii. Nevadí, neboj budúci cyklus už bude všetko klapať ako hodinky...držím palčeky

vicianocka
23. jún 2014

ahojte... beriem inofolic, ale mam pocit, ze sam mi stacit nebude, uz od 16. aprila nic :( ..a tak som dufala...

hnedula
23. jún 2014

@zabka88 ďakujem a koľko krát denne ho berieš? ja 1 sáčok ráno na lačno pred odchodom do práce, a ako dlho ho berieš? verím že aspoň Ty nájdeš vytúžené // 😀 potom daj vedieť

janderka
24. jún 2014

baby, mne dr. odporucila inofolic 2x denne a minimalne 3 mesiace, takze nemozte cakat ze sa Vam cyklus upravi hned. Aj ked to ide dost do penazi, ale musime byt trpezlive... 😎 Tiez by som uz konecne chcela 2 palicky, no prave dnes som 1DC ☹ takze ideme od zaciatku ☹

amonda
24. jún 2014

Ahojte, inofolic 3 cele balenia, cena 10 eur - len zilina, povazska bystrica a blizke okolie...

niki444
24. jún 2014

@hnedula drzím palec aj tebe.. 🙂