Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
U mna anoo
Ahojte babky mám 19 balíčkov Inofolicu. Ak máte záujem tak píšte do IP.
Ahojky snazilky...chcem sa opytat...moze mi inofolic rozhadzat mrchu tak ze dosla sice normalne ale prvy den spinenie . jedna vlozka, druhy a treti den - 2 vlozky aj to len skoro malo krvy na vlozke ale viem ze isli take kusy zo mna do zachoda a stvrty den uz bez vlozky len sem tam spinenie....neviem ci ho mam vysadit alebo nie....prosim poradte mi...dakujem...
@bambulka101 mam 3 celé balenia a 14 sačkov
@katkatonkova ja som na tom rovnako, dokonca som si kupila tehu test ...ci nahodou ... a ništ....
@eninka27 neboj...do konca roka uz budeme mat tehotensku knizku v ruke.....
@katkatonkova zlatá 🙂 Dakujem za povzbudenie
Baby, ja davam do pozornosti asi najlepsiu cenu inofolicu na trhu momentalne - na mojalekaren.sk ho maju za 10,99 a doprava nad 30 eur zadarmo. Ja som si uz minuly mesiac objednala 3 balenia a idem znova 🙂
@lal ano to je dobra cena...aj ja som si cez nich objednala....
@katkatonkova tak to by som brala uz aj ja!
@monika11m tak sup sup...kym este majuuuuu
@katkatonkova ja to uz neberim teraz mam iba kyselinu listovu
Ahojte,
prave som si zakupila Inositol, mam PCOS baby pomohol Vam niektorej prosim Vas?
Aspon na upravu cyklu? Neviete ci sa da brat spolu s Duphastonom?
Dakujem velmi pekne
Ahojte, moze sa brat inofolic hocikedy cez den? Dnes napr. rano, zajta poobede? Ci sa ma brat v tu istu hodinu?
Kocky prosim vas ake mate skusenosti s branim inofolicu po MA?? kedy zacat?
@lenka54321happy ahoj.... ja ho beriem 2 x denne aj s DUphastonom ... uvidíme 🙂 mám tiež PCOS :(
Zostala mi jedna krabicka Inofolicu (20 sackov). Ak mate niekto zaujem napiste mi do IP. Dakujem a zelam vela stastia 🙂
Ahojky, mám na predaj jedno balenie Inofolicu 😉
@lenka54321happy Ahoj aj ja to berem s Duphastonom..
Duphaston mam od decembere a inofolic od aprila..
Ahojte, chcem tiez pridat osobnu skusenost s inofolicom, ja som nan reagovala zle, spinila som pocas cyklu aj pred ms dva cele dni, mala som onoho vacsie bolesti podbruska aj krizov. po troch baleniach som ho vymenila za sarapis.
@lenka54321happy ahoj,pokojne ho ber a pridaj listovku,ci ti upravi cyklus,to neviem,ale skusit treba 😉
😕 baby, co uzivate inofolic, mavate bolesti podbruska par dni pred menzesom? Neviem,ci to je ok alebo nie. Beriem druhy mesiac 1 sacok denne.
@katkatonkova ahoj, ja som mala tiez taky slabsi menzes uz na 25dc po mesiaci uzivania inofolicu. Tento mesiac zase velke bolesti podbruska pred ms
tak po mesiaci inofolicu som dostala MS na 25DC - a s dost velkymi bolestami brucha...neviem ci je to tym, inu zmenu som nepostrehla
Ahojte, neostalo niekomu niekoľko balení Inofolic? Už raz som si objednávala a radšej sa pred ďalším objednávaním spýtam či sa nedá zohnať lacnejšie takto lebo po pravde, čaká ma ešte pol roka užívania a lacné to nie je :/
ahojte, mam jedno cele balenie inofolicu .. plus k tomu darujem 8 balickov folandrolu pre partnera .. lacno .. prosim IP ..

@bambulka101 ahoj bambulka, ja som ho uz predala