Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Ahojte, mala niektora z vas podobny problem??? Tento mesiac som brala inofolic a dnes som 33 DC a menzes nikde robila som si aj TT a ten je negativny . Vzdy som mavala menzes 26 max 28 DC nikdy nie dlhsi....
Mam este pockat s tym ze sa mohol rozhadzat cyklus s uzivania inofolicu alebo ist uz k lekarovi ????
@marttina333
MATE EšTE TIE BALENIA. aKA CENA,DAKUJEM
ja mám takisto ešte 2 balenia inofolicu,ak by mal niekto záujem 🙂
Ahojte Babeny,chcela by som sa Vás opýtať čo všetko sa nemôže konzumovať na inofic? Viem že káva a sladké nápoje ale je ešte niečo čo obmedziť alebo vôbec nekonzumovať ? Prosím VÁS O RADU?
Ahojte baby 🙂 tiez beriem inofolic uz mesiac pol ,snazime sa uz rok . Vzdy som mala nepravida elnu menstruaciu a v polke januara jak som zacala brat inofolic tak 4.februara som dostala menstruaciu nacas a 4.marca som mala dostat ale uz mi meska (dnes 8.den ) mam zvyseny testosteron,ale neviem ci sa to mohlo tak rychlo upravit alebo to meskanie je inofolicom . Nemam ziadne bolesti,ani prsia ma nebolia. Len ma picha v podbrusku a toci sa mi obcas v hlave . Poradte mi ak mate nejake skusenosti. Dakujem
ahojte ako casto sa uziva inofolic ? lebo na sacku je ze 1krat denne a niekde baby pisu ze 2 krat 😝
Ja uzivam 1x denne ale gynekologicka mi odporucila 2x lebo to ma lepsi ucinok ale kedze v jednom baleni je 20sackov tak to by som minula 45 e mesacne . A takto miniem jeden a pol balenia za mesiac . Kludne ber 2x denne,neuskodi to ,akurat to bude mat lepsi ucinok
@bykaterina ja som brala dva sacky, jeden rano a jeden pred spanim
@zdencaaaa dakujem 🙂 lebo ma to zmiatlo ta info na sacku
@bykaterina paci sa, ja som si povedala ze prvy mesiac skusim dva sacky denne a potom ze uz budem pit len jeden
@zdencaaaa tak idem si supnut este jeden 😀
@bykaterina daj si 🙂. Na zdravie....ale nezabudni ze aspon dve hodinky po inofolici ziadna kava ani sladke napoje
@zdencaaaa jasne dakujem za propomenutie 🙂
@bykaterina drzim palce 🙂
@zdencaaaa dakujem 🙂 aj ja tebe do zdarneho konca vsetko dobre
Ahojte kočky kupila som si inofolic normalne v lekarni ale nemala som tam ziadny papierik ako ho uzivat viete mi prosim poradit v ktory den sa ma zacat uzivat mam pockat na menzes alebo to je jedno dakujem za odpovede 🙂

@janinsita dakujem, rano skusim znova testnut