icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

zdencaaaa
23. feb 2015

@janinsita dakujem, rano skusim znova testnut

kissocka
25. feb 2015

@zdencaaaa juuuj verim ze bude silnejšia 😉 daj vediet ako si dopadla.. drzim palce 😉

zdencaaaa
25. feb 2015

@kissocka dakujem,ciarka pomaly silnie, dnes som bola aj u doktorky ale kvoli mykoze a rovno ma aj pozrela ale nic nevidela

kissocka
25. feb 2015

@zdencaaaa velmi drzim palce nemusi hned ukazat brala ti krv ? ja berem infolic 3 den ale som optimista a viem ze pride tento mesiac prekvapko tiez II ciarky.. len tomu hlavne ver 😉

zdencaaaa
25. feb 2015

@kissocka krv mi nebrala lebo ma odzajtra dovolenku a 9.3. mam prist znova takze sme ju nebralu....ja tomu verim ze bude vsetko ok a inofolic naozaj odporucam 🙂

janinsita
9. mar 2015

@zdencaaaa tak vidím že to máš potvrdené, gratulujem

zdencaaaa
9. mar 2015

@janinsita dakujem 🙂. Ano dnes tehotenstvo potvrdene dokonca sonom....tesime sa, len nech sme zdravi

trinity8
9. mar 2015

Ahojte, mala niektora z vas podobny problem??? Tento mesiac som brala inofolic a dnes som 33 DC a menzes nikde robila som si aj TT a ten je negativny . Vzdy som mavala menzes 26 max 28 DC nikdy nie dlhsi....
Mam este pockat s tym ze sa mohol rozhadzat cyklus s uzivania inofolicu alebo ist uz k lekarovi ????

adus99
12. mar 2015

@marttina333
MATE EšTE TIE BALENIA. aKA CENA,DAKUJEM

margaretka07
12. mar 2015

ja mám takisto ešte 2 balenia inofolicu,ak by mal niekto záujem 🙂

zdencaaaa
12. mar 2015

@trinity8 ahoj, ja som brala mesiac inofolic, menzes neprisiel ale ja som ostala tehotna.....ak si mala pravidelny cyklus inofolic ti ho nerozhadzal, ten skor cyklus upravuje.....ak su testy negativne chod lekarovi radsej

anuliq
12. mar 2015

Ahojte Babeny,chcela by som sa Vás opýtať čo všetko sa nemôže konzumovať na inofic? Viem že káva a sladké nápoje ale je ešte niečo čo obmedziť alebo vôbec nekonzumovať ? Prosím VÁS O RADU?

janinsita
12. mar 2015

@zdencaaaa aj si mala niake príznaky

zdencaaaa
12. mar 2015

@janinsita nie ziadne

monikablechova
12. mar 2015

Ahojte baby 🙂 tiez beriem inofolic uz mesiac pol ,snazime sa uz rok . Vzdy som mala nepravida elnu menstruaciu a v polke januara jak som zacala brat inofolic tak 4.februara som dostala menstruaciu nacas a 4.marca som mala dostat ale uz mi meska (dnes 8.den ) mam zvyseny testosteron,ale neviem ci sa to mohlo tak rychlo upravit alebo to meskanie je inofolicom . Nemam ziadne bolesti,ani prsia ma nebolia. Len ma picha v podbrusku a toci sa mi obcas v hlave . Poradte mi ak mate nejake skusenosti. Dakujem

bykaterina
13. mar 2015

ahojte ako casto sa uziva inofolic ? lebo na sacku je ze 1krat denne a niekde baby pisu ze 2 krat 😝

monikablechova
13. mar 2015

Ja uzivam 1x denne ale gynekologicka mi odporucila 2x lebo to ma lepsi ucinok ale kedze v jednom baleni je 20sackov tak to by som minula 45 e mesacne . A takto miniem jeden a pol balenia za mesiac . Kludne ber 2x denne,neuskodi to ,akurat to bude mat lepsi ucinok

zdencaaaa
13. mar 2015

@bykaterina ja som brala dva sacky, jeden rano a jeden pred spanim

bykaterina
13. mar 2015

@zdencaaaa dakujem 🙂 lebo ma to zmiatlo ta info na sacku

zdencaaaa
13. mar 2015

@bykaterina paci sa, ja som si povedala ze prvy mesiac skusim dva sacky denne a potom ze uz budem pit len jeden

bykaterina
13. mar 2015

@zdencaaaa tak idem si supnut este jeden 😀

zdencaaaa
13. mar 2015

@bykaterina daj si 🙂. Na zdravie....ale nezabudni ze aspon dve hodinky po inofolici ziadna kava ani sladke napoje

bykaterina
13. mar 2015

@zdencaaaa jasne dakujem za propomenutie 🙂

zdencaaaa
13. mar 2015

@bykaterina drzim palce 🙂

bykaterina
13. mar 2015

@zdencaaaa dakujem 🙂 aj ja tebe do zdarneho konca vsetko dobre

brtky
16. mar 2015

Ahojte kočky kupila som si inofolic normalne v lekarni ale nemala som tam ziadny papierik ako ho uzivat viete mi prosim poradit v ktory den sa ma zacat uzivat mam pockat na menzes alebo to je jedno dakujem za odpovede 🙂

zabudnuta
16. mar 2015

@brtky pise sa ze ho mozes zacat uzivat kedykolvek ale ja by som zacala 1DC

brtky
16. mar 2015

@zabudnuta Dakujem pekne

zabudnuta
16. mar 2015

@brtky neni za co. ja som to pred ovulaciou brala dva krat za den

5esicko
16. mar 2015

@zdencaaaa po inofolicu sa nieco nesmie? alebo pred nim? to som nevedela...:/ ani to na na nom nepisu...co sa stane ak som mala po nom kavu? mozno aj niekolko krat kedze som si ho supla rano a potom do prace a tam kafe...hmmm...? 😖